Jasne. Ale Kyrgios frajerem nie jest.
W trzecim jest 5:1 i mógłby być już koniec meczu…Ale i tak uważam ze Hurkacz wygra.
I po zawodach… Brawo Hubi!
A teraz pewnie Caspar Ruud…Kolejny ciekawy mecz…Dobrze obstawiony jest ten turniej.
Ostatni set, to koncert Hubiego. Widziałem, jak grał dobrze, ale tak, to po raz pierwszy.
Już piszą o fantastycznej grze.Pozniej coś sobie tu wynajdę…Moze jakiś skrót…
Tymczasem Haddad-Maia juz w półfinale! W 3 setach uporała sie z Belindą Bencic mimo iz zaczęła fatalnie.
Teraz chyba Pliskova i to moze byc ciekawe
Dopiero co z Kolonii przyjechałem, więc nic nie wiem. Łykendową wycieczkę sobie uskuteczniłem solo. Piękne miasto; historia i nowoczesność, tradycja i współczesność. No i te słynne niemiecki wykopki na dojazdach, ale ja umiem je omijać.
Nie pokazuj, bo, jak @Devil tu trafi, to zaraz wypije…
Perfumę
On to schowa na czarna godzine
Robię eksperyment, komentuję ten mecz z komentarza youtubera Cam Williams. Nie mam nigdzie podlgądu jak grają.
Hurkacz gra przeciwko Ruudowi i właśnie przegrał pierwszego seta. 5:7
Ruud wygląda solidniej w grze, podczas gdy Hurkacz zaczął robić zbyt dużo błędów.
Gra Hurkacza najwyraźniej się rozpada… 0:1 drugi break z rzędu dla Ruuda. A mecz zaczął się nawet od 3:1 dla naszego.
Hurkacz walczy, odrobił breaka i jest 1:1 w drugim secie. Teraz serwuje.
Chyba odradza się w nim instynkt zabójcy z początku gry. jest 2:1 dla Hurkacza. Mecz jak gdyby się dla naszego zaczął od początku, tylko, że teraz musi wygrać tego seta.
Co do tego, czy mecz jest długi, to wcale nie. Obydwoje grają bardzo szybko. Pierwszy set był w 27 minut. Sorry, pomyłka, 43 minuty był realny czas pierwszego seta…
2:2
3:2 Hurkacz
4:2 Hurkacz przełamuje Ruuda.
5:2 uff, po wielu perypetiach przewagach jednego i drugiego, Hurkaczowi udało się skonsolidować breaka i wyjść na wyraźne prowadzenie w 2 secie. Wygrana seta teoretycznie teraz bardzo łatwa.
5:3
6:3 Hurkacz, super robota. 3 set teraz.
1:0 Hurkacz przełamuje Ruuda, ale co za walka tam musi być.
2:0 Hurkacz konsoliduje breaka. Podobno naprawdę nieźle gra, a Ruud daje mu naprawdę duży opór.
3:0 Hurkacz następny break. Rewelacja.
4:0… już prawie finał.
4:1 odświeżyłem YT i jestem na bieżąco
5:1
5:2. I za chwilę Hurkacz serwuje na wygranie meczu
6:2 I kto tutaj jest prawdziwym Vikingiem??? Wygrana z Norwegiem wywojowana w znakomitym stylu.
5:7,6:3,6:2
To jeszcze potrwa
A w Barcelonie gra Lewandowski w tej chwili. Jest 75 minuta i wciąż jest 0:0.
Grają przeciwko Rayo Vallecano.
90 minuta i 0:0
8 minut extra czasu.
Barcelona kończy w 10 tkę.
Koniec.
Oglądam na 2 fronty. Lewy gra, ale nic z tego nie wynika.
Hurkacz już 3:0 w III secie, finał coraz bliżej… 4:0 do 0. 4:1. 5:1. Nie powinien tego już puścić…
Hubi ma 18 asów w tym meczu do tej pory. 0:30. 0:40. 15:40. I tak zostało, 2:5.
0:15. 15:15. 30:15. 40:15 i meczbol. 40:30. Hubi w finale.
Hehe, a ja jak zwykle z poślizgiem czasowym.
Chyba będę miał na żywo mecz Haddad Maia przeciwko Pliskowej. Stawiam na Brazylijke, która w tej chwili zmiata wszystkich z kortu.
Nie wiem czy zawalać noc.
Zrobil to,skubaniec!!! W pięknym stylu!!! Brawo Hubert!!!
Miałem to przeczucie dziś, że da radę. Choć pewności żadnej. Ale grał wspaniale, tak, jak wczoraj.
Czyli…Z kim w finale?