Serwis sportowy 9

Jednym okiem to obserwuję, bo…, bo lubię… :stuck_out_tongue:

Na ćwierćfinały należało by założyć następny nasz serwis, bo tu już 180 wpisów. Niestety, od 6 października zaczyna u mnie “przerwa w życiorysie” i nie wiem, jak długo będę dochodził do siebie. A przecież już niedługo tenis z Igą i nie można tego pominąć.

2 polubienia

Nie rozumiem…

@birbant trzymam kciuki i zdrowka życzę.

1 polubienie

Dzięki.

Jeszcze się spotkamy w Polsce… :grinning: :+1:

1 polubienie

Jesli się nic nie zmieni to nastepna wizyta w Polsce w styczniu i to koniecznie, zebym autostopem miala wedrowac.

2 polubienia

Lubie takie deklaracje :muscle: :+1: :+1:

1 polubienie

A tymczasem w meczu Kolumbii z Argentyną leci piąty secik. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Niemki przegrały z USA 0:3.
Argentyna - Kolumbia 3:2.

Oglądajcie co się da, bo jednak Kolumbia to trochę egzotyka w siatkówce i nie wiadomo kiedy będzie okazja ponownie oglądać ten zespół. Lubię takie ciekawostki.

1 polubienie

Mnie do oglądania siatkóweczki przymuszać nie trzeba… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Oj, to bardziej do Collinsa miało być :wink: :crazy_face:

2 polubienia

Gdy bylem na Majorce,oglądalem igrzyska państw morza śródziemnego…U nas,absolutne zero doniesień…
Napatrzyłem sie na to i musze przyznac ze sporo było rzeczy ciekawych.Ale akurat siatka…Taka nasza 2 liga [Chorwacja,Algieria,Grecja].Potem dopiero Francja wkroczyła…

2 polubienia

No i co z tego? :stuck_out_tongue:

Co? birbant nie pasuje? :rofl:

2 polubienia

Na razie maja od listopada uruchomic linie ryanair Łódź Alicante. Pierwszy bilet juz zarezerwowałam :wink:
Troche z duszą na ramieniu, bo nigdy z ich uslug nie korzystalam, a opinie są różne…

Holandia - Belgia 1:2 w setach do tego czasu…

1 polubienie

Byłem już pewien, że Belgijki dowiozą zwycięstwo w 3 setach, a tu proszę, walka jest :star_struck:

1 polubienie

No to coś dla Ciebie:

Bayern Muenchem - Bayer 04 Leverkusen 3:0. 63min… :grinning:
Właśnie sobie urozmaiciłem pilotem. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Widziałem przed chwilą tylko wynik. Niestety na Polskę transmisję Bundesligi przejął skandynawski Viaplay oferując tylko oglądanie przez internet, a mi to wybitnie nie pasuje, stąd nie kupowałem pakietu. Niemcy kilka kolejek w sezonie pokazują na Ard bądź ZDF, a że mam też antenę w tym kierunku to czasami skorzystam :wink: Nie ma Lewego to wystarczy :innocent:

1 polubienie

ZA 89 euro rocznie mam za darmo chyba ponad 150 kanałów sportowych. Jeszcze nie liczyłem… Siatkarki oglądam teraz na kanałach niemieckich lub holenderskich, a Bundesligę też. Zresztą niemal wszystkie ligi europejskie, jeszcze nie sprawdzałem, ale polską szukałem i nie znalazłem do tej pory… :joy: Ale powinna być, bo bułgarską znalazłem… i turecką… :joy:

1 polubienie

To przez internet czy satelita? Prawa do naszej ligi ma garstka kanałów zagranicznych - szukaj w Serbii, Chorwacji… te klimaty :rofl:

1 polubienie

Sorki za pauzę. Mam satelitę i całe Bałkany.

1 polubienie