Na ćwierćfinały należało by założyć następny nasz serwis, bo tu już 180 wpisów. Niestety, od 6 października zaczyna u mnie “przerwa w życiorysie” i nie wiem, jak długo będę dochodził do siebie. A przecież już niedługo tenis z Igą i nie można tego pominąć.
Oglądajcie co się da, bo jednak Kolumbia to trochę egzotyka w siatkówce i nie wiadomo kiedy będzie okazja ponownie oglądać ten zespół. Lubię takie ciekawostki.
Gdy bylem na Majorce,oglądalem igrzyska państw morza śródziemnego…U nas,absolutne zero doniesień…
Napatrzyłem sie na to i musze przyznac ze sporo było rzeczy ciekawych.Ale akurat siatka…Taka nasza 2 liga [Chorwacja,Algieria,Grecja].Potem dopiero Francja wkroczyła…
Na razie maja od listopada uruchomic linie ryanair Łódź Alicante. Pierwszy bilet juz zarezerwowałam
Troche z duszą na ramieniu, bo nigdy z ich uslug nie korzystalam, a opinie są różne…
Widziałem przed chwilą tylko wynik. Niestety na Polskę transmisję Bundesligi przejął skandynawski Viaplay oferując tylko oglądanie przez internet, a mi to wybitnie nie pasuje, stąd nie kupowałem pakietu. Niemcy kilka kolejek w sezonie pokazują na Ard bądź ZDF, a że mam też antenę w tym kierunku to czasami skorzystam Nie ma Lewego to wystarczy
ZA 89 euro rocznie mam za darmo chyba ponad 150 kanałów sportowych. Jeszcze nie liczyłem… Siatkarki oglądam teraz na kanałach niemieckich lub holenderskich, a Bundesligę też. Zresztą niemal wszystkie ligi europejskie, jeszcze nie sprawdzałem, ale polską szukałem i nie znalazłem do tej pory… Ale powinna być, bo bułgarską znalazłem… i turecką…