Serwis sportowy collinsa i birbanta 6

No tak, trzeba trzymać priorytety w odpowiedniej hierarchii. :thinking:

1 polubienie

Ale się teraz Bayern będzie pultał, zwłaszcza po remisie z Monechengldbach… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Przełączyłem się na Słowenię. Jest 1:1 w setach, a w III 23:24 dla Słowenii.
Przerwa na czas, ale nie wiem dla kogo? 23:25 dla Słowenii i to i się podoba, bo obejrzę sobie IV secika. A może i V? To była by frajda. :+1:

7:7. Dzieje się w hicie. 8:9. 10:10 - świetna gra obu drużyn. 12:12 - pychota, jest na co patrzeć. 12:14 - prowadzi Słowenia, bo to Francja jest gospodarzem tego meczu w Ljubljanie. I na trybunach są ludzie. 13:15 - pachnie sensacją. Po słoweńskim bloku - 13:16. 14:17. 15:18. 16:19. 17:20. 20:20 - zrobiło się jeszcze bardziej interesująco. Ale sama gra jest kapitalna, co by nie powiedzieć. 20:21. Czas dla kogutów. 21:21. 22:21. 22:22. Francuzi zablokowani i 22:23. 23:24 po rozpaczliwej wymianie. ajajajajaj… atak Francuza w aut i mają mecz z głowy. 23:25.

1 polubienie

Stac ich na to…Ale końcówki seta bywają różne…
Kto jest jeszcze w tej grupie?

1 polubienie

Niemcy i Kamerun,

Francja-Niemcy…Bedzie sie dzxialo!
Zwracam uwage ze Kamerun jest frankojezyczny.Nie aby szukac cudów ale czasem takie sytuacje dzialają jak derby.

1 polubienie

Hola, kolego, ale Niemcy już przegrali z Francją, Będą się męczyć ze Słowenią.

1 polubienie

Mi się też popieprzyło, bo nie oglądałem od początku, Złapałem III seta, a nie, jak myślałem, że IV. Mecz toczy się dalej, Tego IV wygrali Francuzi, a ja to przegapiłem, bo myślałem że koniec; - 34:32. Ale zaczął się V i jest 1:1. 4:2. 5:2. 6:3. 6:4. 7:4. 8:4. Francuzy grają teraz, jak natchnieni. 8:5. 9:5 - to już po Słoweńcach, jak mi się wydaje. 10:5. Jednak WAR. 11:6. Słoweńczycy pogubieni… 13:7. 14:7. 15:7. teraz to już na pewno koniec… :rofl:

W koncu sie zatrudnil, zeby bramki strzelac :wink:
A cieszy, bo niektorym hejterom jeszcze z czasow niemieckich nosa przytrze. :+1:

2 polubienia

Aaaaa…Szkoda.Nie,nie jestem w stanie bez oglądu tego wszystkiego pamietać. :innocent:

Czyli co?Grają dalej?

1 polubienie

Tak, patrz trochę wyżej, tam sprawzdam,

1 polubienie

Sorry,bylem na cycling news bo nie dowierzałem wlasnym oczom…
Jakis kolarz z RPA wygral etap z przewaga 1,5 MINUTY nad liderem i ogloszono ze to najwiekszy sukces w karierze!!!
Nasz L.Owsian 111 z 18 minutami straty.
Nie dziw mi sie ze czasem mi sie wszystkiego odechciewa… :skull: :rage:

1 polubienie

Mnie też pomieszało się nieźle, dobrze, iż telewizora nie wyłączyłem, tylko odszedłem. Przychodzę, patrzę, a tu grają dalej… :joy:

1 polubienie

No to jak jest teraz?

Francja wygrała 15:7, czyli cały mecz - 3:2. W tym secie secie Słoweńcy praktycznie nie istnieli.

Właśnie skończyłem oglądać powtórkę wczorajszego meczu Barcy z Valladolid, w holenderskiej tv. Fajnie się ogląda takie mecze, ale jeszcze fajniej, gdy komentatorzy najczęściej wymawiają słowo; - Lewandowski. Obie bramki Roberta, to majstersztyk, pierwsza, wejście w stylu kung-fu, a druga, piętą, między nogami obrońcy. Trybuny szalały. komentatorzy się zachłystywali i powtórek było bez liku. W polu Lewy też świetnie rozgrywał, miał jeszcze dwa słupki.

1 polubienie

Moje typy na dzisiejsze mecze w procentach i setach.

Kanada vs Chiny - 60%/40% - 3:2
Argentyna vs Holandia - 50/50 - 3:1/ 3:2 / 1:3/2:3. :man_shrugging:
Iran vs Egipt - 100/0 - 3:0
Italia vs Turcja - 100/0 - 3:0
Serbia - Portoryko - 200/0 :stuck_out_tongue_winking_eye: 3:0
Ukraina - Tunezja -100/0 - 3:1

1 polubienie

Dałbym jednego seta Egipcjanom.Kanada wygra 3:1…Ale generalnie,zgoda.Ciekaw jestem czy Włosi utrzymają koncentrację

1 polubienie

Ale Lewandowski ma juz zawodowego hejtera dziennikarza w Hiszpanii. Niejaki Tomas Roncero, skądinąd wplywowy osobnik, tyle, ze fan Realu a co za tym idzie wrog Barçy, od samego poczatku zagial parol na naszego rodaka.
Kiepsko mu to idzie, bo Lewy udowodnil, ze grac potrafi, a Xavi jako trener, ze wie jak zespół ustawic.
Oby tak dalej
A ja prywatnie mam nadzieje, ze Real po tylku dostanie tez od Atletico Madrid, któremu czasem kibicuje…:rofl:

2 polubienia