Serwis sportowy collinsa i birbanta

Zosia piąta na 1500!
Wspanialy wystep naszej biegaczki…
Bedzie sie dzialo na mistrzostwach Europy gdy powalczy z angielką,Muir która tutaj wzięła brąz

1 polubienie

Ada Sułek na czwartym miejscu…
Mialem nadzieje na brąz ale nie udało sie…Wspaniala dziewczyna!Bije rekord za rekordem i jestem pewien ze wezmie mistrzostwo Europy.Mimo tej genialnej Belgijki.Bedzie sie działo!
Za samo 800 m.dałbym jej medal.Tak sie walczy!!!

1 polubienie

Niestety, dała bardzo gorzką wypowiedź na temat PZLA. I miała rację, według mnie.

Zdaje sie,nie tylko ona.Ale to osobna sprawa

1 polubienie

Ale, niestety, mająca jakiś tam wpływ na obniżenie wyników.

Tak…Bardzo sie dziwie Majewskiemu.A wczesniej,Korzeniowskiemu.Wręcz,nie rozumiem…

1 polubienie

Może poszukaj telewizji online w Polsce są darmowe strony z kanałami tv może w Anglii też znajdziesz kanał gdzie leci siatka albo ręczna jeśli nie znajdziesz to można jeszcze pokombinować z polskimi ale nie wiem jak z blokadami regionalnymi

1 polubienie

Wierz mi ze juz na głowie stawałem…Siatki i ręcznej to oni nawet chyba nie znają.Reszta jest płatna ale chyba sie skusze bo ile mozna.Trzeba tylko opcje wybrać bo za dużo tracę…

1 polubienie

Aż dziw, ze serwis sportowy przeoczył taaaakiego newsa, podczas gdy strach lodówkę otworzyć przed obawą, że wyskoczy z niej Robert :slight_smile:

1 polubienie

No właśnie tyle się dzieje wokół Lewandowskiego ostatnimi dniami i tygodniami, że aż trochę wstyd, że Poznaniacy w pierwszym rzędzie nie otwarli tego tematu. A jest przecież dużo o czym gadać w jego przypadku, bo też dużo się działo i to nieprzyjemnych rzeczy.

Na moje oko chciano Lewandowskiego udupić w Bayernie, który zwyczajnie przestał go szanować za jego klasę gry i pełny profesjonalizm gry. Wg. mnie, przed nim wciąż są 4 lata w pełni zaangażowanego grania. To, że obecni zarządcy Bayernu tego nie zauważyli, to jest to fatalną rzeczą. Wręcz potraktowali go jako kogoś, kto już tylko będzie zmierzał w dół. I to był ich największy błąd.
Lewandowski wie jak wymierzyć swoje moce i siły i wie skąd to u niego się bierze. Pamiętam, dawno, dawno temu, w Lechu chyba dosyć sensacyjnie opuścił klub, bo też ówcześni menadżerowie nie doceniali jego talentów. I tak jest też dzisiaj.
Myślę, to co on robił, tj. uparte dążenie do zmiany klubu, i dążenie do powielania się swoich sukcesów jest bardziej niż wpisane w jego naturę, i granie ostro w negocjacjach było w jego przypadku bardzo oczywiste.

Ciekawe co inni Poznaniacy na to.

No właśnie Poznaniak otwiera ten temat :wink:

„ Pamiętam, dawno, dawno temu, w Lechu chyba dosyć sensacyjnie opuścił klub, bo też ówcześni menadżerowie nie doceniali jego talentów.”
Ale to właśnie Poznaniacy poznali się na talencie Lewandowskiego, a z Poznania Lewy poszedł do Bundesligi. Odrzuciła go Legia, a słowa reprezentującego warszawski klub Mirka Trzeciaka:
„ Możecie sprzedawać Lewandowskiego, mamy Arruabarrenę" odbijają się czkawką do dziś.

2 polubienia

Poznaniak to jak juz,jest jeden… :innocent:
Prawde mówiąc"czkam"juz tym tematem.Dla mnie liczy sie lekkoatletyka a nie to co sie wyprawia wokół nazwiska.
Jestem zdumiony ze ktoś mi to wypomina.To serwis spoertowy a nie kronika towarzyska.
Poza tym…
Lewandowski niczym sowieckie ścierwo kadyrow,jako na pierwszej stronie gazety…Sami sie zastanówcie! :rage:

Troche bylo rozmowy.
Ale mam wrażenie, ze za duzo bylo szumu wokół lego problemu, żeby chleb newsołapom skandalistom odbierac :joy::joy::joy:

1 polubienie

W tym odejściu Lewego z Bayernu wina jest po obu stronach. I wcale nie było to tak dramatyczne, jak rozdmuchały to media.

1 polubienie

Takiego kogoś jak Lewy, to Bayern długo nie będzie miał.

3 polubienia

Ależ Waść rozdrażniony, więcej luzu!
Jakoś brak mi uczuć ambiwalentnych, i temat w ogóle nie burzy mojego spokoju.

Wcale nie jestem rozdrażniony.Moze poza tym ze GetCCleaner zaslania mi caly ekran.A slowem"luz" mnie nie draznij.Byl kiedyś taki idiotyzm w tvp i to w miejscu Ekranu z bratkiem.Szczyt głupoty i to moze faktycznie wkurzyć!
A w ogóle…To ze Ty zachowujesz spokój wobec pewnych spraw,nie znaczy ze każdy musi.

Co do Poznaniaka, to urodziłem się na Kasprzaka jak co, czyli nim jestem!
Dla Twojej wygody, wycofuję, ów luz, zastępując go ciszą.

Cała idea forum jest dla mnie jak coś, co nie potrzebuje zbyt wielu emocji i zupełnie absurdalnych relacji międzyludzkich. No chyba, że inny użytkownik będzie kimś z mojej rodziny, etc. i będę go dobrze w życiu realnym znał.

No ale, jak ktoś ma taką potrzebę powyżywać się różnymi emocjami na tego typu forum, to nie jest to trochę nazbyt dziwne?. Oczywiście, ja mam zbyt dużo flegmy w sobie, i być może słabo trafiają tego typu osoby do mnie. Ale bycie zbyt realnym na forum jest dla mnie dziwne.

Fakt,zapomnialem o Tobie.
To forum nie ma żadnej ideii i jest jedynie towarzyską gadaniną.Jak w pubie.Byloby wielce nienaturalne gdyby nikt nikogo nigdy nie denerwował.
Zostań przy swojej flegmie.Ja jej nie będę atakował.Tak jak ty moją wybuchowość.

1 polubienie

Pogacar atakuje…
Nigdzie jednak danych a akurat dzisiaj,nie oglądałem…
Problem w tym ze UAE Emirates to team tylko z nazwy…Nawet nie wiem czy jest ich jeszcze 4.Dwaj zamykali stawke wśród 150 kolarzy.Dno a nie grupa zwodowa…Ale Majka sie cieszy :exploding_head: