Słabo dziś z pytaniami

Klinem kaca klinem @joko ze 2 kieliszeczki wódki i będziesz jak nowo narodzona

1 polubienie

Albo 3 bez zakanszania :wink: @joko

2 polubienia

I jędza poslala do sanatorium :wink:

1 polubienie

I jak się tak zaklinuję, to nowy temacik dam radę wymyślić? :wink:

2 polubienia

Piwko do sniadania ponoc czyni cuda :wink:

1 polubienie

Za późno. Śniadanie już było :upside_down_face:

Podobno powinno sie jadac pięć posiłków dziennie. Mozna nadrobić :rofl::wink::clinking_glasses:

2 polubienia

Ja jem dwa :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

No to kufel musi byc wiekszy :wink:

3 polubienia

Ch*j z wami

Czy wątpić jest rzeczą ludzką? Czy mam o tym założyć temat? Devil, upominam Cię :see_no_evil:

2 polubienia

@Devil chleje z rozpaczy, że dziś poniedziałek… :joy:

4 polubienia

Nie dziwne. Dobrze, że nie jestem jasnowidzem, bo bym chyba też dawała w palnik. … ale przecież już po poniedziałku prawie :thinking:

2 polubienia

Ojciec,jak Ci to tak spędza sen z powiek to zadaj pytanie o ostatni obiad!
A potem o pogodę!
Będziesz GWIAZDĄ.Masz to jak w banku!

2 polubienia

Ja bym proponowala o wychowanie dzieci :wink:
Oczywiscie cudzych.

2 polubienia

Że powołam sie na klasyka raz jeszcze [Dziewczyny do wzięcia],“jest wiele możliwości” :rofl:

2 polubienia

Zawsze mozna się poznęcać nad abepe Jedraszewskim. Co sie z tego czlowieka zrobilo? Z ciekawgo filozofa i teologa jakis beton, ktorego chyba kwas solny nie ruszy i do tego opanowany obsesjami.

3 polubienia

Kompletnie tego nie rozumiem…To wszystko wina radiomaryjnej schizmy…Innego wytlumaczenia nie widze…
Moja żona,delikatnie mówiąc,daleka od"kościołowych dylematów",uwielbiała jego wykłady! To jednak było ponad 20 lat temu…
Ja mam jego"Odzyskać samych siebie".Nie jest to łatwa lektura…Niektóre rozdziały,na upartego,nawet zapowiadały pewien radykalizm ale to wciąż jest arcy interesująca,filozoficzna przygoda.
Nawet łapałem sie na tym,ile opuściłem na fakultetach w liceum :innocent:

2 polubienia

Juz jak byl metropolitą łódzkim miał te objawy. Jego następca ma do dziś sprzątanie po nim. A przynajmniej przywrocenie wzglednej rownowagi ekumenicznej
Może mu zmiana powietrza na łódzki smog zaszkodzila?

1 polubienie

Cóż…Będę sie upierał że to nie skowronki za oknem a ściśle określona siła,działająca jak totalitaryzm,wykolegowała człowieczeństwo z tego pana.

1 polubienie