Słabo dziś z pytaniami

Kolego ja tak na wyczucie .tego cesarza i papieża wrzucilam
Chrobry oprocz porzadnego spadku w postaci wojska, zgody rodzinnej i rozwinietej sieci infornacyjnej? Kosztownej, ale swiatlowody za darmo nie sa😉
Bo jak wytłumaczyć dziś, ze w tamtych czasach wiedzial komu dac i ile? No niezupelnie. W druzyny, czasem najemne zainwestował. Skutcznie
I Tomaszu @birbant we mnie zwatpiles?

1 polubienie

W następnym wcieleniu będziecie czopkami

:roll_eyes: Wybaczam @Devil owi te wybryki, bo wiem, jak to jest 8godz. dziennie byc wsrod hien.

Nie hien, to mile zwierzatka.
Zreszta kolega @Devil ma dopracowane metody na przezycie

2 polubienia

ok… sępów.

Zamienię was w papier toaletowy

Żyjecie bez celu

Moze niech te harpie mityczne cie tak nie demoralizuja, bo z otrzasnieciem jest potem problem z tego chamstwa sie… :thinking:

Phi bez paniki
Tylko prądu zabrakło

1 polubienie

Wasi rodzice was nie kochają tak naprawdę

Niestety sie nie dowiem czy?
Chyba ze mi jakies medium zorganizujesz. A kolezanka @stowaway zacznie odrozniac Salwador od Hondurasu?

1 polubienie

Może jest w tym jakaś ukryta prawda, ale nie zawsze ci rodzice są świadomi i w pełni władz… w każdym razie dziecko zanim się zorientuje co i jak to już dorosnie i samo się boryka z tym bagażem.
Poza tym ja tam nic nie mówię, ale dywan czeka i trzeba skarpetki wyzbierać po kątach, bo przy sobie też trzeba zrobić.

Masz jakas obsesje dywanowa?

1 polubienie

blush

Rozumiem akceptacje latajacych dywanow

1 polubienie

Kiedy wreszcie zaczniecie się leczyć?!

Pytanie dobrze postawione powinno brzmiec: kiedy skonczycie sie w koncu leczyc? Przynajmniej w moim przypadku 1f644

Obudźcie się

Jutro czyli na święty nigdy

1 polubienie

Święto flagi a wy zamiast pisać patriotycznie to robicie wała. Powinniście stracić obywatelstwo