Słabo dziś z pytaniami

Zaśpiewaj przed snem. Szybciej zaśniemy, bo organizmy będą się broniły przed słuchaniem głupot. :winking_face_with_tongue:

1 polubienie

ten mikrofon go kusi :thinking: Z poglosem niech zrobi i nagra unplugged :smiling_face_with_sunglasses: Ja juz i tak mam koszmary…jeden wiecej czy mniej, bez roznicy…

1 polubienie

Powinni was ekskomunikować

1 polubienie

Niech ekskomunikują byle piwa nie zabrakło, bo to byłby prawdziwy koniec świata.

2 polubienia

a dywan lezy i czeka na zmilowanie pewnie …

Jak będę prezydentem zamknę to forum

2 polubienia

majaczenie alkoholowe… Delirium tremens to fachowy termin określający zaburzenia, które pojawiają się, gdy osoba uzależniona nagle zaprzestanie pić. Delirium tremens jest również nazywane majaczeniem alkoholowym. Charakterystycznie objawia się omamami i ciężkim splątaniem, silnym drżeniem, stanami lękowymi i objawami somatycznymi, takimi jak kołatanie serca i pocenie się. Majaczenie alkoholowe potencjalnie zagraża życiu i wymaga monitorowania w szpitalu.

Polecam, co prawda 8,5%, ale smaczne.

3 polubienia

Nazwa jest całkiem ciekawa:

3 polubienia

Dziś komunie. Wy też jesteście komunistami?

Bylam, ale wrobili mnie w to wszystko…
Na zasadzie jak wszyscy to wszyscy.

2 polubienia

Bo mysmy nie wiedzieli, ze ksieza moletuja …i nie wiedzieli, ze mozna nie isc :confused:

Nie jestem komunistą ale mieszkam w mieszkaniu komunalnym w prawdziwie kapitalistycznym kraju.

1 polubienie

Akurat czy wszyscy ksieza molestowali? Mnie tam ksiadz nauczyl grac w pokera i ruletkę.
Nacorzyslowiowe zapałki. Czy juz do szkoły chodzilam? Chyba tak?

W moim przypadku to po prostu mamusia uznala, ze nie wypada, zeby panienka z “dobrego domu” niechrzczona była… bo jeszcze kto pomysli, ze zydowka?

1 polubienie

Jutro @Devil na pewno w puchu i :feather: w maju pomknie do pracy, w waciaku albo kurtce zimowej…

Rano kurtkę będzie trzeba założyć

1 polubienie

Nawrocki was sprzedał?

Oddal na cele charytarywne…

2 polubienia

Można upaść niżej!

Nizej to muł i wodorosty jescze.

1 polubienie