Słabo dziś z pytaniami

To nie jest kwestia tego że nam nie pasuje bo idąc takim tokiem to powinniśmy gnębić gumowego za to że popiera PiS gdzie tutaj prawie wszyscy są przeciw PiSowi a harmonik zwyczajnie łamie regulamin a niektóre jego wpisy to nawet podchodzą pod prawo karne i nie raz nas obraził a my go nie obrażamy no chyba że komuś puściły nerwy Więc ma prawo nie podobać się nam to co pisze jak i jego osoba przy czym niektóre to już były poniżej pasa jak przy Antykwie które nie dawno zmarł Jak już jesteśmy przy tej przenośni z barem to jak ktoś się awanturuje szarpie gada głupoty bo jest pijany to wylatuje A harmonika można potraktować po części jako takiego pijackiego awanturnika obrażającego innych i gadającego głupoty Jakieś zasady i normy wszędzie obowiązują i to nie jest kwestia prywatnych nie chęci

5 polubień

“Socjalizm by ludziom zylo sie lepiej…”
W przecienstwie do kolegi,uważam ze jestes chyba spity w trupa…
Cos potwornego…

3 polubienia

@Devil jak za długo trzeźwy, to takie głupoty gada… :crazy_face:

3 polubienia

W Polsce wodki zabraklo? @Devil, boj Ty sie Lucyfera, a jak Ci niestraszny to braku obiadów u mamy :wink:

2 polubienia

Słabe to forum coraz bardziej.

Kolego co z Toba? Do AA sie zapisales?

To było bardzo obraźliwe. Tam chodzą frajerzy którzy nie mają techniki picia.

2 polubienia

:grinning::innocent::innocent:
Nie wiem, nie korzystalam.
Z tego co czytam o AA i pochodnych, to korzystaja ludzie, ktorzy czesto miewaja problemy ze zbyt niską samoocena lub slaba wolą. Musza miec stróża.

Przegrywy

Ponoc jakis amator dykty twierdzil, ze slkoholizm to choroba zlozona - atakuje ciało i duszę :beers::stuck_out_tongue_winking_eye:

Była na starym pytamy userka o takim nicku :slight_smile:

1 polubienie

Również pamiętam koleżankę! :slight_smile:

2 polubienia

Fajnie pisala, humor sie poprawial.

2 polubienia

Lubiłam czytać!

2 polubienia

Do dupy z wami.

1 polubienie

To idz sie napic.

1 polubienie

Z Ardenów przed chwilą wróciłem. Mój żbiczy kumpel wreszcie trafił i przytargał mnie kreta.

2 polubienia

Czyli o obiad dla duzego zadbal?

1 polubienie

Od mojego powrotu z Polski, to był już nasz czwarty wspólny wypad w dzicz. Trzy razy łowił, ale nie wychodziło. Co czterech razy sztuka, zatem…

1 polubienie

Żaden kret nie będzie drążył.
Niemożliwe bym nie zdążył.

:cat2:

2 polubienia