Słabo dziś z pytaniami

Forum nie barek …:joy_cat::joy_cat::joy_cat:

2 polubienia

A szkoda. W barku zawsze mam w czym wybierać.

1 polubienie

Ja wczoraj zmarzłam jak pies, jak poszłam pospacerować, bo się zagadałam na ulicy :frowning:

2 polubienia

Nara
:fu:

Trzeba było więcej gestykulować rękoma podczas rozmowy, @nunu, to byś nie zmarzła :slight_smile:

3 polubienia

Odpuścić sobie to forum?

No nie wiem, nie wiem …

Genowefa P. odpuściła sobie to forum, kilkanaście dni potem spadła jej na głowę cegła w drewnianym kościele.
Franciszek Z, odpuścił sobie to forum, miesiąc potem strzelił w niego piorun. Dodam, burza już się miała ku końcowi.
Żaneta G. odpuściła sobie to forum. Trzy tygodnie potem poślizgnęła się na skórce od banana. W ciężkim stanie trafiła do szpitala. Walczy o życie. (Nie miała kasku).

Tak więc zastanów się …

9 polubień

Ktoś tu myślał o odpuszczeniu i nie mógł znaleźć zębów w szklance. Okazało się, że były w słoiku, ale i tak potraktował te trudy jako znak.

2 polubienia

Zęby ludzkie w szklance wyglądają paskudnie.

Dlatego dałem zamiennik zęby od piły …

Czy jak się takie zęby przyśnią, to też mogą zwiastować chorobę lub co gorsza zgon? :face_with_hand_over_mouth:

5 polubień

Takie sprawy, to wtedy, gdy się śni, że zęby wypadają :wink:

4 polubienia

…a nie uczą się pływać kraulem…

1 polubienie

Nie wypada zębom wypadać … Jakimkolwiek.

Tak przynajmniej mi się wydaje …

Ale i tak wypadają, na przykład mleczne.

3 polubienia

A dojście do Zębuszki masz i czy znasz stawki? :joy:

1 polubienie

No ale sny bywają zwariowane i w snach wypadają także zęby stałe. :smiley:

3 polubienia

A propos pływania: protezy przechowuje się “na sucho”, a nie w wodzie, która ułatwia namnażanie się bakteriom i grzybom. :smiley:
Wróżka Zębuszka sama ząbek pod poduszką znajduje, zabiera go i zamiast ząbka zostawia pieniążek. :joy:

3 polubienia

Eee…to bez szans na negocjacje…Dzięki za info, zawsze to się człowiek coś nauczy na stare lata.

2 polubienia

Kiedyś mi się śniła cała szczęka z wypadającymi zębiskami. Przez 2-3 tygodnie chodziłem jak struty, w strachu, że ktoś z tego świata zejdzie …
Na szczęście nikt nie umarł.
Myślę więc, że takie zęby są także zwiastunem czarnego humoru. Mnie przynajmniej taki wtedy dopadł. Ja chodziłem w strachu a nadawca snów zwijał się ze śmiechu …

3 polubienia

A mi się takie właśnie sny spełniają. Inne nie, a takie … niestety :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Stare (babsko) lata

3 polubienia

Widocznie masz dobrego spełniacza snów. Mój jest stary i chyba podróba, kupiony kiedyś na bazarze. W ogóle snów nie spełnia …

Może to i lepiej, bo moje sny są wydziwione na maksa …

2 polubienia