Forum nie barek …
A szkoda. W barku zawsze mam w czym wybierać.
Ja wczoraj zmarzłam jak pies, jak poszłam pospacerować, bo się zagadałam na ulicy
Nara
Trzeba było więcej gestykulować rękoma podczas rozmowy, @nunu, to byś nie zmarzła
Odpuścić sobie to forum?
No nie wiem, nie wiem …
Genowefa P. odpuściła sobie to forum, kilkanaście dni potem spadła jej na głowę cegła w drewnianym kościele.
Franciszek Z, odpuścił sobie to forum, miesiąc potem strzelił w niego piorun. Dodam, burza już się miała ku końcowi.
Żaneta G. odpuściła sobie to forum. Trzy tygodnie potem poślizgnęła się na skórce od banana. W ciężkim stanie trafiła do szpitala. Walczy o życie. (Nie miała kasku).
Tak więc zastanów się …
Ktoś tu myślał o odpuszczeniu i nie mógł znaleźć zębów w szklance. Okazało się, że były w słoiku, ale i tak potraktował te trudy jako znak.
Zęby ludzkie w szklance wyglądają paskudnie.
Dlatego dałem zamiennik zęby od piły …
Czy jak się takie zęby przyśnią, to też mogą zwiastować chorobę lub co gorsza zgon?
Takie sprawy, to wtedy, gdy się śni, że zęby wypadają
…a nie uczą się pływać kraulem…
Nie wypada zębom wypadać … Jakimkolwiek.
Tak przynajmniej mi się wydaje …
Ale i tak wypadają, na przykład mleczne.
A dojście do Zębuszki masz i czy znasz stawki?
No ale sny bywają zwariowane i w snach wypadają także zęby stałe.
A propos pływania: protezy przechowuje się “na sucho”, a nie w wodzie, która ułatwia namnażanie się bakteriom i grzybom.
Wróżka Zębuszka sama ząbek pod poduszką znajduje, zabiera go i zamiast ząbka zostawia pieniążek.
Eee…to bez szans na negocjacje…Dzięki za info, zawsze to się człowiek coś nauczy na stare lata.
Kiedyś mi się śniła cała szczęka z wypadającymi zębiskami. Przez 2-3 tygodnie chodziłem jak struty, w strachu, że ktoś z tego świata zejdzie …
Na szczęście nikt nie umarł.
Myślę więc, że takie zęby są także zwiastunem czarnego humoru. Mnie przynajmniej taki wtedy dopadł. Ja chodziłem w strachu a nadawca snów zwijał się ze śmiechu …
A mi się takie właśnie sny spełniają. Inne nie, a takie … niestety
Widocznie masz dobrego spełniacza snów. Mój jest stary i chyba podróba, kupiony kiedyś na bazarze. W ogóle snów nie spełnia …
Może to i lepiej, bo moje sny są wydziwione na maksa …