zależy im na maksymalnym skłóceniu Polaków …
A wy co sądzicie na ten temat ?
zależy im na maksymalnym skłóceniu Polaków …
A wy co sądzicie na ten temat ?
My bez Rosjan jestesmy skloceni … Nie bede Ci pisal, kto tych Polakow na sorty podzielil …
Niestety taka już nasza “natura” …
Jest kilka teorii na ten temat, ale mnie najbardziej przekonuje teoria Wiszniewskiego (do Polski nie dotarla)
niezupelnie
przyczyna nie lezy we wraku
kto do tego lotu dopuscil?
Ty na serio myslisz ze oni az tak bardzo sie nami przejmują?
A jaka to ta teoria Wiszniewskiego ?
Wiem, że wiedzą jaki jest w nas potencjał i szczerze to nas przeceniają sądząc po naszych rządach itd. ale to wszystko z ich strachu historycznego między innymi przed rozpadaniem się itp.
Putin głupi nie jest i zna nasze choroby narodowe. To pewne.
Spina z UE, spina o wrak
Aneksja to kwestia czasu.
Aneksja czego ? Ukrainy ?
Białoruś jest dużo bardziej uzależniona od Rosji niż Ukraina …
Polski kurła! Polski. Bo co niby będzie po polexicie? Bogactwo i dobrobyt? Hehehehe
Polexitu nie będzie … Już prędzej Frexit xd
Unia jak wiesz nie zapomniała o naszych grzechach. Będą kary za izbę. To na początek.
Kary karami, a i tak polexitu najprawdopodobniej nie będzie …
Ja w ruskiej polsce mieszkać nie będę. Wyjeżdżam do germani.
Nie jest aż tak źle … Niemcy z silną Rosją graniczyć też nie chcą … A to czwarta największa potęga ekonomiczna na świecie także nie będzie aż tak źle … Oby …
Amen
Potencjal to my mielismy na ich tle ponad 300 lat temu.Dzisiaj zżera ich pycha nakrecana przez Kreml a nie przez kogokolwiek oddolnie.
Istnieje jeszcze tradycyjna mozliwosc ze sami bedziemy sobie szkodzić,co juz nie raz miało miejsce.
Polska jednak dla nich realnie nic nie znaczy.I nic specjalnego by sie nie dzialo gdybyśmy potrafili zdobyc sie na dyplomacje,zamiast żenujących wrzasakow i oskarżeń.
Duże znaczenie mają też rosyjskie fabryki trolli ogłupiających Polaków w polskojęzycznym internecie …
A to wszystko przed obawą, że moglibyśmy się ogarnąć …