Śmiertelnie groźna pandemia COVID-19, czy próby totalnego

ogłupiania i oszukiwania ludzkości, by zarobić wielkie miliardy na szczepionkach, na kretyńskich maseczkach, respiratorach, płynach, a przy okazji zdepopulować ludzkość, zastraszyć ją, by się zgodziła na wstrzykiwanie jej każdych syfów i chipów.

Z okazji wymian życzeń świątecznych, dostałem info od rodzinki, że cała ich czwórka, rodzice z dziećmi, zachorowali na COVID-19, ale już są zdrowi po 2 tyg. samoizolacji. Gdy spytałem się ich, jak się o tej rzekomej swej chorobie dowiedzieli, czy byli na testach, czy mieli gorączkę, i czy ją zbijali, czy mieli przetoczone osocze od ozdrowieńców, to mi odpowiedzieli:

“Testów robionych nie mieliśmy. Praktycznie jednego dnia wszyscy w domu straciliśmy węch i smak. Temp. podwyższona, kaszel, bóle mięśni, głowy i brak siły. Izolowaliśmy się 2 tyg., teraz jest ok.”

I to ma być ta śmiertelnie groźna pandemia, przebiegająca podobnie do grypy sezonowej!!! Przecież utrata węchu i smaku jest bardzo wskazaną reakcją organizmu, jako że trawienie pokarmów należy do najbardziej obciążających organizm procesów fizjologicznych. Śmiechu warte, ale nie jest śmieszne, że dla tego oszustwa, uśmiercono tysiące chorych na inne choroby, zdezorganizowano całą ochronę zdrowia, uniemożliwiając korzystanie z niej tym wszystkim, którzy przez dziesięciolecia utrzymywali ją i tworzyli swymi składkami. Zgadzacie się ze mną?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

2 polubienia

Może nie znałeś osobiście trupów covidowych, ja niestety znałem takich, którzy na skutek wirusa odeszli z tego świata. To jest śmiertelny wirus.

1 polubienie

Zwłaszcza, gdy odeszli w poważnym wieku, i gdy byli pensjonariuszami domów spokojnej starości, których wystarczy izolować od bliskich, aby życie straciło dla nich sens, czyli by odeszli w silnym stresie, który najłatwiej zabija, nawet bez zbijania gorączek, a z nim to już w ogóle express do Nieba.

Niech oddadzą osocze.

Widziałeś, aby jakieś harmonijne stworzenia oddawały krew do filtrowania dla uzyskania osocza?

Widzę, że najbardziej z powodu pandemii to ciebie d… boli harmonik.

A przecież jej nie ma. To jak to? :thinking:

1 polubienie

Devil Osocze na kovida to pic na wodę…Leki są ( pewnie już wyszperałeś)- ale jakoś lekarze otrzymali zakaz? ich wypisywania. Leki na kovid. Stare jak świat. a skuteczne. Ale lepsza przecież szczepionka. Na nową chorobę -nowa szczepionka - nowy biznes.

2 polubienia

Ale kosztowny zakup szczepionek z budżetów, z pieniędzy podatników, jednak będzie. I temu należy się przeciwstawiać, aby nasze dzieci i wnuki nie spłacały naszych nieodpowiedzialnych długów.

Ja bym tak z osądzeniem czy to posunięcie jest sensowne czy nie się wstrzymał.

Nic Cię sprawa Szwecji nie nauczyła. Ja także sytuację w tym kraju śledziłem i byłem ciekawy. A nuż mieli rację (I być może Ty też). Niestety rządzący w Szwecji się pomylili (i Ty też) o czym już nie napisałeś co najwyżej, że to jakieś tam “wiadomonacyjne” tendencyjne wiadomości czyli jak zwykle po swojemu.

1 polubienie

Masz wyraźne inklinacje do odwracania kota ogonem, bo zamieściłem Ci materiały, że decydenci szwedzcy (i ja też) w niczym się nie pomylili ani nie zbłaźnili, jak inne państwa rządzone przez wiadomonacyjnych. Czyżbyś już zapomniał, jak Cię uczyłem odróżniania zaleceń od nakazów? A cały wiadomonacyjny świat medialny stara się przedstawić Szwecję w jak najgorszym świetle. Stare wiadomonacyjne pogrywki.

Zauważyłeś, że i Ty korzystasz z tego, co “wiadomonacyjny” świat medialny podaje?

Czemu w takim razie Twoje spojrzenie jest aż tak wybiórcze, że prawie nikt go tu nie podziela? :shushing_face:

Może nie dla wszystkich określenie “wiadomonacyjny” jest wystarczająco zrozumiałe, jednoznaczne, precyzyjne, np jak określenie “harmonia”. “harmonijny”…

Na Ziemi nie ma harmonii nawet w świecie zwierząt. To termin utopijny …
Jeśli tak sądzisz, znaczy, że masz niepełne spojrzenie na ten temat.
Słyszałeś o gołębiach zabijających tylko dla zabawy?
Gdzie tu harmonia?
Pewnie Ty ją znajdziesz, ale dla mnie to nie będzie harmonia.

Gdybyś miał scharakteryzować nasz Wszechświat przy pomocy najmniejszej ilości słów, zapewne użyłbyś pojęcia, terminu “harmonia”, “harmonijny”, a świat ludzi nazwałbyś dysharmonią, chaosem, bezmyślnością. Harmonia, harmonijność, to system najbardziej efektywny, najbardziej oszczędny energetycznie, najbardziej samowystarczalny. To nie oznacza, że wszystkie jego/jej cząstki muszą być grzeczne. Tym bardziej, że nietrudno dołączyć zjawiska karmiczności, reinkarnacji, a także wirrtualności naszego Wszechświata.

Chaos.

1 polubienie

Śmiertelnie groźna choroba.

Albo patologia…

Patologia powiadasz?

Skąd miałbyś wiedzieć… Przecież twój cały świat to internet. Mnóstwo moich znajomych przez to przechodziło… niektórzy umarli.

1 polubienie

Szkoda, że ci odpowiedziałem. Internet może dla mnie nie istnieć. To tylko chwilowa rozrywka i nic więcej. Mam niemało książek jeszcze czekających na przeczytanie, mądrzejszych od całego internetu.

Teraz najwiarygodniejszy argument, że na jutube jest.

1 polubienie