Mam ustawiony, ale nie wszystko wyłapuje.
Pod tym względem smartfon jest lepszy od lapka, choc tez jak pozwolisz mu się panoszyć to niezle kwiatki wychodzą.
Ano fakt. Komputer Ci nie pomoże. Ale za to smartfon lepiej od Ciebie wie, co chciałaś napisać i zamiast słowa garnek do gotowania bigosu wyślesz garnitur do gotowania bigosu, bo on wie lepiej i Ci zmieni!
Funkcje automatycznej zmiany można wyłączyć.
Może i można. Tak rzadko piszę cokolwiek na smartfonie (on u mnie do dzwonienia i gadanio jest a piszę na nim tylko w sytuacjach awaryjnych - jak ktoś nie odbiera, a mam coś bardzo ważnego).
Ok. Na razie znikam. Obowiązki.
A garniak sie chyba obraził? Albo doszedl do wniosku, że tu swoich depresyjno - megalomanskich odciskow na narządzie, służącym zwykle do myslenia, nie wyleczy?
I niech będzie obrażony, jak najdłużej.
O! Ja też! Ale ja mam zaległości sprzed świąt. Za diabła nie wiem, gdzie wpisać to Casio. A wiem, że już dwie następne czekają.
rosół z pudelka? dlaczego nie, skoro można kupić szynkę z Biedronki?
Po świętach zrobiło mi się trochę czasu, nadgoniłem Bingolę i zabrałem się za benaska. Ciężko mi to idzie.
Za to grywam w Chińczyka oraz w karty i inne gry. Super spędzanie czasu.
Pocieszę kolegę i napiszę że już drugi dzień się męczę nad pantropa nr 48 Jeszcze żem takiej cholery trudnej nie miał… Cuda wyczyniam a tu… Szkoda słów. Mózg się tak zagrzał, że zakręciłem kaloryfery…
Tam się nie wpisuje Casio tylko ten inny wyraz, anagram tego słowa. Dlatego Ci nie pasuje.
Ja przez Twoje pantrope, łeb w zamrażarce potrzymać musiałem…
Biedne chłopaki
Dajcie szarym komórkom odpocząć. Odstawcie zagadki chociaż na dobę.
Ale Doby już nie ma… Jak był, to lubiłem sobie posłuchać co mówi… Nawet kajak chciałem kupić. Ale i tak kupię - 3-osobowy
W tym wypadku pisanie małą lub wielką literą ma znaczenie
Niejedna zeszła xxxx.
benasek słuchał, gadał Xxxx…
Homofon:
Czasu nie starczy, ni dni ni _ _ _,
By zliczyć ile Birbant miał _ _ _
Autokorekta lubi robić kawały
Dobrze, że nie wszyscy się na tym znają…
Mam tylko jedną i zawsze z tyłu.