Śpicie?

Mam ustawiony, ale nie wszystko wyłapuje.
Pod tym względem smartfon jest lepszy od lapka, choc tez jak pozwolisz mu się panoszyć to niezle kwiatki wychodzą.

3 polubienia

Ano fakt. Komputer Ci nie pomoże. Ale za to smartfon lepiej od Ciebie wie, co chciałaś napisać i zamiast słowa garnek do gotowania bigosu wyślesz garnitur do gotowania bigosu, bo on wie lepiej i Ci zmieni! :wink:

4 polubienia

Funkcje automatycznej zmiany można wyłączyć.

2 polubienia

Może i można. Tak rzadko piszę cokolwiek na smartfonie (on u mnie do dzwonienia i gadanio jest a piszę na nim tylko w sytuacjach awaryjnych - jak ktoś nie odbiera, a mam coś bardzo ważnego).
Ok. Na razie znikam. Obowiązki. :wink:

4 polubienia

A garniak sie chyba obraził? Albo doszedl do wniosku, że tu swoich depresyjno - megalomanskich odciskow na narządzie, służącym zwykle do myslenia, nie wyleczy?

2 polubienia

I niech będzie obrażony, jak najdłużej.

3 polubienia

O! Ja też! Ale ja mam zaległości sprzed świąt. Za diabła nie wiem, gdzie wpisać to Casio. A wiem, że już dwie następne czekają.

3 polubienia

rosół z pudelka? dlaczego nie, skoro można kupić szynkę z Biedronki? :wink:

2 polubienia

Po świętach zrobiło mi się trochę czasu, nadgoniłem Bingolę i zabrałem się za benaska. Ciężko mi to idzie. :man_shrugging:

Za to grywam w Chińczyka oraz w karty i inne gry. Super spędzanie czasu. :grinning:

5 polubień

Pocieszę kolegę i napiszę że już drugi dzień się męczę nad pantropa nr 48 Jeszcze żem takiej cholery trudnej nie miał… Cuda wyczyniam a tu… Szkoda słów. Mózg się tak zagrzał, że zakręciłem kaloryfery…

3 polubienia

Tam się nie wpisuje Casio tylko ten inny wyraz, anagram tego słowa. Dlatego Ci nie pasuje.

1 polubienie

Ja przez Twoje pantrope, łeb w zamrażarce potrzymać musiałem… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Biedne chłopaki :hushed:
Dajcie szarym komórkom odpocząć. Odstawcie zagadki chociaż na dobę. :wink:

3 polubienia

Ale Doby już nie ma… Jak był, to lubiłem sobie posłuchać co mówi… Nawet kajak chciałem kupić. Ale i tak kupię - 3-osobowy

2 polubienia

W tym wypadku pisanie małą lub wielką literą ma znaczenie :wink:

1 polubienie

Niejedna zeszła xxxx.
benasek słuchał, gadał Xxxx… :joy:

3 polubienia

Homofon:

Czasu nie starczy, ni dni ni _ _ _,
By zliczyć ile Birbant miał _ _ _ :slight_smile:

4 polubienia

Autokorekta lubi robić kawały

1 polubienie