Wiecie co? Te ciuchy są coraz cieńsze
To może być misja niemożliwa. Profesja robi się coraz bardziej niszowa. Jakieś proste przeróbki i poprawki to pewnie łatwiej. W obszywaniu zasłonek jestem dobra. Mogę się polecić.
Bo na świecie jest coraz cieplej.
Myślę, że płaszcz ortalionowy, który zwrócę będzie nadawał się komuś na dach domku do zabawy dziecięcej…byle takim robionym w pokoju.
Ja to i kiecke uszyje
Komuna wymusila samowystarczalnosc, a cioteczka Burda podpowiadala jak
Choc najlepsze wykroje mieli Węgrzy.
Tylko musze miec czas i chęci.
A ostatnio jakos z tym ciężko.
Już nawet chodzenie we śnie na leżąco źle wróży
Zespół niespokojnych nóg wczesnym objawem demencji. Ważne odkrycie | Zdrowie Radio ZET
Śpijcie sobie spokojnie i słodki, tylko nie ruszajcie tymi nogamy
Zespół niespokojnych nóg - była taka dolegliwość i lekarstwa sprzedawali.Później się okazało,że nie ma takiej choroby a została wymyślona aby zarobić na niej.Teraz zaglądam do netu i znowu jest
Ale lepiej nie machać odnóżami niepotrzebnie…bo po co…
Wygląda na to, że do piżamy trzeba wygodne buty zakładać.
Ja też różne rzeczy sama szyłam ale wychodzi się z wprawy po dłuższej przerwie. I zapału jakby mniej w sobie czuję. Wszystko zwalam na covid ale inna przyczyna też tu moze swoje stare paluchy maczać.
Troche lenistwo - po co szyc jak mozna kupic gotowca? Ale czasem chce sie miec cos " z zurnala" pomysl i material juz mam, teraz tydzien spokoju by sie przydal, bo ja z szyciem to jak z gotowaniem - co nagle to po diable…
Kolorowych snów
6x2, pierwiastek z 4 i pierwiastek z 64 ogarnęłam. Reszta pozostaje zagadką.
Ja wszystko, choc troche zapis się rozni od tego, ktorego uczono mnie w szkole. Ale znajac wynik, mizna sie zorientowac
Jeszcze siusiu, zęby, umyta już jest i nynu
I Wam też radzę, bo spanie jest przyjemne…mimo tego, co się czasem śni. Śniła mi się obca baba w moim łóżku, ale od razu w senniku sprawdziłam w co mam wierzyć i teraz czekam na nowe znajomości
Jak Rosjanie przyjadą to nie ogonisz się,tylu nowych znajomych będzie u Twych drzwi-tyle,że z karabinami.
Dobranoc…!
Obca baba w łóżku?
Chyba bym sie obudził…
E tam, sasiad wasnie butelke rozowego nawarskiego wina otworzyl…
A Ty o jakins dziwnym zabiegu higienicznym jak mycie zębów?
To mówicie, że nadmiernie sypiam? Moze to Alzheimer albo stwardnienie rozsiane…
Ja nie śpię.Rzucam klątwami bo złodzieje z T-Mobile podwyższyli mi opłatę za internet o 8 groszy.Niby mało ale z jakiej racji to nie mam pojęcia.