Śpicie?

Szyberdach to świetna sprawa. Można by zapytać, czemu teraz takich aut jest mało? Z szyberdachem.
Może Ty wiesz? :thinking:

1 polubienie

Bo teraz jest klima :smiley:

1 polubienie

Ale klima pożera czasem i 10% więcej paliwa a i nie zawsze każdy ją toleruje
.
Trzeba wymyślić jakąś teorię spiskową w tym kierunku.
Wiem, szyberdachy powodują autyzm!
No i które ze zwierząt korzysta z szyberdachow? Żadne!
Szyberdachy nabijają kiesy producentów i pewnie mają w sobie czipy!

3 polubienia

No wiesz - korzystałam z szyberdachu i nie mam autyzmu :thinking: No chyba, że może mam, tylko o tym nie wiem.
Ale wiesz co? Mimo, że naprawdę dajemy często klimę do czyszczenia, to po dłuższej jeździe czuję się oszołomiona i niepewna i nawet głowa “straszy, że może zaboli”. Z szyberdachem tak nie bywało.

1 polubienie

Klima pewnie tez powoduje autyzm. Oczywiście nie u każdego, ale lepiej uwazac. Czy bociany korzystają w podróży z klimy? Nie. Gdyby klima była potrzebna, to by sobie dawno ją stworzyły. Żadne zwierzeta z niej nie korzystają, chyba że przypadkiem.
Z pociągów też nie korzystają w szczególności szwajcarskich.

2 polubienia

A czort wie? Po co tworzyć teorie spiskowe? Są szybregach pobrzmiewa z niemieckiego, wiec jest niezgodne z obecna polityka prezesa.
A i opozycji moze sie tez nie podobac
Niemcy ostrozni, nie beda ingerowac w polityke sąsiada

To co ja mam biedna zrobić? Wszędzie piechotą nie dojdę, a autobusy ponoć powodują Chorobę Parkinsona. No i wytwórcy autobusów bogacą się naszymi biletami :thinking: No w sumie mrówki też nie potrzebują autobusów i żyją. A jakie są mądre , bo ich komunikacja nie ogłupia :wink:

3 polubienia

Pociąg powiadasz?

1 polubienie

A lufcik to jest z niemieckiego?

2 polubienia

Lufcik to lufcik, ale tak nie brzmi… Szyberdach, to dopieeero brzmi… Tak po zagranicznemu… :upside_down_face:

3 polubienia

Pociąg to w ogóle jest dobry. Już ok. 100 lat temu mądrzy pisali, że krowy pasące się przy torach nie będą dawać mleka. I co? Dają? No nie dają, trzeba samemu od nich je wyciągać czyli doić … A i pewnie też autyzm powodują…

3 polubienia

Masz rację - lufcik to tak zwyczajnie brzmi a szyberdach to jednak jest coś. Szyberdach podnosi prestiż.

4 polubienia

Pociąg ogólnie grozi nałogiem jakims?

3 polubienia

No jeszcze zależy do kogo ten pociąg, bo jak do żonatego albo do mężatki to wtedy tak trochę mniej dobry jest. :joy:

3 polubienia

Widział kto żurawie podróżujące w pociagu? Może kiedyś takie były. Ale pewnie umarly na autyzm…

3 polubienia

Jakie gupoty tó niektuży wypisujo :roll_eyes: :thinking:

4 polubienia

I tu się kolega myli. Harmonijne muchi korzystają , bo wlatywają i wylatywają przez rzeczone sziberdachi. I inne latające harmonijne insekta…

:stuck_out_tongue_winking_eye: :joy: :rofl:

4 polubienia

Żuraw nie potrzebuje pociągu.
Jest na torach

3 polubienia

Pociąg ta ja mam niepomierny, tylko zapomniałem do kogo? :shushing_face: :sunglasses: :innocent:

5 polubień

Oj jak przy insektach
To trzeba zobaczyc ile ptakow korzysta z pobocza jako darmowej wyzerki.

2 polubienia