Szyberdach to świetna sprawa. Można by zapytać, czemu teraz takich aut jest mało? Z szyberdachem.
Może Ty wiesz?
Bo teraz jest klima
Ale klima pożera czasem i 10% więcej paliwa a i nie zawsze każdy ją toleruje
.
Trzeba wymyślić jakąś teorię spiskową w tym kierunku.
Wiem, szyberdachy powodują autyzm!
No i które ze zwierząt korzysta z szyberdachow? Żadne!
Szyberdachy nabijają kiesy producentów i pewnie mają w sobie czipy!
No wiesz - korzystałam z szyberdachu i nie mam autyzmu No chyba, że może mam, tylko o tym nie wiem.
Ale wiesz co? Mimo, że naprawdę dajemy często klimę do czyszczenia, to po dłuższej jeździe czuję się oszołomiona i niepewna i nawet głowa “straszy, że może zaboli”. Z szyberdachem tak nie bywało.
Klima pewnie tez powoduje autyzm. Oczywiście nie u każdego, ale lepiej uwazac. Czy bociany korzystają w podróży z klimy? Nie. Gdyby klima była potrzebna, to by sobie dawno ją stworzyły. Żadne zwierzeta z niej nie korzystają, chyba że przypadkiem.
Z pociągów też nie korzystają w szczególności szwajcarskich.
A czort wie? Po co tworzyć teorie spiskowe? Są szybregach pobrzmiewa z niemieckiego, wiec jest niezgodne z obecna polityka prezesa.
A i opozycji moze sie tez nie podobac
Niemcy ostrozni, nie beda ingerowac w polityke sąsiada
To co ja mam biedna zrobić? Wszędzie piechotą nie dojdę, a autobusy ponoć powodują Chorobę Parkinsona. No i wytwórcy autobusów bogacą się naszymi biletami No w sumie mrówki też nie potrzebują autobusów i żyją. A jakie są mądre , bo ich komunikacja nie ogłupia
Pociąg powiadasz?
A lufcik to jest z niemieckiego?
Lufcik to lufcik, ale tak nie brzmi… Szyberdach, to dopieeero brzmi… Tak po zagranicznemu…
Pociąg to w ogóle jest dobry. Już ok. 100 lat temu mądrzy pisali, że krowy pasące się przy torach nie będą dawać mleka. I co? Dają? No nie dają, trzeba samemu od nich je wyciągać czyli doić … A i pewnie też autyzm powodują…
Masz rację - lufcik to tak zwyczajnie brzmi a szyberdach to jednak jest coś. Szyberdach podnosi prestiż.
Pociąg ogólnie grozi nałogiem jakims?
No jeszcze zależy do kogo ten pociąg, bo jak do żonatego albo do mężatki to wtedy tak trochę mniej dobry jest.
Widział kto żurawie podróżujące w pociagu? Może kiedyś takie były. Ale pewnie umarly na autyzm…
Jakie gupoty tó niektuży wypisujo
I tu się kolega myli. Harmonijne muchi korzystają , bo wlatywają i wylatywają przez rzeczone sziberdachi. I inne latające harmonijne insekta…
Pociąg ta ja mam niepomierny, tylko zapomniałem do kogo?
Oj jak przy insektach
To trzeba zobaczyc ile ptakow korzysta z pobocza jako darmowej wyzerki.