Ja sama ucieklam z wlasnej woli z powodu przesladowan.
Z przedszkola czy kolonii?
z przedszkola
Oddalił się z placu zabaw i zniknął z oczu swojej matki. Zmobilizowano wszystkie siły
komentarz: mial lat 10 i odnalazla go policja na osiedlu. Czy matce sie nie mowi, gdzie sie idzie dajac dyla w nieznane?
A nie mowi.
Przeciez matka na smuczy wyprowadzac nie będzie?
Dobrze, ze sie znalazlo.
o jakie ladne zdjecie. Mamusia w tym czasie miala 3 promile, kierowala autem i nawet jej nie scielo z nog.
To juz inna bajka.
Zabawa w chowanego zakończyła się niepowodzeniem! Chłopiec przypadkowo zamknął się w lodówce
To jeszcze podaj źródło info i napisz, że to bylo na Filipinach, a wygada na ustawkę?
“Funkcjonariusze wydziału kryminalnego Komendy Powiatowej Policji w Oleśnicy (woj. dolnośląskie) ujawnili, że 36-letnia mieszkanka powiatu przez dwa lata podawała swojemu nieletniemu synowi amfetaminę. Jak tłumaczyła, chciała w ten sposób uspokoić go”.
wniosek prosty: w tym calym rankingu wygrywaja glupi rodzice, ktorzy gdyby ich dzieci nie mialy to by im chyba bylo lepiej.
Tutaj kwestia niedouczenia.
@Nunu ni w dziecinstwie przeb niedzielnym obiadem dawano solidna lyzke wina gronowego na apetyt. Oczywiscie szybko sie nauculam, ze druga niw zaszkodzi. Oj dziecko niejadek?
P tokaju grzecnie jadlam, czerwone wytrawne to owoc ma byc wygrzany.
Nie wiem czy smfa ma podobne dzialanie jak þrucizna zwana alkoholem? Tu nie matke do sadu a system. Niestety
mamusia idiotka:
43-letnia mieszkanka powiatu legnickiego nie dostosowała prędkości do warunków panujących na drodze, straciła panowanie nad pojazdem i uderzyła w latarnię uliczną. Ponadto znajdowała się w stanie nietrzeźwości i nie posiadała nigdy uprawnień do kierowania. Z kobietą jechał jej 6-letni syn. Dziecko zostało przekazane pod opiekę rodzinie.
W piątek, 23 maja 2025 roku, około godziny 10:00 na ulicy Obrzeżnej w Warszawie doszło do poważnego wypadku z udziałem rowerzysty przewożącego dziecko. Według wstępnych ustaleń, mężczyzna przejeżdżał rowerem po przejściu dla pieszych, mając na tylnym siedzeniu 3-letnie dziecko w foteliku, gdy został potrącony przez kierowcę Toyoty Prius, świadczącego usługi przewozu osób.
Pozdrawiam tatusia roku.
Tatus roku to bylby jeszcze pijany. I na czerwonym swietle.
Przewozenie dzieci w foteliku czy odpowiedniej przyczepce jest dozwolone.
A to chyba jedno z najpppularniejszych wykroczen, przejazd rowerem po przejściu.
Inna sprawa, ze kierowca przy takim miejscu jak oznakowane przejscie powinien zwolnić. I wlaczyc tryb “oczy dookola glowy”
ostatnio byl jakis wyrok sadu o tych rowerzystach wjezdzajacych na przejscie, w mediach pisali
W środę (tamta srode nie ta wczorajsza)w pociągu warszawskiego metra doszło do incydentu. Głowa kilkuletniej dziewczynki zaklinowała się między poręczami. Z pomocą przyszła jedna z pasażerek.
Zawsze prosze o podawanie źródła.
No mamusia też “rozgarnieta”
o 5latku z 2latkiem na gigancie juz nie wklejam …
A szkoda. Bo to w sumie zdarzenie z hapoy end. Jednak swiadczy, ze ludzie do konca nie zdziczeli.
A mama byla trzezwa…
A pczywiscie bihaterami zostali dzielni policjanci ..
Nie ma to jak autoreklama.
Powiem tak, ja tez po dachu probowalam chodzic, ale tylko minute… ja weszlam to od razu zeszlam, bo tak sie przestraszylam widoku.