Sposoby jak sobie zrobić krzywdę będąc dzieckiem

Ja sama ucieklam z wlasnej woli z powodu przesladowan.

Z przedszkola czy kolonii?

1 polubienie

z przedszkola

1 polubienie

Oddalił się z placu zabaw i zniknął z oczu swojej matki. Zmobilizowano wszystkie siły
komentarz: mial lat 10 i odnalazla go policja na osiedlu. Czy matce sie nie mowi, gdzie sie idzie dajac dyla w nieznane?

A nie mowi.
Przeciez matka na smuczy wyprowadzac nie będzie?
Dobrze, ze sie znalazlo.

1 polubienie

o jakie ladne zdjecie. Mamusia w tym czasie miala 3 promile, kierowala autem i nawet jej nie scielo z nog.

To juz inna bajka.

1 polubienie

Zabawa w chowanego zakończyła się niepowodzeniem! Chłopiec przypadkowo zamknął się w lodówce

To jeszcze podaj źródło info i napisz, że to bylo na Filipinach, a wygada na ustawkę?

1 polubienie

“Funkcjonariusze wydziału kryminalnego Komendy Powiatowej Policji w Oleśnicy (woj. dolnośląskie) ujawnili, że 36-letnia mieszkanka powiatu przez dwa lata podawała swojemu nieletniemu synowi amfetaminę. Jak tłumaczyła, chciała w ten sposób uspokoić go”.
wniosek prosty: w tym calym rankingu wygrywaja glupi rodzice, ktorzy gdyby ich dzieci nie mialy to by im chyba bylo lepiej.

Tutaj kwestia niedouczenia.
@Nunu ni w dziecinstwie przeb niedzielnym obiadem dawano solidna lyzke wina gronowego na apetyt. Oczywiscie szybko sie nauculam, ze druga niw zaszkodzi. Oj dziecko niejadek?
P tokaju grzecnie jadlam, czerwone wytrawne to owoc ma byc wygrzany.
Nie wiem czy smfa ma podobne dzialanie jak þrucizna zwana alkoholem? Tu nie matke do sadu a system. Niestety

1 polubienie

mamusia idiotka:
43-letnia mieszkanka powiatu legnickiego nie dostosowała prędkości do warunków panujących na drodze, straciła panowanie nad pojazdem i uderzyła w latarnię uliczną. Ponadto znajdowała się w stanie nietrzeźwości i nie posiadała nigdy uprawnień do kierowania. Z kobietą jechał jej 6-letni syn. Dziecko zostało przekazane pod opiekę rodzinie.

W piątek, 23 maja 2025 roku, około godziny 10:00 na ulicy Obrzeżnej w Warszawie doszło do poważnego wypadku z udziałem rowerzysty przewożącego dziecko. Według wstępnych ustaleń, mężczyzna przejeżdżał rowerem po przejściu dla pieszych, mając na tylnym siedzeniu 3-letnie dziecko w foteliku, gdy został potrącony przez kierowcę Toyoty Prius, świadczącego usługi przewozu osób.

Pozdrawiam tatusia roku.

Tatus roku to bylby jeszcze pijany. I na czerwonym swietle.
Przewozenie dzieci w foteliku czy odpowiedniej przyczepce jest dozwolone.
A to chyba jedno z najpppularniejszych wykroczen, przejazd rowerem po przejściu.
Inna sprawa, ze kierowca przy takim miejscu jak oznakowane przejscie powinien zwolnić. I wlaczyc tryb “oczy dookola glowy”

1 polubienie

ostatnio byl jakis wyrok sadu o tych rowerzystach wjezdzajacych na przejscie, w mediach pisali

W środę (tamta srode nie ta wczorajsza)w pociągu warszawskiego metra doszło do incydentu. Głowa kilkuletniej dziewczynki zaklinowała się między poręczami. Z pomocą przyszła jedna z pasażerek.

Zawsze prosze o podawanie źródła.

No mamusia też “rozgarnieta”

1 polubienie

o 5latku z 2latkiem na gigancie juz nie wklejam …:confused:

A szkoda. Bo to w sumie zdarzenie z hapoy end. Jednak swiadczy, ze ludzie do konca nie zdziczeli.
A mama byla trzezwa…
A pczywiscie bihaterami zostali dzielni policjanci ..

Nie ma to jak autoreklama.

1 polubienie

Powiem tak, ja tez po dachu probowalam chodzic, ale tylko minute… ja weszlam to od razu zeszlam, bo tak sie przestraszylam widoku.