Warto kupić? Czy nie warto? Ktoś zna te pozycje? ![]()
Może tylko wystarczyłoby wypożyczyć? ![]()

Warto kupić? Czy nie warto? Ktoś zna te pozycje? ![]()
Może tylko wystarczyłoby wypożyczyć? ![]()

Jejkuuuu… Jeśli rozumiesz tylko tyle co jest w tej drugiej książce, to jednak kup i czytaj codziennie ![]()
Ten tutaj to Danny Trejo…Bardzo fajny aktor i wielka szkoda ze zaszufladkowany do marnego kina klasy"b"
Raczej nie…Ale…Byl taki moment,ok. 25 lat temu ![]()
Zobaczylem w Warszawie męża Grażyny Torbickiej i…Nogi sie pode mną ugięły.Gdyby nie garnitur,byliśmy trudni do odróżnienia ![]()
Machete dalo mu szanse nieco filmowy czarny charakter wybielic. A filmy klasy B? Ot w sklepie oprocz czekolady cukierki czekoladowe tez musza byc. I czesto sie lepiej sprzedaja
.
Niedawno tem watek krotko sie przewinal przy okazji wspomnienia E.A.Poe i fimowej adaptacji Przedeczesnego pogrzebu w reżyserii Rogera Cormana. Krol filmow klasy B z Oscerem i czlowiek, ktory dał szanse na zaistnienie wielu wybitnym reżyserom i aktorom. I czy kazdy film niskobudżetowy, bo tak sie kwalifikuje filmy klasy B musi byc kiczem?
Ale gdzie tam!
Moze powinienem napisać,klasy"c" w takim razie…
Corman byl niezły…Ale juz epizody w Strazniku Teksasu,mimo iz fajne i z przeslaniem,trudno traktować jako sztukę…
Poza tym,jak napisałem wyzej,to dobry aktor i do tego niewykorzystany.Bo wszystkie role Indian na przyklad,trafialy do Rodneya Granta albo Wesa Studi…A Trejo z pewnością nie byłby gorszy.Tym bardziej ze przy malej korekcie,bardzo podobny do Geronimo…
A my jakiś czas temu zaczęliśmy się doszukiwać sobowtórów naszych kolegów i koleżanek z pracy. I okazało się, że mamy wśród nich sobowtóry następujących osób: Katarzyna Dowbor (niemal 100% podobieństwo jednej z koleżanek), Krzysztof Hołowczyc, Bartosz Kurek (siatkarz), Agata Kulesza, Ali McGraw (aktorka z filmu Love Story), Marta Kaczyńska, Andrzej Zieliński ze Skaldów, Paulina Mikuła (youtuberka), Donald Sutherland (aktor).
Nie do wiary, ale niemal wszystkie te osoby siedzą na jednej sali ![]()
A ciebie też przypisali do kogoś?
Kiedyś w młodości byłem sobowtórem Jacka Kaczmarskiego
A także młodego Marka Kondrata.
A ja nie mam.
Dawno kiedyś jakaś koleżanka mówiła że przypominam jej Anię Ortodox ale to było prawie 30 lat temu. Moze jakieś podobieństwo było, bo miałam i mam okrągłą twarz i jestem brunetką.
@benasek Krzyś,mnie się absolutnie i od zawsze On z Tobą kojarzy ![]()
Oj, nie strasz… Już się jej boję ![]()
Zgadza się, ale wg spurkopodobnych prawidlowo jest wampira. ![]()
![]()
Ciekawe jak rozwiaza problem trupiej czaszki?
Jak rownouprawnienie?
@okonek Krwiopijczyni albo krewpijąca
Nie tylko krew, W mitologii słowiańskiej występowały wiły. One w inny sposób wykończały napotkanych mężczyzn. Ale czasem bywały idealnymi partnerkami dla nielicznych. I dalej tematu rozwijał nie będę… ![]()
Ale sama czaszka?
Czaszek?
@okonek To może wampiria?
@okonek Proponuję: Czach
Byc podobnym do D.Sutherlanda to chyba wyjątkowa rzadkość… ![]()