Warto kupić? Czy nie warto? Ktoś zna te pozycje?
Może tylko wystarczyłoby wypożyczyć?
Warto kupić? Czy nie warto? Ktoś zna te pozycje?
Może tylko wystarczyłoby wypożyczyć?
Jejkuuuu… Jeśli rozumiesz tylko tyle co jest w tej drugiej książce, to jednak kup i czytaj codziennie
Ten tutaj to Danny Trejo…Bardzo fajny aktor i wielka szkoda ze zaszufladkowany do marnego kina klasy"b"
Raczej nie…Ale…Byl taki moment,ok. 25 lat temu
Zobaczylem w Warszawie męża Grażyny Torbickiej i…Nogi sie pode mną ugięły.Gdyby nie garnitur,byliśmy trudni do odróżnienia
Machete dalo mu szanse nieco filmowy czarny charakter wybielic. A filmy klasy B? Ot w sklepie oprocz czekolady cukierki czekoladowe tez musza byc. I czesto sie lepiej sprzedaja .
Niedawno tem watek krotko sie przewinal przy okazji wspomnienia E.A.Poe i fimowej adaptacji Przedeczesnego pogrzebu w reżyserii Rogera Cormana. Krol filmow klasy B z Oscerem i czlowiek, ktory dał szanse na zaistnienie wielu wybitnym reżyserom i aktorom. I czy kazdy film niskobudżetowy, bo tak sie kwalifikuje filmy klasy B musi byc kiczem?
Ale gdzie tam!
Moze powinienem napisać,klasy"c" w takim razie…
Corman byl niezły…Ale juz epizody w Strazniku Teksasu,mimo iz fajne i z przeslaniem,trudno traktować jako sztukę…
Poza tym,jak napisałem wyzej,to dobry aktor i do tego niewykorzystany.Bo wszystkie role Indian na przyklad,trafialy do Rodneya Granta albo Wesa Studi…A Trejo z pewnością nie byłby gorszy.Tym bardziej ze przy malej korekcie,bardzo podobny do Geronimo…
A my jakiś czas temu zaczęliśmy się doszukiwać sobowtórów naszych kolegów i koleżanek z pracy. I okazało się, że mamy wśród nich sobowtóry następujących osób: Katarzyna Dowbor (niemal 100% podobieństwo jednej z koleżanek), Krzysztof Hołowczyc, Bartosz Kurek (siatkarz), Agata Kulesza, Ali McGraw (aktorka z filmu Love Story), Marta Kaczyńska, Andrzej Zieliński ze Skaldów, Paulina Mikuła (youtuberka), Donald Sutherland (aktor).
Nie do wiary, ale niemal wszystkie te osoby siedzą na jednej sali
A ciebie też przypisali do kogoś?
Kiedyś w młodości byłem sobowtórem Jacka Kaczmarskiego
A także młodego Marka Kondrata.
A ja nie mam.
Dawno kiedyś jakaś koleżanka mówiła że przypominam jej Anię Ortodox ale to było prawie 30 lat temu. Moze jakieś podobieństwo było, bo miałam i mam okrągłą twarz i jestem brunetką.
@benasek Krzyś,mnie się absolutnie i od zawsze On z Tobą kojarzy
Oj, nie strasz… Już się jej boję
Zgadza się, ale wg spurkopodobnych prawidlowo jest wampira.
Ciekawe jak rozwiaza problem trupiej czaszki? Jak rownouprawnienie?
@okonek Krwiopijczyni albo krewpijąca
Nie tylko krew, W mitologii słowiańskiej występowały wiły. One w inny sposób wykończały napotkanych mężczyzn. Ale czasem bywały idealnymi partnerkami dla nielicznych. I dalej tematu rozwijał nie będę…
Ale sama czaszka?
Czaszek?
@okonek To może wampiria?
@okonek Proponuję: Czach
Byc podobnym do D.Sutherlanda to chyba wyjątkowa rzadkość…