Spotkałeś kiedyś swojego sobowtóra/sobowtórkę?

Warto kupić? Czy nie warto? Ktoś zna te pozycje? :grin:

Może tylko wystarczyłoby wypożyczyć? :face_with_hand_over_mouth:

3952075

7 polubień

Jejkuuuu… Jeśli rozumiesz tylko tyle co jest w tej drugiej książce, to jednak kup i czytaj codziennie :wink:

4 polubienia

Ten tutaj to Danny Trejo…Bardzo fajny aktor i wielka szkoda ze zaszufladkowany do marnego kina klasy"b"

2 polubienia

Raczej nie…Ale…Byl taki moment,ok. 25 lat temu :rofl:
Zobaczylem w Warszawie męża Grażyny Torbickiej i…Nogi sie pode mną ugięły.Gdyby nie garnitur,byliśmy trudni do odróżnienia :joy:

3 polubienia

Machete dalo mu szanse nieco filmowy czarny charakter wybielic. A filmy klasy B? Ot w sklepie oprocz czekolady cukierki czekoladowe tez musza byc. I czesto sie lepiej sprzedaja :wink:.
Niedawno tem watek krotko sie przewinal przy okazji wspomnienia E.A.Poe i fimowej adaptacji Przedeczesnego pogrzebu w reżyserii Rogera Cormana. Krol filmow klasy B z Oscerem i czlowiek, ktory dał szanse na zaistnienie wielu wybitnym reżyserom i aktorom. I czy kazdy film niskobudżetowy, bo tak sie kwalifikuje filmy klasy B musi byc kiczem?

1 polubienie

Ale gdzie tam!
Moze powinienem napisać,klasy"c" w takim razie…
Corman byl niezły…Ale juz epizody w Strazniku Teksasu,mimo iz fajne i z przeslaniem,trudno traktować jako sztukę…
Poza tym,jak napisałem wyzej,to dobry aktor i do tego niewykorzystany.Bo wszystkie role Indian na przyklad,trafialy do Rodneya Granta albo Wesa Studi…A Trejo z pewnością nie byłby gorszy.Tym bardziej ze przy malej korekcie,bardzo podobny do Geronimo…

3 polubienia

A my jakiś czas temu zaczęliśmy się doszukiwać sobowtórów naszych kolegów i koleżanek z pracy. I okazało się, że mamy wśród nich sobowtóry następujących osób: Katarzyna Dowbor (niemal 100% podobieństwo jednej z koleżanek), Krzysztof Hołowczyc, Bartosz Kurek (siatkarz), Agata Kulesza, Ali McGraw (aktorka z filmu Love Story), Marta Kaczyńska, Andrzej Zieliński ze Skaldów, Paulina Mikuła (youtuberka), Donald Sutherland (aktor).
Nie do wiary, ale niemal wszystkie te osoby siedzą na jednej sali :slight_smile:

5 polubień

A ciebie też przypisali do kogoś?

2 polubienia

Kiedyś w młodości byłem sobowtórem Jacka Kaczmarskiego
A także młodego Marka Kondrata.

4 polubienia

A ja nie mam.
Dawno kiedyś jakaś koleżanka mówiła że przypominam jej Anię Ortodox ale to było prawie 30 lat temu. Moze jakieś podobieństwo było, bo miałam i mam okrągłą twarz i jestem brunetką.

4 polubienia

@benasek Krzyś,mnie się absolutnie i od zawsze On z Tobą kojarzy :slight_smile:

4 polubienia

@okonek @joko Wydaje mi się że wampirzyca funkcjonuje od bardzo dawna :thinking:

3 polubienia

Oj, nie strasz… Już się jej boję :wink:

3 polubienia

Zgadza się, ale wg spurkopodobnych prawidlowo jest wampira. :crazy_face::japanese_ogre:
Ciekawe jak rozwiaza problem trupiej czaszki? :skull_and_crossbones: Jak rownouprawnienie?

1 polubienie

@okonek Krwiopijczyni albo krewpijąca

1 polubienie

Nie tylko krew, W mitologii słowiańskiej występowały wiły. One w inny sposób wykończały napotkanych mężczyzn. Ale czasem bywały idealnymi partnerkami dla nielicznych. I dalej tematu rozwijał nie będę… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Ale sama czaszka?
Czaszek?

1 polubienie

@okonek To może wampiria?

2 polubienia

@okonek Proponuję: Czach

2 polubienia

Byc podobnym do D.Sutherlanda to chyba wyjątkowa rzadkość… :innocent:

1 polubienie