To gorzej niż dwuletnie dziecko…
Eee tam, myślę, że była to zagrywka pod publikę. Widzi powoli, że coraz mniej się o nim mówi, to zachowuje się niczym jakiś skandalista. I nie wpadł, bo dobrze zareżyserował tą wpadkę…
Zawsze ktoś z nim łazi. Ochroniarz nawet mu trzyma kiedy sika. Zero życia
-Janie!
-Tak panie…
-Wytrzyj kurze!
-A gdzie ta kura?
Bo każdy kierowca ma kamerkę?
Większość tak… ale zeby od razu prezes pod koła?
No tak, przecież pozbawiony rządowej limuzyny i wredne spoleczenstwo naraza go na śmierć.
Będzie dowód, że zamach szykują. Ratować skarba!
Całe szczęście,że ma przy sobie ochroniarza,bo gdyby sam się poruszał to zamiast do swego biura by polazł do jakiegoś przedszkola przez przypadek a tam kazliby mu leżakować - bo to małe takie,więc nikt by nie zwrócił uwagi,że trochę starszawy.
Fascynujące
Ten kartofel ma 168cm a Tusk 174.
Jeszcze jest kwesia figury.Kartofel jest okrągły i pucułowaty co czyni go optycznie niższym.
On nie tyle pucołowaty co fleja…
Masz rację - Tusk jest szczupły, a kartofel, to niestety kartofel. Okrąglutki.
Jak się okazuje, Tusk ma bardzo wiele rzeczy lepszych od Kaczyńskiego. Poza krawcem i szewcem ma również pod sobą największą w historii rządową administrację, najwyższy w historii budżet kancelarii premiera i prywatny rządowy samolot.
Ale nie ma kotów i śpi w nocy zamiast budzic innych.
Co do tej administracji rządowej, faktycznie nieco przesadził. Ale wymogi koalicyjne… przeciez do polityki nie idzie sie “dla stanowisk i pieniędzy”
Bo pod względem umoczenia w afery, gdzie złodzieja (jeszcze) nie zlapali?
No to nie wiem?
Ale myślę, że jednak prezes lepszy.
No i Tusk na razie nie ma podręcznego “dlugopisu”
A tak na marginesie?
Tusk i Duda di Bidena polecieli razem czy osobno?
Bo, ze wacac będą w rożnych terminach to znalazlam.
Osobno.Może któryś doleci
Tusk leci z nomen omen Sikorskim.
Według mnie Duda jest bezpieczny. A kto by się czaił na tak mądrego, bystrego i wspaniałego człowieka?