A jaka jest Twoja opinia na temat Polańskiego? Powinien odpowiadać przed sądem amerykańskim? Zdaje się, że PISowcy coś tam w tym temacie zarzucają Trzaskowskiemu…???
Co przez to rozumiesz ? Jaką on ma wizję POlski ?
Oczywiście że powinien… Pff gdyby to ode mnie zależało
A z trzaskowskim to chyba nie jestem w temacie w tym temacie akurat.
Dwa razy tak się wyraził, raz przed objęciem władzy przez PiS, a drugi raz po objęciu. Publicznie. Nie wiesz co to oznacza spowolnienie gospodarcze? To się dowiesz, za jakiś czas.
Jak po studiach raboty nie znajdziesz. Nawet w Mac Donald.
Ale wprost użył stwierdzenia “spowolnienie gospodarcze” ? Serio ? Czy powiedział to innymi słowami ?
Dokładnie tych słów użył. Jestem gotowy spowolnić gospodarkę dla mojej wizji Polski.
Większość głosujacych na PiS myśli że tak trzeba, nie zdając sobie sprawy ze skutków.
Masakra … Ja nawet o tym nie wiedziałem lub zapomniałem … A jaka jest ta jego wizja Polski ? Mówił coś więcej ?
Uczynienie ludzi biednych bogatszymi
Robin Hooodzi - widocznie schudną tak samo jak Robin Hood …
Raczej łapówkarze przekupujących wszystkich by zostać przy władzy Za te pieniądze które rozkradli to im na obiad na pewno nie braknie
po kolei
wizjoner?
rozwalic gospodarke swiatowa dla oplotkow?
rozwalic swiat dla idei?
da sie
ale beze mnie
jestem ekonomistka - socjoliberalem - zysk jest napedem
a nie widziemisie chorych ludzi
On powiedział raczej że jest gotów zaakceptować zmieniszenie tempa wzrostu gospodarczego jeżeli taka będzie cena za wdrożenie jego wizji Polski.
To brzmi chyba jednak trochę… inaczej xd
jaby nie patrzec duren lub szkodnik
Nie. Po prostu taka ma wizję polski XD
No ale przecież ofiara mu wybaczyła i się z nim pojednała wiele lat temu. Czyli znowu po pisowsku masz podwójne standardy?
Naprawdę?
Właśnie nie mam podwójnych standardów, jego “kolegom” w ameryce niszczą kariery po latach nawet nie wiadomo czy uczciwie a sprawa z polskim “pedofilem” jest taka że on odpowiedział już za swoje czyny
To po kiego wała ułaskawienie?
A ty się ciesz, że nikt z rodziny na ciebie nie wywiera presji. Jakoś nie wierzę, że ofiara sama prosiła z własnej woli o wspólne zamieszkanie z gwałcicielem. Prędzej uwierzę, że mamusia kupczyła córcią, żeby faceta zatrzymać przy sobie. Bo takie “mamusie” to nawet spotkałem.
Ofiara jest już dorosła… Uwierzyłbym w taki scenariusz gdyby nadal miała z 6 lat xd
gorzej, obie
tylko zaczal pic przez te wymagania co nie?
@Szczery_do_BULU to nie sa zainteresowania prez(i)denta
chyba, ze to lubi