Statystyki wejść niezalogowanych i zalogowanych userów na to forum - chce to widzieć a wy?

Przestrzeganie prawideł diety. Pisałam już tu o tym. Wtedy nie ma konieczności niczego powstrzymywać, bo nic się nie dzieje.

3 polubienia

To niezupełnie tak. Kiedyś baba poszła do lekarza i mówi:

• mam problem, puszczam dużo bąków, ale ani ich nie słychać, ani nie śmierdzą. Nawet teraz puściłam jednego i pan doktor nie zauważył.
    Lekarz bez słowa wypisał receptę i kazał przyjść za tydzień. Baba przychodzi po tygodniu i mówi:
  • nie wiem co pan mi dał, ale moje bąki śmierdzą teraz jak diabli, ale nadal ich nie słychać!
  • ok, wyleczyliśmy zatoki, teraz weźmiemy się za leczenie słuchu… :wink:
5 polubień

No właśnie! A kolega Devil pewnie podżera chleb z marmoladą a do tego zakąsza kiełbachą i popija wszystko kwaśnym mlekiem …

1 polubienie

I bezpośrednio po takim jedzeniu beztrosko wcina jabłko lub jakiś inny owoc, żeby miało co fermentować w jelitach czekając na “swoją kolej” trawienia :wink:

1 polubienie

Koń je dużo zielska a i tak:

2 polubienia

Nigdy nie rozumialam pomyslu podawania swiezych owocow na deser

1 polubienie

I potem się dziwi, że mu bąki tyłek rozsadzają … No panie kolego, nieco litości dla swojej tylnej części ciała …

1 polubienie

Jaki ładny konik.

Ja zawsze mogę tak że nie słychać…

Sorry ale czemu ma sluzyc ta"wiedza"?
Nawet jesli przyjac ze to ciekawe to juz chyba w przypadku niezalogowanych,niekoniecznie :innocent:
Poza tym masz w prawym gornym rogu tematy,kategorie i…uzytkownikow.dziala to jakos dziwacznie ale pojecie o aktywnosci przeciez daje.

1 polubienie

Swiete slowa!

2 polubienia