Bardzo lubię styl steampunk, ale niewiele osób się nim zachwyca i w tym stylu, to ja mężczyznom w rodzinie najczęściej robię skrzynki na narzędzia ![]()
Naganiasz mnie.
po okulary i z powrotem…
Tak to Charly Records Ltd.
Też są takie złote? ![]()
JA…! ![]()
To nie chodzi o to, że złote (zawsze staram się uzyskać kolor rdzy, patyny itp. Ten styl, to śruby, nakładki, mechanizmy zegarowe, zębatki mnonokle itp. Zobacz w necie. Fajne to jest ![]()
Złoto to najczęściej barok i stosuję w bombkach choinkowych ![]()
Właśnie patrzę sobie na inne obrazki w tym stylu. Rzeczywiście nie są tak złote.
Ok. Dość na ten temat, bo psujemy Collinsowi temat. Tutaj o tańcu, muzyce i Claptonie. ![]()
Podoba mi się ![]()
Temat rozdzielilam - teraz nie ma problemu - mozna o jednym i drugim. ![]()
![]()
![]()
Okonku - a jak myślisz czy możliwe jest wyłączenie internetu na obszarze RP? Taki mam lęk a nawet może panikę od wczoraj po przeczytaniu arcybiskupa.
Jest to mozliwe - wystarczy, ze uszkodzeniu ulegna glowne polaczenia swiatlowodowe lub inne kable telekomunikacyjne - wtedy w gre wchodzi niezawodny Elon z satelitami ![]()
Tak, że nie tylko w Ukrainie…
Ale oprocz tego metod na odciecie od netu jest sporo
Wystarczy brak prądu czy zagluszenie jak za czasow Wolnej Europy ![]()
Brak prądu to będzie sprzężenie zwrotne albowiem jeśli nie będzie internetu, nie zapłacę za prąd.
Czyli katastrofa jest możliwa. Toś mnie nie uspokoiła.
Ja raz wpadlam w panikę. Ale 112 działało i telefony mialam naladowane
spalila sie podstacja w mojej wsi.
Steampunk jest ciekawy ale ja wolę gotyk i styl wiktoriański
Od tego czasu zaopatrzylam sie w ladowarke do telefonu na fotoogniwa - zawsze w dzien cos tam mozna podładować
Ja mam tylko dwie żarówki na baterie słoneczne ale dużo światła z tego nie ma. ![]()
Gotyk to jakoś sobie wyobrażam ale styl wiktoriański to znaczy co? Chodzisz ściśnięty gorsetem?
Ale steampunk i styl wiktoriański to się tak jakby przenikają i zahaczają o siebie.
Uwielbiam taki styl. Zwłaszcza jeśli chodzi o modę. Powoli modyfikuję swoją szafę.