Bardzo lubię styl steampunk, ale niewiele osób się nim zachwyca i w tym stylu, to ja mężczyznom w rodzinie najczęściej robię skrzynki na narzędzia
Naganiasz mnie. po okulary i z powrotem…
Tak to Charly Records Ltd.
Też są takie złote?
JA…!
To nie chodzi o to, że złote (zawsze staram się uzyskać kolor rdzy, patyny itp. Ten styl, to śruby, nakładki, mechanizmy zegarowe, zębatki mnonokle itp. Zobacz w necie. Fajne to jest
Złoto to najczęściej barok i stosuję w bombkach choinkowych
Właśnie patrzę sobie na inne obrazki w tym stylu. Rzeczywiście nie są tak złote.
Ok. Dość na ten temat, bo psujemy Collinsowi temat. Tutaj o tańcu, muzyce i Claptonie.
Podoba mi się
Temat rozdzielilam - teraz nie ma problemu - mozna o jednym i drugim.
Okonku - a jak myślisz czy możliwe jest wyłączenie internetu na obszarze RP? Taki mam lęk a nawet może panikę od wczoraj po przeczytaniu arcybiskupa.
Jest to mozliwe - wystarczy, ze uszkodzeniu ulegna glowne polaczenia swiatlowodowe lub inne kable telekomunikacyjne - wtedy w gre wchodzi niezawodny Elon z satelitami
Tak, że nie tylko w Ukrainie…
Ale oprocz tego metod na odciecie od netu jest sporo
Wystarczy brak prądu czy zagluszenie jak za czasow Wolnej Europy
Brak prądu to będzie sprzężenie zwrotne albowiem jeśli nie będzie internetu, nie zapłacę za prąd.
Czyli katastrofa jest możliwa. Toś mnie nie uspokoiła.
Ja raz wpadlam w panikę. Ale 112 działało i telefony mialam naladowane spalila sie podstacja w mojej wsi.
Steampunk jest ciekawy ale ja wolę gotyk i styl wiktoriański
Od tego czasu zaopatrzylam sie w ladowarke do telefonu na fotoogniwa - zawsze w dzien cos tam mozna podładować
Ja mam tylko dwie żarówki na baterie słoneczne ale dużo światła z tego nie ma.
Gotyk to jakoś sobie wyobrażam ale styl wiktoriański to znaczy co? Chodzisz ściśnięty gorsetem?
Ale steampunk i styl wiktoriański to się tak jakby przenikają i zahaczają o siebie.
Uwielbiam taki styl. Zwłaszcza jeśli chodzi o modę. Powoli modyfikuję swoją szafę.