Stonoga znowu zatrzymany! Organizował loterie na YT "samochod za 50 zł" każda wpłata miała iść na potrzebujących... 🤣

ZEMSTA PIS, CZY WINNY?

• Wina PIS!
  • Stonoga to oszusta i agent!

0 głosujących

Prawa o organizacji gier ni wymyslil PiS, a nieznajomosc prawa nie jest okolicznoscia lagodzaca.
W kwestiach wszelkiego rodzaju zbiorek i loterii obecnie panuje kompletny balagan, a potem okazuje sie, ze kasa ginie.
Pomysl Stonogi byl na pograniczu piramidy finansowej - slusznie go przymkneli.

1 polubienie

Tak, tylko chodzi o to czy kasa szła dla niego czy dla potrzebujących jak mówił… Czy jest oszustem… Jest na YT dużo filmów od czasów gdy go wypuścili jak pomaga biednym ludziom w odbudowie ich życia a także łapie pedofilów…
A wiadomo jakie są stosunki pomiędzy nim a politykami sądami itp…

Obojetne na co szla kasa, zbiorka nie byla prowadzona zgodnie z prawem, nie byla rozliczana i w jakikiolwiek sposob. Nie pierwsza, nie ostatnia. A ze Stonoga z prawem bywal na bakier wczesniej to akurat to naglosniono.

Wina Tuska , Merkel, iluminatów, Masonów i stroicieli fortepianów.

3 polubienia

O wegetarianach zapomniales.

1 polubienie

Nie zapomniałem. Jestem poprawny politycznie. :grin:

1 polubienie

A co z cyklistami?

Cykl im się skończył.

Z tym stonoga i z prawem to bardziej skomplikowane… Jak on to mówi “118 wyroków uniewinniajacych” :rofl: czyli był oskarzany i uniewinniany.

Stonoga to populistyczny cwaniaczek. problem w tym, ze dopoki nie zapadnie prawomocny wyrok to mze uwazac sie za niewinnego…

Podobno to on najbardziej szkodzil Lepperowi będąc jego niby przyjacielem…

co wiedzial Lepper jako wicepremier to niewielu do dzis moze wiedziec.
a takich “stonog” czy to cwaniaczkow czy podeslanych przez rozne wywiady to sie wokol niego krecilo duzo.
radzilabym sie zapoznac z dzialalniscia Leppera - on zadarl z bardzo moznymi tego swiata i chyba zaplacil cene ostateczna - choc byc moze jednak jego smierc tak calkiem na marne nie poszla?

Bardzo dużo o Lepperze jest w książce sumlinskiego… A sam sumlinski mówi że wypowiada sie tylko w sprawach i tematach o których jest pewien że to prawda…

Ale tak, sumlinski na stonoge, stonoga na sumlinskiego… I komu tu ufac :rofl: myślę że jednak bardziej wiarygodny jest ten pierwszy xd

Oj szkoda. To byłby dobry prezydent :wink:

Najlepszy XD

1 polubienie

To jest dramat kur#a że znów dał sie złapać.

Zobaczysz… Te sądowe ku**wy znowu go uniewinnia :rofl:

1 polubienie

Będzie nas pis ruchać w dupę.

1 polubienie

Ja to powyborcze orędzie do narodu mogę oglądać nonstop :rofl: