@Mamita sennikow to w okolicy na bogato
i wróżek nie zabraknie
czasem stosuje pastylki z koncowka _zepam w nazwie
ale wole dobre piwo
Miałam, ale prawie żadnego z nich nie jestem w stanie opisać, bo większość zapominam w ciągu kilku minut po obudzeniu się, pamiętam potem tylko pojedyncze motywy, np. ostatnio śniło mi się, że przyszła na naszą ulicę kotka, którą dokarmiałam, a która przestała się pojawiać kilka tygodni temu, mam nadzieję, że ktoś ją przygarnął, ale bardziej prawdopodobne jest, że z jakiegoś powodu umarła, może wpadła pod auto, może zagryzł ją jakiś pies, może zjadła coś zatrutego, nie wiem
A więc ta kotka przyszła, tylko że nie miała oczu, znaczy miała czarne dziury zamiast oczu.
Obudziłam się i nie mogłam zasnąć przez najbliższą godzinę, winę zrzuciłam jednak na hormony i jedzenie o 22, wtedy miałam w ogóle serię strasznych snów kilka nocy z rzędu, ale częściowo zapamiętałam tylko ten, bo był ostatni. Z reszty nie pamiętam nic oprócz tego, że budziłam się zlana potem.
Oo mi też się zdarzało kilka razy, ale u mnie to zwykle niemożność poruszenia się w połączeniu z uczuciem spadania, moim zdaniem mega nieprzyjemna rzecz. Podobno wynika to prawdopodobnie z tego, że wybudzimy się nagle ze snu głębokiego i nasze ciało jeszcze nie zdąży się wybudzić i jest w stanie głębokiego snu, a mózg już zdąży załapać świadomość. Ale czy to prawda, nie sprawdzałam, tak mi się kiedyś obiło o uszy
kotka umarla
nie wiem jak to opisac - bedziesz dobrym patologiem
lekarka od tamtej strony
Na gorąco niemal…
Jestem w klatce…Dookola rekiny…Bezradne-moja klatka sie trzyma.Ale rekiny dogadaly sie z jakimis wezami i te wslizgują sie,po czym…przybierają ludzkie kształty.
Niby pod wodą a jak w stanie wojennym…Na szczescie w tym śnie,znowu stałem obok…Nagle na Rondzie Kaponiera w Poznaniu…Ktos podawal mi recznik…
Za duzo filmów oglądam.I to tych klasy"b",ostatnio…
jak mi sie sni bycie pod woda? i jeszcze w snach oddycham?
dobry omen
No nie wiem…Dla mnie to koszmar…
nie nurkowales?
zlapanie oddechu pod woda? polawiacze perel
co prawda prowadzacy wywiad o bol zebow przyprawia?
Tak i wiem co masz na mysli…Ale chyba za duzo filmow,tych glupich,oglądałem…W snach to sie potem mści…
nurkowanie jest przyjemnoscia
co prawda jak nie uzywasz butli to hiperwentylacja pluc moze sie skonczyc zle