Kiepskich regularnie nie oglądałem, zdarzyło mi się to parę razy. Boczka kojarzę, pan Gnatowski utkwił mi jednak w pamięci z innych kreacji, choć nie były to role pierwszoplanowe. Był aktorem charakterystycznym i ta charakterystyczność była sympatyczna. Szkoda aktora, szkoda człowieka. Człowieka który miał przed sobą jeszcze perspektywę wielu lat życia i działalności.
Gdyby nie ten covid.
Ale on nie na covid zszedł… z tego co piszą to na zapalenie płuc zwykłe.
a nie na wielorzadowa niewydajnosc organizmu?
To nadal nie covid.
Nie będę się sprzeczał. W tych czasach wszystko covidem cuchnie.
Przecież to mogły być zaniedbania lekarskie wynikające z zarazy.
Wiesz ludzie nie wierzący w covid twierdzą że każda śmierć jest podpisywana pod covid.
Dla mnie to naprawdę nie ma znaczenia. Śmierć to jest śmierć. A pandemia też jest, choć ślepcy jej nie widzą.
Jak ich złapie niech się sami leczą.
Jak trwoga to do boga? A tu sukienkowy zarazony?
Sukienkowi to inni ludzie.
Ale uparcie przeszkadzaja żyć
Odmiana szatana
Raczej jego słudzy.
ja wogole nie mam telewizji.ani polskiej ani angielskiej.wiadomosci tylko z neta.
Tylko ze każdy czlowiek pacjent który zmarł a wcześniej wykryto u niego covida lub wykryto go po śmierci, jest zapisywany jako ofiara koronawirusa… Mógł umrzeć na raka ale przypadkowo wcześniej stwierdzono u niego covid, jaką podadzą przyczynę?
z telewizją jako środkiem przekazu jak wygodnie lezac w lozeczku zobaczylzm siebie na ekranie jako jak to dzieci cudownie spedzaja ferie?
owszem, tylko ja na tych łyżwach jeździłam trzy dni wczesniej