Bardzo smutna wiadomość. Kurczę, wcale nie stary nawet.
Ja chyba przestanę korzystać z internetu, telewizor i radio wyrzucę.
Tylko covid, śmierć…
Smutne że Boczek nie żyje, dobry aktor i z charakterem
Kiepsko Panie Boczek. Kiepsko.
Obejrzałam kilkanaście pierwszych odcinków serialu, tyłka nie urywał, ale wiem, że miał sporą oglądalność.
Zbyt wcześnie ludzie " odchodzą".
Mam chyba po raz pierwszy okazje napisać w “nekrologu”,nie znam…
Gorzej ze on mial tyle lat co ja…
Boże…W prównaniu z dawnymi latami,moja głowa aż kipi od myśli…
Możesz nie znać.
Sama kojarzę aktora z serialu
Świat według Kiepskich.
Śmiem jednak twierdzić, że obecne pokolenie bardziej zna p.Gnatowskiego niż Pszoniaka.
Ale ja nie o tym.
Też mnie wiek przeraża.
Nigdy nie oglądałem"Kiepskich".Ale mialem to ulatwione bo nie kojarze nikogo kto w moim ,szeroko pojetym towarzystwie,w ogole korzystal z Polsatu.No chyba ze mecz…
Natomiast po jakims czasie,sądząc po reakcjach,wrecz przyrzekłem sobie ze sam tego nie włącze.
Teraz jest dużo lepszy dostęp do tego, co mamy ochotę obejrzeć.
Tak tylko oferta jest coraz gorsza…
I nie jest to jedynie polska sprawa.Mam w Anglii nieco ponad 100 kanalow w ofercie.Ogladam,czyli przeskakuje,z oferty 6-ciu.
Ok.Ja nie przykladam do tego wielkiej wagi jak być moze,inni.Ale płace.I w tym kontekście,to mnie przeraża.Gdyby nie BBC-4 lub taka efemeryda jak Smithonian oraz ITV-4,chyba w ogóle bym sie nie wypowiadał…
Mam ten sam problem.
Ostatnio chciałam iść do operatora i dopasować programy do siebie. Oni niestety sami posortowali pakiety.
Mam Smart TV, częściej korzystam z przeglądarek.
Skurczybyki,wiedzą co robią.Ja poluje na Eurosport w Polsce ale w ofercie poza tym kanalem jest sam szajs…
No i w koncu nie ja siedze w domu w Poznaniu
Mam Eurosport 1
I kilka innych , mąż o ten pakiet się upomniał
to juz ponizej mojej polki biora?
Kiepscy sa fenomenem.
I pozdrawiam męża
Tylko Wy jestescie razem…A my w rozkroku na dzisiaj…
Mi niewiele brakuje do tych lat.
Czas testament spisać
I tego rozkroku, często Ci zazdroszczę
Kiepskie to nasze życie.
RIP
Przyjrzalem sie dokladniej i chyba wiem ,o kim mowa.Zawsze wydawalo mi sie ze on jest młodszy…