Kolejnych kilka lat to by było całkiem niezle…Biorąc pod uwagę tendencje,chyba łatwe do zaobserwowania,nie uwierzę póki nie przeżyję
No sorry ale…Slyszał kto o forum dla 8 osób?Moze raz w tygodniu 10?
A ja się tak cieszyłam, że tu tak zacisznie i żadnego chamstwa nie ma Moje zdrowie psychiczne ucierpi. Nawet biorąc pod uwagę krakanie @devil, które się spełniło
Ludzie! Koszty serwisu to 150 dolców rocznie, o czym my mówimy? Robimy zrzutkę, sam pierwszy zapłacę, tylko kto to poprowadzi jako admin? @okonek? Ja nie mam ku temu żadnych kompetencji.
Słyszał.
Jest forum dla pięciu osób. Dachowiec się nazywa…
Istnieje bo trzy z tych osób nie ma FB?
A korespondujemy od 2008?
Musialabym się podszkolić.
Jesli wynegocjujemy okres przejsciowy to taka możliwość istnieje.
A ja nawet minimum wiedzy…
Ale znasz dobrze angielski, co moze byc pomocne.
Nie jest powiedziane, że wszystko musi robic jedna osoba:rofl:
A czas?
Nasz kolega,kulturysta [nie pamietam ksywy] chcial bym byl moderatorem…
Ale ja pracuje 12 godz i nie zawsze mam swobode ruchów.Plus rodzina…Sorry ale nie zaangażuję się w nic trwałego.
To tylko sporadycznie. Ja sobie z angielskim pisanym jako tako radzę, ale niekiedy potrzebne jest bardziej fachowe spojrzenie.
Jeśli chodzi o zrzutkę - u mnie nie ma sprawy. Z angielskim tez sobie poradzę, natomiast w sprawach informatycznych widzę ciemność!
Nie jest tak strasznie. Zespołowo może sie udać.
Już teraz jest nas troje gadających.Do tego dojdzie kilka osób [3-4]“zarobionych”…Z tym że ja nie potrafię od nikogo wymagać wysiłku finansowego…Może masz lepsze rozeznanie ale ja widzę na razie tylko schody.I bynajmniej,nie do nieba…
Tym bardziej widać to po ludziach i ilościach wpisów w tym temacie na stare forum ludzie się schodzili żegnali tutaj mało kto się wypowiedział nawet z tych co są aktywni
Tu jeszcze istnieje iskra nadziei, że koniec forum jednak będzie swietem ruchomym😉
No nie wiem. Szczery wyraźnie napisał, że serwery są opłacone do końca października. 1 listopada domena straci ważność i automatycznie się wyłączy. Pytanie czy bedzie ją można wskrzesić po tym czasie? Bo nawet jak się zbierzemy, to trzeba by było jutro wpłacić kasę (podejrzewam że to jakiś transfer zagraniczny na konto gdzieś w Afryce), żeby doszło do końca dnia 31.10.
Powinienem napisać,“ledwie” troje gadających…
Bo,jak zapewne sam widzisz, cisza nad trumną trwa,nim jeszcze owa,została wystawiona…
Juz raz pytamy umarlo. Nie chce znow tego doznawac. Przecież wszystko sie rozsypie.
Tak mało czasu …
Oczywiscie zgadzam sie partycypowac w forum, ale na technice nie znam.sue wcale.
Trochę późno ta wiadomość, kurcze, Szczery mógł napisać z tydzień wcześniej a nie na dwa dni przed końcem.
W razie czego przypominam, że na FB jest strona Pytamy, tam w razie czego można się zwoływać, jakby coś rypnęło
Zwlaszcza gdy ktos zaglada tylko w weekendy…