świętuJECIE?

świętuJEMY

*film zawiera nieszablonowe skróty myślowe oraz obrazy niekoniecznie przeznaczone dla osób o słabym wnętrzu. Nie klikając w przycisk PLAY, możesz świadomie zrezygnować z oglądania filmu, aczkolwiek jest niewykluczone, że będziesz tego żałował.

3 polubienia

Czyżby ostrzeżenie zainspirowane Historią bez cenzury Wojtka Drewniaka?

Kolega @ZiraaeL to jak komunistczna bileterka w kinie - na wiek za bardzo nie patrzyla, tylko uprzedzala, ze sorzatanie zarzyganej podlogi bedzie należało do wymiotujacego.

1 polubienie

Ostrzeżenie w Historii bez cenzury jest mojego autorstwa. Drewniak je tylko sporadycznie pożycza.

.za skromną miesięczną opłatą ma się rozumieć.
:sunglasses:

1 polubienie

No chyba nie tak sporadycznie skoro jest przed każdym filmem…

Troszkę monotematyczny ten film, ale w sumie …święta są, więc filmy też nie muszą być oskarowe :smiley:
@ZiraaeL - dzięki. Jakoś już mi się odechciało tak ciągle jeść. Potrafisz być bardzo pomocny :wink:

3 polubienia

Filmy Drewniaka nie ukazują się regularnie, a sporadycznie. Więc pożyczanie OSTRZEŻENIA odbywa się tym samym cyklem.
Jedynie opłata za pożyczanie OSTRZEŻENIA jest cykliczna.

.comiesięczna. :sunglasses:

To czemu się nigdy nie pochwaliłeś?

By nie wzbudzać niepożądanej zazdrości, która jest jednym z głównych grzechów. Brak we mnie pychy, która jest też głównym z grzechów, jest niestety moją wadą i grzechem jednocześnie.

.ubolewam. :neutral_face:

1 polubienie

Świętuję po polsku. Przy stole

2 polubienia

Świętowanie przy stole obarczone jest ryzykiem zmiany miejsca świętowania na “pod stołem”.

.pamiętaj…człowiek na poziomie musi trzymać się w pionie.
:beers:

2 polubienia

image