Tu się zgodzę. W tamtych czasach tak zadbana broda?
I nie zrobił filmiku, i nie dał na yt.
Bo nasz troszkę chorował w dzieciństwie…
Taaa.
Musk, Bazos, Gates, Jobs, Branson. Oto współcześni kreatorzy świata.
Może jak kradł księżyc to się za bardzo napromieniował
A co do promieniowania. Mam dobrą wiadomość…
Nawet w czasie wojny nuklearnej będziemy mogli spokojnie pić piwo. Amerykański rząd w okresie zimnej wojny umieścił piwo obok miejsca próby atomowej, by sprawdzić czy po wszystkim trunek będzie nadawał się do picia. Na szczęście, wybuch nie miał na piwo żadnego wpływu.
Napój bogów
Obcy z Kosmosu?
To by zaczac od sumeryjskich Anunnakow?
Fakt, ze te wczesne religie (z amerykanskimi wlacznie) wykazuja cechy kultow cargo
A jest wiele znalezisk, ktore sa nie do konca wytlumaczalne.
I to z technicznego jak i socjologicznego punktu widzenia.
Niektóre się wyjaśniają po latach. Np kręgi w Wylatowie…
A to tematu nie sledzilam, cos tam kilkanascie lat temu mi sie o uszy obilo, ale mialam inne zajecia.
To jak z tym slynnym kultem kotow w Egipcie? - ze niby tak czcili koty, ze je mumifikowali i im cmentarze budowali?
Byl to chyba jakis wiktorianski archeolog fantasta?
Jak dzis kupujemy znicz i wiazanke tak kiedys kupwano zmumifikowane mlode koty (hodowane na farmach zreszta) jako swoista ofare za zmarlych.
A swoja droga ponoc biznes swiatynie na tych kocich mumiach robily niesamowity. Puste podrobki tez sie trafialy…
Nie istnieję?
Tak jak i ja
Harmonik?
Bez jego cennych rad teraz ludzkość zginie
A zdziwilbys sie jak praprzodkowie o zarost dbali? Mode na pustynny luzik do arafatki to pozniej wprowadzono. Nawet ortodoksi zydowscy brodke przystrzyguja i pejsy na walki pozyczone od zony kreca ( walki zonom niepotrzebne, bo na ulice bez peruki nie wyjda)
Kolega zielony chyba zarzucil akcje edukacyjno=misyjna na forum
A to w olowianej beczce umiescili?
Nie wiem. Ale nie wiem czy normalnym piwom by nie zaszkodziło.
A co miał się z idiotami kopać
Szkoda. Nie będzie arki i nie będzie nowego ładu eko-socjalistycznego