potargować można.
“…rząd ogłosił uruchomienie tzw. Funduszu Kompensacyjnego, w ramach którego obywatele będą mogli otrzymywać odszkodowania za niepożądane skutki uboczne szczepionek, ale tylko w ciężkich przypadkach.”
potargować można.
“…rząd ogłosił uruchomienie tzw. Funduszu Kompensacyjnego, w ramach którego obywatele będą mogli otrzymywać odszkodowania za niepożądane skutki uboczne szczepionek, ale tylko w ciężkich przypadkach.”
Lepiej, by tych skutków nie było.
A czy szczepić?
Tak.
Ja tam wolałbym się przytulić… ![]()
To odszkodowanie to chyba na pogrzeb będzie.
Ja się na razie ze szczepieniem wstrzymuje. Tak rok. Zresztą i tak co rok toto będzie trzeba powtarzać.
Masz rację. To przyjemniejsze od szczepienia.
I pomoc niepotrzebna
![]()
Dawaj misiu wąsatego przytulasa
![]()
![]()
Ja też chcę. Jestem miły ![]()
Ale do tego piwo musi być bezwzględnie…
![]()
Oczywista oczywistość.
Rozumiemy się.
Dobrze rokujesz, młody… ![]()
Wszyscy pijacy których znam a znam wielu nie chorują. Dużo przebywają na dworze i się hartują. Trzeba brać przykład. Żadnej szczepionki nie potrzebują. Ani lekarza.
A gdy pisałem tutaj dawno o kasie na odszkodowania to mnie wyśmiali iksdeee
No wiesz - kasa niewielka, a powikłania mogą być nieciekawe. Lepiej, by nie była ta kasa nikomu potrzebna.
Ja TYŻ ![]()
Mnie to nawet proponowali, że mi pomogą dojechać, (w ramach pomocy staruszkom) ale podziękowalam…
Też bym podziękował. Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane ![]()
Chociaż jestem jednak dość ciężkim przypadkiem…
![]()
Nie myślę o tym. Podobno przede mną jest 11 milionów ludzi w kolejce
( wedle roczników).
W Anglii zaszczepiono juz 6 milionow ludzi.Mam nadzieje ze,zalapie sie do konca marca.
Niby się nie kwalifikuję bo coś tam, choć z drugiej strony, mogą mnie zaocznie zakwalifikować bo szczepionka się zniszczy jak nie, przy tym bałaganie. Jest spychologia od odpowiedzialności. Tyle zaufałem lekarzom że mnie leczą, a wnet by mnie wysłali do piachu. Kogo bym się nie pytał to każdy ma rozbieżne odpowiedzi. Szczepionki z jednej firmy tak a z drugiej nie, normalnie ruletka rosyjska, i weź tu utraf tę właściwą, bo szczepią tą którą akurat mają na stanie a nie inną. Głupio stracić 5 lat walki o życie i zdrowie, gdzie szpital i lekarze byli bezradni od początku, bo był stan bez nadzieji na poprawę. Poczekam i postoję