potargować można.
“…rząd ogłosił uruchomienie tzw. Funduszu Kompensacyjnego, w ramach którego obywatele będą mogli otrzymywać odszkodowania za niepożądane skutki uboczne szczepionek, ale tylko w ciężkich przypadkach.”
potargować można.
“…rząd ogłosił uruchomienie tzw. Funduszu Kompensacyjnego, w ramach którego obywatele będą mogli otrzymywać odszkodowania za niepożądane skutki uboczne szczepionek, ale tylko w ciężkich przypadkach.”
Lepiej, by tych skutków nie było.
A czy szczepić?
Tak.
Ja tam wolałbym się przytulić…
To odszkodowanie to chyba na pogrzeb będzie.
Ja się na razie ze szczepieniem wstrzymuje. Tak rok. Zresztą i tak co rok toto będzie trzeba powtarzać.
Masz rację. To przyjemniejsze od szczepienia.
I pomoc niepotrzebna
Dawaj misiu wąsatego przytulasa
Ja też chcę. Jestem miły
Ale do tego piwo musi być bezwzględnie…
Oczywista oczywistość.
Rozumiemy się.
Dobrze rokujesz, młody…
Wszyscy pijacy których znam a znam wielu nie chorują. Dużo przebywają na dworze i się hartują. Trzeba brać przykład. Żadnej szczepionki nie potrzebują. Ani lekarza.
A gdy pisałem tutaj dawno o kasie na odszkodowania to mnie wyśmiali iksdeee
No wiesz - kasa niewielka, a powikłania mogą być nieciekawe. Lepiej, by nie była ta kasa nikomu potrzebna.
Ja TYŻ
Mnie to nawet proponowali, że mi pomogą dojechać, (w ramach pomocy staruszkom) ale podziękowalam…
Też bym podziękował. Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane
Chociaż jestem jednak dość ciężkim przypadkiem…
Nie myślę o tym. Podobno przede mną jest 11 milionów ludzi w kolejce
( wedle roczników).
W Anglii zaszczepiono juz 6 milionow ludzi.Mam nadzieje ze,zalapie sie do konca marca.
Niby się nie kwalifikuję bo coś tam, choć z drugiej strony, mogą mnie zaocznie zakwalifikować bo szczepionka się zniszczy jak nie, przy tym bałaganie. Jest spychologia od odpowiedzialności. Tyle zaufałem lekarzom że mnie leczą, a wnet by mnie wysłali do piachu. Kogo bym się nie pytał to każdy ma rozbieżne odpowiedzi. Szczepionki z jednej firmy tak a z drugiej nie, normalnie ruletka rosyjska, i weź tu utraf tę właściwą, bo szczepią tą którą akurat mają na stanie a nie inną. Głupio stracić 5 lat walki o życie i zdrowie, gdzie szpital i lekarze byli bezradni od początku, bo był stan bez nadzieji na poprawę. Poczekam i postoję