Szczepić,nie szczepić

potargować można.

“…rząd ogłosił uruchomienie tzw. Funduszu Kompensacyjnego, w ramach którego obywatele będą mogli otrzymywać odszkodowania za niepożądane skutki uboczne szczepionek, ale tylko w ciężkich przypadkach.”

1 polubienie

Lepiej, by tych skutków nie było.
A czy szczepić?
Tak.

6 polubień

Ja tam wolałbym się przytulić… :blush:

6 polubień

To odszkodowanie to chyba na pogrzeb będzie.
Ja się na razie ze szczepieniem wstrzymuje. Tak rok. Zresztą i tak co rok toto będzie trzeba powtarzać.

1 polubienie

Masz rację. To przyjemniejsze od szczepienia.
I pomoc niepotrzebna :slightly_smiling_face: :innocent:

2 polubienia

Dawaj misiu wąsatego przytulasa
:rainbow::kissing_heart:

1 polubienie

Ja też chcę. Jestem miły :grin:

2 polubienia

Ale do tego piwo musi być bezwzględnie…

:beer: :beer: :beer:

1 polubienie

Oczywista oczywistość.

1 polubienie

Rozumiemy się.
Dobrze rokujesz, młody… :grinning:

1 polubienie

Wszyscy pijacy których znam a znam wielu nie chorują. Dużo przebywają na dworze i się hartują. Trzeba brać przykład. Żadnej szczepionki nie potrzebują. Ani lekarza.

A gdy pisałem tutaj dawno o kasie na odszkodowania to mnie wyśmiali iksdeee

1 polubienie

No wiesz - kasa niewielka, a powikłania mogą być nieciekawe. Lepiej, by nie była ta kasa nikomu potrzebna.

3 polubienia

Ja TYŻ :joy:

2 polubienia

Mnie to nawet proponowali, że mi pomogą dojechać, (w ramach pomocy staruszkom) ale podziękowalam…

2 polubienia

Też bym podziękował. Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane :wink:

1 polubienie

Chociaż jestem jednak dość ciężkim przypadkiem… :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Nie myślę o tym. Podobno przede mną jest 11 milionów ludzi w kolejce
( wedle roczników).

3 polubienia

W Anglii zaszczepiono juz 6 milionow ludzi.Mam nadzieje ze,zalapie sie do konca marca.

2 polubienia

Niby się nie kwalifikuję bo coś tam, choć z drugiej strony, mogą mnie zaocznie zakwalifikować bo szczepionka się zniszczy jak nie, przy tym bałaganie. Jest spychologia od odpowiedzialności. Tyle zaufałem lekarzom że mnie leczą, a wnet by mnie wysłali do piachu. Kogo bym się nie pytał to każdy ma rozbieżne odpowiedzi. Szczepionki z jednej firmy tak a z drugiej nie, normalnie ruletka rosyjska, i weź tu utraf tę właściwą, bo szczepią tą którą akurat mają na stanie a nie inną. Głupio stracić 5 lat walki o życie i zdrowie, gdzie szpital i lekarze byli bezradni od początku, bo był stan bez nadzieji na poprawę. Poczekam i postoję