Co najbardziej niegustownego ale koniecznie drogiego wam utkwiło ?
Mnie się reklama wyświetliła
https://allegro.pl/oferta/wc-kompakt-diament-gold-swiss-meyer-zloty-10751792798?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_lazienka_pla_ss&ev_adgr=lazienka&ev_campaign_id=14932182654&gclid=EAIaIQobChMIgZW4v4DV9AIVHsWyCh2LVgMOEAEYASAEEgJukPD_BwE
No i teraz rozumiem dowcip o złotych kiblach w Rosji
Ta kamienica na Rynku w Szamotułach.
Niedawno wybudowana.
Jest znacznie gorsza od Twojego klozeta, bo to stoi i straszy. Klozet schowasz i go nie ma …
Weź schowaj ten rynkowy koszmar …
Ee w Bydgoszczy od dawna takie straszydła stoją
Szczyt bezguścia? Dysko - polo.
Inflacja
Taka “ładna” rzecz, a w środku, panie, gówno…
Oooo, zostałam przez ojca obdarowana piękną, “złotą” wizytówką na drzwi. Jeszcze mi przykręcili… Dopiero po remoncie klatki to usunęłam i powiedziałam, że ukradli… Niestety Nie znoszę takich gadżetów!!!
I niejaki Zenek…
A, to on na tym, panie, odpoczywa…
Co Ty chcesz od Zenka? Tak zabawnie piszczy…
Gdyby jeszcze mniej irytująco…
Nie rozumiem dlaczego tak wiele osób pała antypatią do disco z pola. Muzyka ta ma swoje grono odbiorców, więc siłą rzeczy egzystuje w przestrzeni publicznej. Nie chcę - nie słucham, nie nalegam by ktoś słuchał tego co ja. W końcu nie każdy jest stworzony do słuchania rocka symfonicznego, klasyki czy metalu.
Jako bezguście w pierwszym skojarzeniu na myśl przychodzą mi rwane jeansy. Te subtelnie przecierane jeszcze toleruję, niekiedy nawet pasują do stylu danej osoby, ale jak widzę spodnie z wielkimi, wyrwanymi dziurami, to mnie odrzuca. Brrrrr …
Napisałem tylko swoją opinię o szczycie bezguścia. Niech tego dysko polo słucha kto chce, nic mi do tego. Ale mam prawo uważać owo wydawanie odgłosów za szczyt bezguścia. No i masz rację, nie każdy jest stworzony do…
Bidny któś znalazł na śmietniku, a Ty się czepiasz.
Mnie czasami takie dziury w portkach peszą, bo pokazują nieraz to, “czego nie powinny”. Wolałam łaty.
Patrz Krzyś,mój kibel
Dokładnie to samo mi się kiedyś wyświetliło. Tragedia
To już wreszcie wiem , dlaczego niektórzy nazywają muszlę tronem. A zawsze mnie to zastanawiało
Się nie znasz. Pani ma problemy finansowe