Czy wiaderko wody z lodem na głowy wylać?
Biorąc pod uwagę liczbę “rozwiedzionych” katolików w Europie? Będą mieli zajęcie do końca świata i dzień dłużej.
A to do grobowej deski też da się załatwić.
Czy wiaderko wody z lodem na głowy wylać?
Biorąc pod uwagę liczbę “rozwiedzionych” katolików w Europie? Będą mieli zajęcie do końca świata i dzień dłużej.
A to do grobowej deski też da się załatwić.
Zawsze się zastanawiałem dlaczego kościół ma taką obsesje na punkcie seksu? Pies ogrodnika? Zazdrość? Wydaje mi się chyba każda religia monoteistyczna ma podobne podejście. Coś w tym jest.
Dyktatury tez tak mają najczesciej.
A kontrolowanie instynktu plciowego jest kontrolowaniem jednego z najsilnieszych, silniejszego chyba niz głód sądząc po przyroscie naturalnym w najbiedniejszych krajach.
Mówią nie wierzysz nie wypowiadaj się o kościele. A czy kościół mógłby się nie wypowiadać w sprawach osób nie wierzących?
Znają się. Mają żony i dzieci
Mężów też.
I kochanki (kochanków)
A dlaczego szklanka wody zamiast?
Jak będziemy tyle tej wody pić, to się nam w brzuchach żaby zalęgną i będą kumkać.
Nie tyle dorosle żaby co kijanki
A jak to mawiają, krew nie woda.
Co do tej szklanki wody? Ja wiem, pytanie prowokacyjne - bo niektorzy zwolennicy piwa moga podejrzewac, że chcę ich otruc? I to może podchodzic pod groźby karalne
Do mnie to było?
Uderz w stół
@joko @birbant , Wy mnie powiedzcie czemu na haslo birbant w google wyswietla mi się kilkadziesiat odwolan do browaru i piwa? Łącznie z trucizną na birbanty?
Bo birbantowi tantiemy były potrzebne, żeby sobie zaszaleć, więc pozwolił za ogromne pieniądze korzystać ze swojego logo niektórym firmom piwnym.
No właśnie nad tym copyright się zastanawiałam? birbant©???
Piłem piwo Birbant. Kolega @benasek, a jakże, znalazł i zaserwował…
W necie dużo roznych z browaru Birbant, ale niedostepne.
Edit. A jak czegos nie ma u kolegi @benasek to musi w przyrodzie nie wystepuje…
Jeśli chodzi o piwo, to masz 100% racji.
Kolejny birbant czeka … Już zdążyłem zapomnieć, gdzie go wsadziłem. …
Kolega już z pół roku temu miał u mnie być. Piwo zacznie kwitnąć.
Znajdziemy, znajdziemy…