Czy wiaderko wody z lodem na głowy wylać?
Biorąc pod uwagę liczbę “rozwiedzionych” katolików w Europie? Będą mieli zajęcie do końca świata i dzień dłużej.
A to do grobowej deski też da się załatwić. ![]()
Czy wiaderko wody z lodem na głowy wylać?
Biorąc pod uwagę liczbę “rozwiedzionych” katolików w Europie? Będą mieli zajęcie do końca świata i dzień dłużej.
A to do grobowej deski też da się załatwić. ![]()
Zawsze się zastanawiałem dlaczego kościół ma taką obsesje na punkcie seksu? Pies ogrodnika? Zazdrość? Wydaje mi się chyba każda religia monoteistyczna ma podobne podejście. Coś w tym jest.
Dyktatury tez tak mają najczesciej.
A kontrolowanie instynktu plciowego jest kontrolowaniem jednego z najsilnieszych, silniejszego chyba niz głód sądząc po przyroscie naturalnym w najbiedniejszych krajach.
Mówią nie wierzysz nie wypowiadaj się o kościele. A czy kościół mógłby się nie wypowiadać w sprawach osób nie wierzących?
Znają się. Mają żony i dzieci
![]()
Mężów też.
![]()
I kochanki (kochanków)
A dlaczego szklanka wody zamiast?
Jak będziemy tyle tej wody pić, to się nam w brzuchach żaby zalęgną i będą kumkać.
Nie tyle dorosle żaby co kijanki ![]()
![]()
A jak to mawiają, krew nie woda.
Co do tej szklanki wody? Ja wiem, pytanie prowokacyjne - bo niektorzy zwolennicy piwa moga podejrzewac, że chcę ich otruc? I to może podchodzic pod groźby karalne ![]()
Do mnie to było?
![]()
Uderz w stół ![]()
![]()
![]()

![]()
Bo birbantowi tantiemy były potrzebne, żeby sobie zaszaleć, więc pozwolił za ogromne pieniądze korzystać ze swojego logo niektórym firmom piwnym.
No właśnie nad tym copyright się zastanawiałam? birbant©???
Piłem piwo Birbant. Kolega @benasek, a jakże, znalazł i zaserwował…
W necie dużo roznych z browaru Birbant, ale niedostepne.
Edit. A jak czegos nie ma u kolegi @benasek to musi w przyrodzie nie wystepuje…
Jeśli chodzi o piwo, to masz 100% racji.
Kolejny birbant czeka … Już zdążyłem zapomnieć, gdzie go wsadziłem. …
Kolega już z pół roku temu miał u mnie być. Piwo zacznie kwitnąć.
Znajdziemy, znajdziemy…