Balkonik? No ba.
A to te balkoniki nie są na kółeczkach?
Niektóre tak, a niektóre nie.
Maturalny - kucyk niewielki
dla niesprawnego na wypadek wszelki.
Cześć! Dowiedz się, czy w Twoim mieście są szkoly I stopnia (tylko muzyczne) i, jak się domyślam, dla dzieci starszych niż siedmiolatki (czyli z dzialem młodzieżowym). Sama do takiej chodziłam. Uczniami są tam nawet osiemnastolatki, instrumenty różne oraz śpiew solowy. Ale to było dawno temu. Jeśli jest to po prostu pójdź i spytaj. Ja kończylam fortepian, w trzy lata,od drugiej do czwartej klasy w liceum ogólnym. Potem poszłam do SM II stopnia też na fortepian. Udalo mi sie skończyć wszystko tylko z dwuletnim opoźnieniem w stosunku do normalnych siedmiolatków. Jest bardzo dużo pracy, praktycznie na nic nie ma czasu ale było warto. Egzamin polega na sprawdzeniu zdolności słuchowych, jakości dłoni i, dobrze byloby już coś umiec grać. Najlepiej wtedy uczyc sie rok-dwa prywatnie (mozna znależć tanio, bo nikt nie chce…). Ale trzeba mieć w domu pianio i codziennie ćwiczyć. Samemu nie wolno sie uczyć grać,bo wychodzi z tego nędza. Trzeba też zaśpiewać piosenkę. Tak było kiedyś, więc musisz sprawdzic co Ci na pisałam. Z teorii nauczyć sie: Wesolowski, Zasady muzyki (to można samemu). Powodzenia!
A mnie skad to wiedzieć
Świetny kalamburek. Cudo
Dziękuje bardzo ^^
To dla @efka co teraz udaje, że breli szuka.
@birbant i myślisz, że nie znam rozwiązania?
Pffff bal - konik
I soooo ?
BIRBUŚ!!! NO!!!
@takajedna Jeżeli chcesz się do kogoś zwrócić bezpośrednio, to masz dwa sposoby; pierwszy, wywołać nick poprzez małpę, a drugi, to kliknięcie w zieloną odpowiedź. Można też kopiować komentarze innych. W tym poście do Ciebie wykorzystałem obie możliwości bez kopiowania.
To dlaczego na blogach z zagadkami Cię nie widać? Chooooodź… Fajnie tam jest
Brele cię znalazły…
@joko , jakieś 8 miesięcy temu byłam na 12 pozycji u benaska?
Rozwiązywałam tylko kalambury, dla mnie wydały się najłatwiejsze.
No to wróć. Ostatnio też były fajne kalambury. U Antykwy ostatnio były fajne homonimy. Też zajrzyj. A co tam pozycja. Ważna radocha przy rozwiązywaniu.
Zwróciłam tylko uwagę, że wiem od dawna o istnieniu tych blogów
Do usług. Szkola przydaje się jeśli chcesz być zawodowym muzykiem (tylko nie disco polo…).
@takajedna życzę Ci powodzenia w szkole muzycznej, graj jak jeden z moich ulubieńców Maxim.
Przepraszam za psoty. Tu każdy wie, że starość ciężko znoszę