Szkolna miłość?

Chyba kazdy taką miał… no wlasnie jedną? Kilka a moze cos pozniej z tego wyszlo? Jak to u Was bylo?

Była. Nigdy jej nie zapomnę. Nasze drogi się rozeszły po maturze
:pleading_face:

2 polubienia

Jak miala na imię?

Miłości? Czy raczej fascynacje? A i owszem były :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 polubienie

Jakoś w szkole mnie to ominęło. Tzn, kochałem się w wielu koleżankach, w jednej po drugiej, ale nic z tego nie wynikało.

3 polubienia

I bardzo dobrze. Bo z tymi miłościami to wybiera nasza podświadomość a tak to może chociaż wybrała w końcu @birbant a naszego świadomość? :thinking:
Chociaż czytając tu te piwne przechwałki to raczej wątpię…

1 polubienie

Tylko nie przechwałki piwne…, tylko nie przechwałki piwne…

A w szkole to było tak, że jak mi się koleżanka podobała, to ona na mnie miała wywalone, a jak ja się jakiejś podobałem, to ja nawet się nie umiałem w tym zorientować… :rofl:

3 polubienia

Monika

1 polubienie

W zasadzie to nie mam wątpliwości, że @birbant i tak nie miał nic do gadania. Bo wybrała żona i go o zdanie nie pytała. :joy:

1 polubienie

Bo na tym szkolne miłości polegają. Choc z mojej klasy licealnej jedna para sie dobrała i sa ze soba do dziś.

2 polubienia

Tak ma moja druga córka. Od liceum z jednej klasy do dziś.

2 polubienia

Szkolna miłość? Już tyyyyle lat jesteśmy razem, że nie jestem pewna czy dobrze pamiętamy naszą szkołę
joy

Czasami, jak mnie wkurzy, to żałuję, że do tej samej szkoły chodziliśmy.

4 polubienia

Witaj w drużynie . Moja też Monika

1 polubienie

Czyli udalo się?

1 polubienie

Nie wiem, bo nie mam żadnego porównania. :thinking: :grin:

1 polubienie

Czyzby w tym trochę żalu bylo?

1 polubienie

Sama nie wiem… :wink:

1 polubienie

To tez jest odpowiedź

Była taka dziewczyna Kasia… całą 8 klasę się w niej kochałem. Bez wzajemności. bo ciekawe 3 lata później spotykałem się z jej siostrą Grażyną dość długo. Obecnie Grażyna ma męża i dzieci a Kasia jest sama. Wysoko stawiała poprzeczkę

2 polubienia

No chyba za wysoko. I tak bywa

1 polubienie