Szok pourazowy?

coś się zepsuło
świat nie jest taki sam
jesli jeszcze raz uslysze magiczne slowo mascarilla czyli maseczka/kaganiec na buzie to zwątpię w Slowackiego i ten kaganiec oswiaty???

5 polubień

Niestety, maseczka mnie okropnie wnerwia!!!

4 polubienia

Mam jeszcze kilka medycznych ale rozglądam się za dziurkowanym materiałem, żeby mi się dobrze oddychało. Skoro ona nie chroni mnie, to w imię czego mam się męczyć.

4 polubienia

Wy uzywacie maseczek? :rofl::rofl:
Myślałem że w domu siedzicie :rofl: poza tym mam dziwne uczucie że epidemia się już kończy… Dzień zakażenia spadają… Powoli likwidowane zakazy… W końcu dobrze się czuje… Chyba przeżyłem wirusa na sobie :rofl: teraz po wszystkim na serio czuje ze ostatnie 3 tygodnie działem na 50 procent.

1 polubienie

Co za problem: weż majty, wytnij dziurki i po krzyku! :rofl: Wiesz jaką zrobisz furorę??? :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Od 16 kwietnia będą mandaty za ich brak. Używam już teraz. Nie sądzę, bym była zakaźna, ale skąd mam wiedzieć, że tak jest?

2 polubienia

Maseczka to dla mnie najmniejszy problem, założę ją raz w tygodniu na 30 minut?
Mam dwie oryginalne z filtrem, są jednak bardzo niewygodne, uciskają mnie, więc szyję kolejną z chusty :grin:

3 polubienia

Pamiętajmy, że maski przed niczym nas nie chronią, tylko innych przed nami.

4 polubienia

Też nie byłabym pewna…

Jarek powinien mieć taką maseczkę jaką miał Hopkins w Milczeniu owiec.

4 polubienia

Bez pześwitów!!!

2 polubienia

@okonek, @elsie @joko, eee tam dziewczyny. a ja uważam, że to bardzo dobry wynalazek.
Przynajmniej malować się nie trzeba :sunglasses: :rofl:

5 polubień

I nigdy jej nie zdejmować w dodatku, bo jak go widzę, to kanał przełączam,

1 polubienie

Jest tyle sprzecznych i wykluczajacych sie opinii na ten temat ze moze sie w glowie zakrecić…
Efekt psychologiczny chyba wciąż działa ale z drugiej strony chyba kazdy zdaje sobie sprawe ze to nie jakis tani serial i zaraza raczej moze sie kulac ze śmiechu na widok tej"przyłbicy" :upside_down_face:

3 polubienia

Na wp.pl jest artykuł - zmiany dopiero się zaczną - Polacy odpowiedzą na ważne pytanie i podobizna prezesa z maską która się kończy na rzęsach

1 polubienie

Mylisz się ffp3 chronią nas. A jak ktoś ma kawałęk szmatki jego problem maseczki nie są aż tak drogie.