Jak swiat swiatem starsi narzekali na wychowanie mlodziezy.
To co w tych chorych umysłach powstało, to zdrowy człowiek by chyba nie wymyślił. Uważam, że zawsze trzeba z tak chorymi ideami walczyć. Dlatego też zareagowałem.
Inna sprawa,ze z wiekiem zmienia sie spojzenie na swiat,
Czesto dopiero z wiekiem,dostrzegamy,ze to o co,walczylismy’’ w mlodosvi,to mzonki.
Tak, i zbyt czesto slowo cialem sie staje. W jakis dziwny sposob takie i inne obledy znajduja zwolennikow, zeby je w zycie wprowadzac.
No, dobrym przykladem sa sekty…
Dopiero z perspektywy mozemy ocenic.
Swoje o krzyczącej ludzkiej nieharmonijności i patologii powiedziałem. Nie muszę się powtarzać. Każdy myślący i rzetelny potrafiłby dostrzec.te wyspy plastików większe od dużych państw, czy te podwodne martwe pustynie morskie.
Jak ty fajnie przeskakujesz z tematu,na temat.
Nie umiejac podac konkretnych argumentow,zmieniasz temat.
W glebinach morskich podobnie jak na pustyniach jakies zycie istnieje. A ze przyroda pustki nie lubi? Kto wie czy na tych plastikowych wyspach cos nie powstaje? Na tyle groźnego, ze kiedys ludzkosc obudzi sie w epoce kamienia łupanego kamieniem, bo wszystkie tworzywa sztuczne jakieś drobnoustroje zezarly?
Jeśli ktoś sądzi , że jest ponad wszystkim , to znaczy , że źle dozuje leki lub zażywać niewłaściwe.
Ewentualnie,czas zmienic lekarza)))
A kto tu mowi o plastikach?
Jest roznie interpretowane, np jako:
- odbieganie od normy
- nieprzystosowanie do spoleczenstwa
- a czasem nawet narcyzm pod to podchodzi
To raczej z dziedziny socjologii nie psychologii
Ja też nie wiem ,ale podejrzewam,że wszyscy wiedzą tyle samo…
/może to coś od patologii,albo innych uzależnień?/
Twardy orzech do zgryzienia…
Nie sądzę.Pycha i glupota to dewiacja?
Niestety, mysle ze moze tak byc…
Wnoszę do moderacji o usunięcie mojego konta.
To do admina trzeba.
Znowu ? Który to raz w tym miesiącu ?