Tak sie zastanawiam: gdzie ja zyje...

@Bingola
To lepiej przypomnij sobie, jak należy używać form osobowych czasowników, żebyś w przyszłości nie musiał się tak głupio tłumaczyć.

Manifestacji tez nie lubie, ale takich reakcji jeszcze bardziej…

Szczytem nie jest, ale przyjete jest. Poza tym nie bylo to do Ciebie. Przez WY sie nie zwraca do ciebie.

Owszem, to racja!

Z tym,ze to powinno dzialac i w druga strone.@bingola.
A dochodzi do tego,ze niektorzy chca nas zmusic do wyznawania ich zasad.

2 polubienia

@elsie
Przekleństwa są przyjęte? Gdzie i u kogo???
Jeżeli teraz odpowiadając Ci przykładowo napiszę, że wypisujecie tu jakieś sromotne brednie, macie ewidentne braki w inteligencji i wypowiadacie się w tematach, o których zielonego pojęcia nie macie, to rozumiem, że w takiej formie absolutnie nie odczytasz tego pod Twoim adresem?

Liudzieee!!! Złoty środek, złoty środeeek!

5 polubień

Bravo @birbant.
,Zyj i daj zyc innym’’

2 polubienia

Jesli masz na mysli “PI” to pisane w ten sposob sa przyjete (tym bardziej ze skierowane do wypowiedzi w artykule). Jesli napiszesz, ze jestem zidociala staruszka to sie rozesmieje…Mysle, ze po prostu niepotrzebnie bierzesz okreslenia do siebie.

@elsie
A ja myślę, że niepotrzebnie tłumaczysz się za Bingolę, bo on sam najlepiej wie co miał na myśli i wydaje mi się, że dobrze byłoby skończyć tą dyskusję, bo ze swej strony nadal będę zdecydowanie obstawał za moją interpretacją jego intencji.

Jak wiadomo, teorie spiskowe to immanentna cecha zwolenników dobrej zmiany

1 polubienie

I towarzyszy :laughing::laughing::laughing: dlatego reagują na “wy”.

1 polubienie

@Bingola @elsie
Pokażcie mi proszę choć jeden mój wpis, w którym opowiadałem się za dobrą czy jakąkolwiek zmianą. Ale jak wiadomo, teorie spiskowe są immamentną cechą ludzi tak tolerancyjnych, że aż nie tolerują kogokolwiek mającego odmienne zdanie.

2 polubienia

No faktycznie trudno podać, bo przecież umiejętnie zacierasz za sobą ślady w Internecie likwidując każde kolejne konto. Zapewne po to, byśmy nie mogli ci przypomnieć co pisałeś onegdaj.

Kolejne teorie spiskowe. Intryga się zagęszcza. Podaj jeszcze trochę ciekawych faktów o mnie, bo aż sam jestem ciekaw.

Jedyny niezaprzeczalny fakt, że w każdym przeciwniku dobrej zmiany widzisz komunistę śmierdzącego ruską onucą. KOD - ubecy, Sędziowie - stalinowcy, odpowiedzialność zbiorowa osób z milicji czy wywiadu - sprawiedliwość dziejowa, żołnierze wyklęci - aniołowie. PO - złodzieje, Itd, itp.

Czy Ty masz wszystko z głową w porządku?? Czy ja wypowiedziałem pod czyimś adresem takie brednie??? Zaczynasz brzmieć jak paranoik.

Jako @czarny_rycerz z pewnością nie. Ale np, jako Lemoniadowy Joe, z pewnością :slight_smile:

(dobrze, ze zdążyłęm zrobić print screena, w sieci nic nie ginie)

Brawo “Sherlocku”.
Czyli jednak słusznie postawiłem na paranoję.

Postawiłeś, i konsekwentnie się jej trzymasz pod każdym nickiem.

1 polubienie