ja nie strasze, to sformulowanie, ze przed wirusem nie uciekniesz jest nieco ironiczne, bo obejmuje tez propagande.
a niestety nie zaprzeczysz, ze pandemia niezle nabalaganila w ekonomiii swiatowej, jakos grypie sie to nie udalo?
czy inne choroby istnieja? oczywiscie, ze tak i tu wlasnie byl problem w czasie pierwszej fali - ze wszystko sie nalozylo - i w tym byl problem.
my tu juz mamy o ile sie dobrze doliczylam piata ze ukierunkowaniem na szosta fale zachorowan i 70% doroslych zaszczepionych. w zasadzie szpitale juz dawno zlapaly drugi oddech, maseczek uzywa sie powiedzialabym symbolicznie, tylko jak istnieje taka koniecznosc.
a ze temat goracy? i niektorych uwiera? mozna pominac przeciez.
Szkoda że nie czterdziestą?
A wyobraź sobie, że pomijam i w ostatnim temacie nie kontynuowałam dyskusji.
Odniosłam się do kolegi, co nie preferuje luźnych tematów i ziewa przy rozmowach o niczym.
Żałuję że nie ma hasztagów, których można nie obserwować, czy też kategorii - a jeśli jest taka możliwość to proszę o instrukcje. Chętnie skorzystam o ile dobrze będzie przyporządkowana tematyka i tagi.
jedynie mozesz ignorowac niektore osoby lub uniemozliwic im wypowiadanie sie w Twoich pytaniach.
a przy czestym odchodzeniu od tematu kategorie nie zawsze daja sie pogodzic z rzeczywistoscia. natomiast sa tagi - przy kazdym pytaniu mozna je wpisac, ale to dobrowolne jak szczepionki i tu pod tym wzgledem wiekszosc antytagowcow jest…
Każdy kto mnie zna wie ze ja nie używam CL i blokad.
Jednym słowem D U P A !
CL jako takiej tu nie ma.