Taka sytuacja

Pitbulle PiSu gotowe do walki. Wkrótce za poglądy będzie można skończyć w szpitalu albo trumnie.

Skwituję to krótko. Nie tacy jak wspomniane przez Ciebie zwierzęta lądowały na śmietniku historii. Czasem szybciej, niż się to mogło zdawać …

3 polubienia

Wierzyć mi się nie chce. Ale jeżeli to prawda, to już należy się bać. O Polską i o siebie. Powtarzam; - jeśli to prawda.

4 polubienia

Prowokacja tvn?

1 polubienie

Niewykluczone…, nie sądzę, ale już wszystkiego można się spodziewać.
Na razie żadnej więcej opinii z mej strony nie będzie, poczekam na rozwój sprawy.

1 polubienie

a koszule jakie? czarne czy brazowe?
jesli to prawda, to jak @birbant pisze, nalezy zaczac sie bac.

3 polubienia

Tacy jak oni, zawsze lądują na tym śmietnisku, tylko, że wcześniej zdążą narobić wielkiej krzywdy ludzkiej i wielkich strat.

1 polubienie

Brazowe koszule pacyfikowaly fanow w trakcie koncertu Slade w Arenie,w 1979…Czarnych nikt by sie chyba nie ośmielił…

Czyli co? Nie bierzcie udziału w protestach, bo tam są wyszkoleni bojówkarze, którzy bez celowania walą od razu w łeb.

Wyszkoleni za pięć dych w ciągu czterech dni. Bezwzględne killery, podpisujące lojalkę. Tajne szkolenie, a chętnych brano z łapanki, bez żadnej wstępnej selekcji.

Że też TVN w takie klocki się bawi.

.nie uwierzę dopóki w łeb bez celowania nie oberwę.

2 polubienia

Nie jestem w stanie w to uwierzyc bez zastrzeżeń…Bo to by znaczylo ze mamy do czynienia z prawdziwymi komunistami a nie tylko farbowanymi…

3 polubienia

Noc długich noży nas czeka. Być może nie jedna.

.strach się bać.

1 polubienie

Nie komunistami, a narodowcami. A poza tym się zgadzam.

1 polubienie

czarnych uzywaly bojowki Mussoliniego.
w obecnych czasach? tak pod kolor krawata prezesa?
naziole i chuliganstwo na symbolice zna sie jak kura na pieprzu - co im poderkniesz to polkna.

1 polubienie

Mam z tym klopot…Jestem daleko i boje sie ze nie wszystko potrafie ocenić…Na razie pije piwo i staram sie nie gadac zbyt wiele…

1 polubienie

Noc długich noży, to było jednak, co innego, bo swoi wykończyli swoich.

2 polubienia

Póki co, nie mogę w to uwierzyć.

1 polubienie

a ja niestety tak.
myslisz, ze Macierewicz z marzen zrezygnowal?

Swoi wykańczali niewygodnych, bądż potencjalnie niewygodnych swoich.

1 polubienie

A inni chcieli się pozbyć konkurencji w postaci SA konkretnie SS na czele z Himmlerem i Heydrichem

2 polubienia

Hitler kazał zlikwidować konkurencję w postaci Roehma i jego partii.

2 polubienia