Upadek tego świata trwa. A już myślałam, że tylko ta patologia jaka jest widoczna się rozwija. Jednak człowiek w głupocie swojej pozostaje kreatywny bez granic.
Czyzby ruska zaraza znieczulicy się rozprzestrzeniala?
Rozumu trzeba nie miec, zeby dorosłych oglądać, a co dopiero oglupione dzieciaki?
Jest jeszcze to bicie się po twarzy i potem w przedszkolu 3,5-4latki już pokazują, co się w domu ogląda.
Wychowawczyni w przedszkolu, podczas rutynowego, okresowego zebrania, zwraca się do rodziców:
-Ja tam nie wnikam, czym się państwo zajmują w weekendy, ale w poniedziałek, podczas śniadania, wszystkie dzieci stukają się kubeczkami z mlekiem.
Zauważmy, że zorganizowały to również jeszcze dzieciaki. 17 i 18 lat.
Zdolną mamy młodzież…
A co się mają ograniczać jak ich nikt nie ograniczał. Kasa się liczy a na głupocie i naiwności się najlepiej zarabia. Pewnie rodzice się ucieszyli, że dzieci takie zaradne
Lubię zerkać na TV i patrzeć jak bandyci się katują(boks,mma i inne podobne).To mnie odpręża
Jak młodzi i agresywni to powinno się na to pozwolić.Może sami by się eleminowali ze społeczeństwa.
I tu wracamy do “Władcy Much”, której to książki nie znałaś. Film też jest świetny i doskonale oddaje problem.