Taki żarcik?

Podobno ruszyły zapisy na szczepienia dla 40 i 50latków Pfizerem i Moderną. Rozumiem że to żart na 1 kwietnia?

2 polubienia

Nie. Od kilku dni mówią o zmianach i chęci przyspieszenia szczepień.
Dlatego mają też szczepić apteki, zakłady pracy i punkty drive coś tam.
Podobno same fabryki wreszcie zwiększyły produkcję.

1 polubienie

@Devil Słyszałam tylko o tym że w kwietniu mają być bardzo duże dostawy i szczepienia mają przyspieszyć. O tych 40 i 50 latkach jakoś mi umkło :upside_down_face:

1 polubienie

planowane sa duze dostawy dla UE w ogole - u mnie masowe szczepienia maja sie zaczac po 6 kwietnia (tylko ktorego roku to nie podali…) :wink:

1 polubienie

To był “błąd systemu”, tyle że min. Dworczyk jescze rano zachęcał 40-latkó do zapisów.
Wychodzi na to, że cały PiS, to jeden wielki błąd systemu!

3 polubienia

@Bingola Mówili w TokFm że w wyniku tego błędu grupa (kilkanaście osób) 40latków został dziś zaszczepiona. Były wolne miejsca i dziś rano, z rozpędu dostali szczepionki, podobno…

3 polubienia

Dzieci szczęścia???

1 polubienie

@okonek Albo coś wiedzieli, albo wykorzystali nadarzającą się okazję …

1 polubienie

Rano to IKE wisiało.

1 polubienie

Dlatego pytam czy dzieci szczęścia :thinking::wink:

No właśnie. Wszyscy mówią (szczególnie oczywiście psioczy opozycja) że skandal, że Dworczyk nie panuje nad sytuacją, że Niedzielski nie wie co robi Dworczyk, a premier w ogóle nie wie co powiedzieć.
A przecież to był taki zwykły niewinny żarcik primaaprilisowy. Żart bardzo udany bo w całym kraju aż huczy. A przy okazji jeszcze paru wygrało zaszczepienie.

1 polubienie