Takie sobie zagadki

Jak zapraszasz mnie na piwo, to sobie do koszuli przypnij kartkę z adresem, gdzie w razie czego mam Cię odholować. A jak ja padnę, to zostaw mnie przy stoliku. Najczęściej barmanki się mną zajmują.

1 polubienie

Jak nie jak tak. Kosteczka ma mieć równo pół na pół centymetra. W profesjonalizm uderzam. W każdej dziedzinie. A co! :sunglasses:

1 polubienie

Jak się napruję to jak znam siebie zgłodnieję i tą kartkę zjem …

Mam nadzieję, że zdążysz adres zapamiętać :grin:

2 polubienia

@benasek wyglądasz na spoko gościa. Nie pękaj, pójdziemy na czuja. Nie wiem czy pamiętasz, ale ziemia jest podobnież okrągła. Do domu zawsze trafimy. Jak nie do swojego to do @efka lub @okonek Nie ma się co martwić na zapas. Najpierw trzeba porządnie pałę zalać a potem się obczai co i jak.

Dobrej nocy :wink::wave:

5 polubień

Spokojnie, na brak towarzystwa na podroz dookola swiata na tym forum nie bedziesz narzekal :joy:

2 polubienia

Do mnie też możecie wpaść. Piwa nie zabraknie, cebuli też nie. Mam zwyczaj cebulę kroić na piasek. :grinning:

1 polubienie

To będzie podróż szlakami gastronomii światowej. Zamierzam zorganizować grupę degustatorów trunków wszelakich, miłośników pięknych kobiet i dobrej zabawy…zagadek też :wink:

2 polubienia

Mów tak do mnie częściej, jak Cię proszę! :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Jeszcze się nagadamy.

A jutro niejaki @Bingola wstawi swoje zagadki. Będziesz miał okazję powydziwiać, a co… :grinning:

3 polubienia

@birbant skoro już jesteś…nie widziałeś moich spodni bojówek? Takich zielonkawych? Ktoś mi zajomał…poczekaj, koszuli też nie mam! O co tutaj chodzi? Ty wiesz o co chodzi?

1 polubienie

U mnie, to raczej damskie majtki znaleźć można i inne akcesoria tego typu, ale o męskich bojówkach, to ja nic nie wiem.
Ale, zaraz sobie drugą kawę zrobię i przemyślę temat. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

@birbant jak damskie majtki można u Ciebie znaleźć? Poczekaj…fetyszysta jesteś czy lubisz je zakładać? Mnie już kurna nic nie zdziwi. A patrz, to forum z pozoru na takie normalne wygląda! Moje skromne doświadczenie mówi, że kobieta zostawia majtki albo na pamiątkę, albo jak porządnie się wkurzy i chce natychmiast wyjść. W innych okolicznościach zawsze będzie opóźniała moment opuszczenia mieszkania :wink:

1 polubienie

Na czem innem to polega. Otóż, co poniektóre z moich koleżanek, co umilają mi czasem samotność, bywają roztargnione. Ale i tak zguba do właścicielki prędzej, czy później wraca.
Co do fetyszów, to mój nazywa się, piwo i żadne inne mnie go nie zastąpią. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Racja. Nie mam bladego pojęcia. Mnie tam kobiety nie umilają czasu, raczej ode mnie wymagają pełnego zaangażowania. Kobieta i roztargnienie? No nie! One mają siedem zmysłów i to zawsze w pełnym pogotowiu.

Dobra, po siódmej. Muszę wrócić do rzeczywistości. A ona mówi, że spodni i koszuli jak nie było tak nie ma :sunglasses::wave:

2 polubienia

@Lazy , do @okonek macie tyle, co rzut beretem :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Cóż mogę napisać? Chyba ciągle optymistycznie wierzę, że razem z @benasek znajdziemy tutaj Niewiastę o dobrym sercu, która zaopiekuje się zmąszonymi wędrowcami. Przecież wyraźnie napisano: głodnych nakarmić a spragnionych napoić. Z drugiej strony…rozumiem naturę skąpczyni. Pozdrawiam serdecznie @efka

1 polubienie

baskijskim beretem na pewno
image

1 polubienie

beret to dla baskow sprawa narodowa, podobnie jak osioł dla Katalonczykow. solidny niewielle co mniejszy od konia.
i rownie uparty co jego promotorzy :wink:

1 polubienie

@Lazy , na mnie nie licz, ja serca nie mam :wink:

1 polubienie

Zabrzmiało to okropnie. Skoro tak piszesz, przyjmuję do wiadomości. Właśnie odnotowałem w “Pamiętniku młodego usera”: @efka jest bez serca. Bierze mnie pod włos czy cyborg z niej emocjonalny?

Tym pozostającym bez odpowiedzi pytaniem życzę przyjemnego wieczoru i upojnej nocy w objęciach chociażby Morfeusza :wink::wave:

1 polubienie