Takie sobie zagadki

Uderz w stol a nozyce sie odezwa…
Bedzie mleko, od wscieklej krowy. Co niewatpliwie zainteresuje kolege @Devil, choc bez tego tez okazji nie odpusci.
image

2 polubienia

Spokojnie, na tym forum kobitki bojowe.
A i zakaseczke sie zacna zorganizuje.

1 polubienie

Jakby to powiedzieć… @okonek już jest w swoim żywiole! Jak ja kocham takie kobiety! :slightly_smiling_face:

Byle zakąski domowej roboty! O to bardzo, ale to bardzo proszę!

Forum ma sluzyc szeroko pojetej rozrywce.
Jak to mawiano kiedys w Trojce? Ile koni przyprowadzic? Bo nie wiadomo czy rozrywka ma byc indywidualna czy zbiorowa?

2 polubienia

Jak zbiorowa? No nie! Aż takiej wyobraźni to ja nie mam. Znaczy mam. W takim razie zapraszam w moje skromne progi, bo ciężko byłoby mi przytargać z sobą łóżko wodne :sunglasses: Muszę dodać, że ma coś w sobie. Idealne do integracji (zbiorowej też) :wink:

Z ta domowa kuchnia to ja bym uwazala. Przodkinie po kadzieli zwykle wode na herbate przypalaly…
A znam takie tawerny, gdzie zarcie to rekodzielo.
image

1 polubienie

I ja to mam zmieścić do ust? @okonek gdybym się zaksztusił to wal śmiało i mocno w plecy.

Mysle, ze tworca tego powiedzenia mial nieco inna rozrywke na mysli :wink:
A koniki w przypadku wiekszej liczby uczestnikow zmeczyc sie moga…

Koleżanko @okonek rozumiem perweryczne zabawy, ale żeby aż takie? Co ja takiego złego zrobiłem albo czego nie zrobiłem? :sleepy:

1 polubienie

Te kanapeczki to typowy przyklad baskijskiej kultury przegryzania tamtejszego wina txakoli (co do smakow to sie nie dyskutuje, ale wole z innych regionow), malutkie, gora na dwa gryzy.
image

1 polubienie

To raczej przypomnienie gry slownej rodem z 60 minut na godzine :smiley_cat:

1 polubienie

#00ffff

Koleżanko @okonek widzę, że koleżanka potrafi się nieźle zabawić :sunglasses: To ja się jeszcze zastanowię nad wyborem miejsca, na którym usiądę :wink:

@Lazy , trzeźwa mam tańczyć na stole?
Zapomnij :rage:
Wśród nas jest ktoś, kto dobrze tańczy, nawet innym lekcji udziela.
Nie wiem tylko, czy @anon86894402 da się
“wrobić” w kankana :thinking:

3 polubienia

Nic żeś nie zrozumiał, co napisałem …

No widzisz z jakim tępym gościem masz do czynienia :sleepy:

1 polubienie

No już się nie maż … Piwo lubisz? To Ci postawię i od razu nam obu IQ podskoczy :grin:

1 polubienie

Jakby Ci to powiedzieć…nie mażę się, cebulę właśnie kroję, to dlatego.

1 polubienie

W krojeniu cebuli ważne jest, by się tak emocjonalnie nie angażować :grin:

2 polubienia