Uderz w stol a nozyce sie odezwa…
Bedzie mleko, od wscieklej krowy. Co niewatpliwie zainteresuje kolege @Devil, choc bez tego tez okazji nie odpusci.
Spokojnie, na tym forum kobitki bojowe.
A i zakaseczke sie zacna zorganizuje.
Jakby to powiedzieć… @okonek już jest w swoim żywiole! Jak ja kocham takie kobiety!
Byle zakąski domowej roboty! O to bardzo, ale to bardzo proszę!
Forum ma sluzyc szeroko pojetej rozrywce.
Jak to mawiano kiedys w Trojce? Ile koni przyprowadzic? Bo nie wiadomo czy rozrywka ma byc indywidualna czy zbiorowa?
Jak zbiorowa? No nie! Aż takiej wyobraźni to ja nie mam. Znaczy mam. W takim razie zapraszam w moje skromne progi, bo ciężko byłoby mi przytargać z sobą łóżko wodne Muszę dodać, że ma coś w sobie. Idealne do integracji (zbiorowej też)
Z ta domowa kuchnia to ja bym uwazala. Przodkinie po kadzieli zwykle wode na herbate przypalaly…
A znam takie tawerny, gdzie zarcie to rekodzielo.
I ja to mam zmieścić do ust? @okonek gdybym się zaksztusił to wal śmiało i mocno w plecy.
Mysle, ze tworca tego powiedzenia mial nieco inna rozrywke na mysli
A koniki w przypadku wiekszej liczby uczestnikow zmeczyc sie moga…
Koleżanko @okonek rozumiem perweryczne zabawy, ale żeby aż takie? Co ja takiego złego zrobiłem albo czego nie zrobiłem?
Te kanapeczki to typowy przyklad baskijskiej kultury przegryzania tamtejszego wina txakoli (co do smakow to sie nie dyskutuje, ale wole z innych regionow), malutkie, gora na dwa gryzy.
To raczej przypomnienie gry slownej rodem z 60 minut na godzine
#00ffff
Koleżanko @okonek widzę, że koleżanka potrafi się nieźle zabawić To ja się jeszcze zastanowię nad wyborem miejsca, na którym usiądę
@Lazy , trzeźwa mam tańczyć na stole?
Zapomnij
Wśród nas jest ktoś, kto dobrze tańczy, nawet innym lekcji udziela.
Nie wiem tylko, czy @anon86894402 da się
“wrobić” w kankana
Nic żeś nie zrozumiał, co napisałem …
No widzisz z jakim tępym gościem masz do czynienia
No już się nie maż … Piwo lubisz? To Ci postawię i od razu nam obu IQ podskoczy
Jakby Ci to powiedzieć…nie mażę się, cebulę właśnie kroję, to dlatego.
W krojeniu cebuli ważne jest, by się tak emocjonalnie nie angażować