8, podobno nieźle…
Tak,nieżle A co sprawilo klopot?
Np. liczba węży w Polsce (zawyżyłam…).
Tak…Kiedy to sprawdzalem,wyszlo na to ze tez bym sie nieco pomylił…
Z liczbami w ogóle jestem słaba. A, i jeszcze cos takiego lak mrówkolew (ale to nie to) i strzeliłam źle.
Dzień dobry, już jestem
10/12… źle saperzy i dziwne nazwy popularnych ssaków
No nareszcie!!!
Troche,o ile pamietam,straciłas…
Idę nadrabiać zaległości
A poza tym,prowadzisz!
Nie mogę objaśnić moich błędów, bo będę podpowiadała…potem napiszę
11/12
Wezy sie nie doliczylam.
Mamy nowego lidera
Kurde,dobre jestescie…
Reportaże przyrodnicze to moja pasja, a jak opowiada pani Czubówna to już komplet
Wole obejrzec porzadny dokument przyrodniczy niz kolejny odcinek telenoweli
Ja kiedys uwielbialem Klub 6 kontynentow.Taki program w niedzielne popoludnie w tv.Stał za tym znakomity Olgierd Budrewicz a moim zdaniem,byla to lepsza lekcja geografii i przyrody,niz jakakolwiek inna.
Az do czasu sir Richarda Attenborough…Ale to juz nasze czasy i inna technika.
No to akurat wydaje sie oczywiste
Przedwczoraj obejrzalem ponad godzinny film o…surykatkach [meerkat]…Czasem zachowuja sie doslownie jak ludzie
Wszystkie programy związane z przyrodą i podróżowaniem mi znane, swojego czasu nawet namiętnie oglądałam Halika z żoną.
Tak!
Moim zdaniem,programy sto razy ciekawsze niz on sam jako postac tv
No ale nie kazdego kamera lubi…
surykatki byly kiedys przedmiotem “afery” w lodzkim ZOO - pewna bogata, samotna kobieta zapisala caly swoj majatek na wybudowanie wybiegu dla tych sympatycznych zwierzatek. po jej smierci zreszta projekt zrealizowano.
ale ile hejtu wylalo sie na ZOO, ze tych pieniedzy nie oddali na przyklad na sierociniec?
a fajne sa, rzeczywiscie zachowuja sie w sposob bardzo zsocjalizowany - oczywiscie w ramach rodziny. wlasnie dlatego byla palaca potrzeba rozbudowy pawilonu - zeby drugie stadko pomiescic, bo sasiadow to one nie lubia, terytorialne sa.