Te co skaczą i fruwają...cz.2 QUIZ

5 polubień

8, podobno nieźle…

3 polubienia

Tak,nieżle :slightly_smiling_face:A co sprawilo klopot?

1 polubienie

Np. liczba węży w Polsce (zawyżyłam…).

1 polubienie

Tak…Kiedy to sprawdzalem,wyszlo na to ze tez bym sie nieco pomylił…

1 polubienie

Z liczbami w ogóle jestem słaba. A, i jeszcze cos takiego lak mrówkolew (ale to nie to) i strzeliłam źle.

1 polubienie

Dzień dobry, już jestem :wink:
10/12… źle saperzy i dziwne nazwy popularnych ssaków :wink:

7 polubień

No nareszcie!!!
Troche,o ile pamietam,straciłas…

1 polubienie

Idę nadrabiać zaległości :wink:

2 polubienia

A poza tym,prowadzisz! :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Nie mogę objaśnić moich błędów, bo będę podpowiadała…potem napiszę :wink:

1 polubienie

11/12
Wezy sie nie doliczylam.

6 polubień

Mamy nowego lidera :wink:
Kurde,dobre jestescie…

1 polubienie

Reportaże przyrodnicze to moja pasja, a jak opowiada pani Czubówna to już komplet :wink:

4 polubienia

Wole obejrzec porzadny dokument przyrodniczy niz kolejny odcinek telenoweli :roll_eyes::grinning:

5 polubień

Ja kiedys uwielbialem Klub 6 kontynentow.Taki program w niedzielne popoludnie w tv.Stał za tym znakomity Olgierd Budrewicz a moim zdaniem,byla to lepsza lekcja geografii i przyrody,niz jakakolwiek inna.
Az do czasu sir Richarda Attenborough…Ale to juz nasze czasy i inna technika.

4 polubienia

No to akurat wydaje sie oczywiste :slightly_smiling_face:
Przedwczoraj obejrzalem ponad godzinny film o…surykatkach [meerkat]…Czasem zachowuja sie doslownie jak ludzie :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Wszystkie programy związane z przyrodą i podróżowaniem mi znane, swojego czasu nawet namiętnie oglądałam Halika z żoną.

2 polubienia

Tak!
Moim zdaniem,programy sto razy ciekawsze niz on sam jako postac tv :slightly_smiling_face:
No ale nie kazdego kamera lubi…

2 polubienia

surykatki byly kiedys przedmiotem “afery” w lodzkim ZOO - pewna bogata, samotna kobieta zapisala caly swoj majatek na wybudowanie wybiegu dla tych sympatycznych zwierzatek. po jej smierci zreszta projekt zrealizowano.
ale ile hejtu wylalo sie na ZOO, ze tych pieniedzy nie oddali na przyklad na sierociniec?
a fajne sa, rzeczywiscie zachowuja sie w sposob bardzo zsocjalizowany - oczywiscie w ramach rodziny. wlasnie dlatego byla palaca potrzeba rozbudowy pawilonu - zeby drugie stadko pomiescic, bo sasiadow to one nie lubia, terytorialne sa.

3 polubienia