Te co skaczą i fruwają...cz.2 QUIZ

Quiz zupelnie nie na moj temat ale dosc ciekawy
Wiedzialam tylko jedno
Ale niektore do dluzszym namysle dalo sie jakos wydedukowac i to wlasnie bylo dla mnie interesujace (to dedukowanie)
Strzelanie jak zwykle niecelne
Wynik 7/12
Jakby nie bylo to wiecej niz polowa

5 polubień

11/12
Niewiele brakowało do kompletu, wylozylem się na kazuarach. Quiz fajny i stosunkowo łatwy

6 polubień

Glupi,irytujacy ludzie.Najchetniej by swoje łapska wyciągneli po te pieniądze…Zresztą,jakim prawem afera?Kasa byla PRYWATNA i wara komukolwiek od tego!
Surykatki w obliczu niebezpieczenstwa sa przekomiczne ale i super mądre.Te sygnaly i zbiorowe ucieczki :slightly_smiling_face:

4 polubienia

Po dwukrotnym przeczytaniu,tez mi sie zdawalo ze łatwiejszy niz cz.1
Brawo!Dobiłeś do podium :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Cosik trudno Ci dogodzić :wink:

2 polubienia

Bylo trudnuej niz poprzednio bo musialam zgadywac dwu czy trzykrotnie. Na szczescie dobrze. Czyli 12/12

5 polubień

Hmmm…A wydawalo mi sie dokladnie odwrotnie.To ciekawe. :slightly_smiling_face:
Koniec koncow wszystko jednak zgodnie z planem czyli…Gratulacje!!!
A koleżankę moderatorke [okonek,Bocca-Lupo] poprosimy o stosowne zabarwienie :smile:

2 polubienia

Po prostu lubię zwierzęta.
A kota nadal nie ma :cry:

3 polubienia

A teraz powiem Ci cos po cichu.
Gdy bylem maly,nie bylo dla mnie świata poza zwierzetami.No,moze jeszcze geografia…
I dzisiaj po latach,czuje sie dość pewnie w tych tematach choć wsrod pasji zyciowych,spadly one z podium juz dawno…
Dlaczego o tym mowie?Bo wydaje mi sie ze 90% tych pytan jest po prostu łatwa.A jednak,sa kłopoty…
A jak Ty to oceniasz?Czy kolejne pokolenia nie oglądały juz Zwierzyńca?Nie rysowaly kredkami lwow i słoni?

1 polubienie

@collins02
Niekoniecznie jest to prawda
Quizu rozwiazywalam z przyjemnoscia a twoje propozycje muzyczne coraz bardziej lubie

1 polubienie

No to wracamy do bazy :slightly_smiling_face:
Ciesze sie!

1 polubienie

To nie było mistrzostwo świata, mam 10/12 - Nandu (jak mogłam!) i Sekretarz.
Przy wężu długo siedziałam i liczyłam, liczyłam… i się więcej nie doliczyłam :stuck_out_tongue:

5 polubień

Brawo! Bo tak wlasnie myslalem ze to moze byc klopot.A to znaczy ze jesli reszta byla ok. to chyba myslimy podobnie :wink:

1 polubienie

Wiesz Juras na kogo ja mówię surykatki?
Na rodziców, którzy wypatrują swoje dzieci na plaży ! (moje!!) haha :rofl:
Ogarnij kiedyś wzrokiem plażę pod tym kątem, kiedy tam zawędrujesz … :stuck_out_tongue:

3 polubienia

9/12 ale na pocieszenie nie było w tym strzelania.
Nie dałem rady wężom, małpom i saperom.

4 polubienia

Po tym filmie ktory widzialem,chyba wiem co masz na mysli :rofl:

1 polubienie

Witaj po wlasciwej stronie wiedzy [ponad 50%].Z tymi malpami jest niezla zabawa.Wszystkie,procz jednej,mają po lacinie cos ludzkiego w nazwie :wink:

1 polubienie

Asia, mojego Leśka nie było na działce aż 3 tygodnie !! Miałam już najczarniejsze myśli, ale wrócił. I kiedy się pojawił, to cały pachniał sianem i jakąś oborą…? :slight_smile:
Kombinowałam sobie wtedy, że pewnie został gdzieś zamknięty i nie mógł wyjść.
Nie wiem, czy u Ciebie panują w okolicy wiejskie, gospodarskie klimaty, ale jeśli tak, to taki miesiąc jest jak najbardziej optymalny z różnych względów. Póki co nos do góry i bez łez ! :kissing:

1 polubienie

Na plazy to dobrze, ze pilnuja. Zeby tak jeszcze na deptaku czy restauracjach?

1 polubienie

Ale wtedy, to już nie na kolanach :stuck_out_tongue: