Quiz zupelnie nie na moj temat ale dosc ciekawy
Wiedzialam tylko jedno
Ale niektore do dluzszym namysle dalo sie jakos wydedukowac i to wlasnie bylo dla mnie interesujace (to dedukowanie)
Strzelanie jak zwykle niecelne
Wynik 7/12
Jakby nie bylo to wiecej niz polowa
11/12
Niewiele brakowało do kompletu, wylozylem się na kazuarach. Quiz fajny i stosunkowo łatwy
Glupi,irytujacy ludzie.Najchetniej by swoje łapska wyciągneli po te pieniądze…Zresztą,jakim prawem afera?Kasa byla PRYWATNA i wara komukolwiek od tego!
Surykatki w obliczu niebezpieczenstwa sa przekomiczne ale i super mądre.Te sygnaly i zbiorowe ucieczki
Po dwukrotnym przeczytaniu,tez mi sie zdawalo ze łatwiejszy niz cz.1
Brawo!Dobiłeś do podium
Cosik trudno Ci dogodzić
Bylo trudnuej niz poprzednio bo musialam zgadywac dwu czy trzykrotnie. Na szczescie dobrze. Czyli 12/12
Hmmm…A wydawalo mi sie dokladnie odwrotnie.To ciekawe.
Koniec koncow wszystko jednak zgodnie z planem czyli…Gratulacje!!!
A koleżankę moderatorke [okonek,Bocca-Lupo] poprosimy o stosowne zabarwienie
Po prostu lubię zwierzęta.
A kota nadal nie ma
A teraz powiem Ci cos po cichu.
Gdy bylem maly,nie bylo dla mnie świata poza zwierzetami.No,moze jeszcze geografia…
I dzisiaj po latach,czuje sie dość pewnie w tych tematach choć wsrod pasji zyciowych,spadly one z podium juz dawno…
Dlaczego o tym mowie?Bo wydaje mi sie ze 90% tych pytan jest po prostu łatwa.A jednak,sa kłopoty…
A jak Ty to oceniasz?Czy kolejne pokolenia nie oglądały juz Zwierzyńca?Nie rysowaly kredkami lwow i słoni?
@collins02
Niekoniecznie jest to prawda
Quizu rozwiazywalam z przyjemnoscia a twoje propozycje muzyczne coraz bardziej lubie
No to wracamy do bazy
Ciesze sie!
To nie było mistrzostwo świata, mam 10/12 - Nandu (jak mogłam!) i Sekretarz.
Przy wężu długo siedziałam i liczyłam, liczyłam… i się więcej nie doliczyłam
Brawo! Bo tak wlasnie myslalem ze to moze byc klopot.A to znaczy ze jesli reszta byla ok. to chyba myslimy podobnie
Wiesz Juras na kogo ja mówię surykatki?
Na rodziców, którzy wypatrują swoje dzieci na plaży ! (moje!!) haha
Ogarnij kiedyś wzrokiem plażę pod tym kątem, kiedy tam zawędrujesz …
9/12 ale na pocieszenie nie było w tym strzelania.
Nie dałem rady wężom, małpom i saperom.
Po tym filmie ktory widzialem,chyba wiem co masz na mysli
Witaj po wlasciwej stronie wiedzy [ponad 50%].Z tymi malpami jest niezla zabawa.Wszystkie,procz jednej,mają po lacinie cos ludzkiego w nazwie
Asia, mojego Leśka nie było na działce aż 3 tygodnie !! Miałam już najczarniejsze myśli, ale wrócił. I kiedy się pojawił, to cały pachniał sianem i jakąś oborą…?
Kombinowałam sobie wtedy, że pewnie został gdzieś zamknięty i nie mógł wyjść.
Nie wiem, czy u Ciebie panują w okolicy wiejskie, gospodarskie klimaty, ale jeśli tak, to taki miesiąc jest jak najbardziej optymalny z różnych względów. Póki co nos do góry i bez łez !
Na plazy to dobrze, ze pilnuja. Zeby tak jeszcze na deptaku czy restauracjach?
Ale wtedy, to już nie na kolanach