który wszedł w etap narodzin, czyli opuszczenia wnętrza Ziemi, co nie wróży nieharmonijnej cywilizacji ludzkiej niczego dobrego? Skurcze porodowe rodzących kobiet, również można traktować jako rodzaj fal grawitacyjnych?
Który to już raz rodzi się ten drugi ksieżyc?
Tym tazem beda wieloraczki. Tam jest 11 kraterow
W końcu się narodzi, choć może nie chciałbyś tego doczekać…
Ilość kraterów może świadczyć o rosnącej skali mega eventu…
Akuat nie, to jest szczelinowy wybuch wulkanu. Nie pierewszy.
Na Ziemi są wszędzie widoczne mega zmiany. Poza tym, Pierwszy Księżyc Ziemi nie nadleciał z Kosmosu i nie zaparkował grzecznie na orbicie wokółziemskiej, musiał być urodzony przez naszą Planetę, a inne Księżyce przez ich Planety…
W takim razie planety kto urodził? Kosmos czy Bóg?
Urodziły Gwiazdy, a te urodziły Galaktyki…
Nie zauwżyłeś jakiej wielkości są planety a jakiej gwiazdy? Tylko nie mów że po urodzeniu planety rosły i urosły do takich rozmiarów I kto urodził galaktyki?
Waga Planet, ich średni ciężar właściwy, są bardzo różne, więc mogą być rodzone przez różne Gwiazdy. Galaktyki mogły urodzić środowiska kosmiczne…
Już to że wszystko stworzył Bóg ma więcej sensu niż te twoje teorie
Dla mnie, moje teorie nie są takie głupie, a nawet są mądrzejsze od tych naukowych i religijnych…
Słowo klucz dla ciebie
W którym roku?
Od kiedy wymyślił te teorie
Od kiedy go pamiętam. Choć w zasadzie, to najpierw było HMP, DSHN i COR a Drugi Księżyc jakos później.
Nadziemne Trasy Sprawnościowe (NTS-y), treningowe i z krokodylami pod nimi, też srokom spod ogona nie wypadły. Rodzenie Księżyców przez Planety, było u mnie wcześniejsze, nim Amerykanie wylądowali na Księżycu.
Żarówkę też wymyśliłeś wcześniej zanim Edison ją opatentował? Teorie względności też opracowałeś wcześniej niż Eisenstein? Bo to że komunę też wcześniej obaliłeś jak Wałęsa to już wiemy