Te fale grawitacyjne na La Palmie, mogą pochodzić od Drugiego Księżyca,

Nie wiesz? Muszki owocówki ułożyły się w kształt harmonii i śpiewały pieśń o HMP.

5 polubień

Albo muszki owocowki sie harmonijnie upily, wiedzac jak czeka je swietlana przyszlosc?

4 polubienia

1261461229_by_AdaaM666_600

Dla niektórych te muszki są bardzo mądre …

Spuśćmy nad tymi co tak myślą zasłonę milczenia.

Niech sobie tak dalej myślą … :face_with_hand_over_mouth:

3 polubienia

Ale ja o tych prawdziwych końcach świata piszę :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

No my teraz mamy 2 słynnych wieszczów opowiadających o końcu świata. Ten z Człuchowa (nie skomentuję) i nasz Harmonik. :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Piwa czy wodki Ci zabraklo?

1632322754_by_patkro12_500

A Ty harmonik, w czym jesteś najlepszy na świecie? :shushing_face:

3 polubienia

W pitoleniu :stuck_out_tongue_winking_eye:

W wielu dziedzinach, tak że cała nauka ludzka wysiada w sumie przy mojej świadomości, choć zawdzięczam ją staraniom wszystkich, a w 99 % opiece JEZUSA i Jego Pomocników…

Jezus karmił ludzi rybami.

Co byś Mu na ten temat powiedział? :thinking:

1 polubienie

Na pewno to jest nieprawdą, wielkim kłamstwem, nielogicznością, bezmyślnością…

Fale grawitacyjne zaobserwowane na odseparowanym kawałku Ziemi.:scream: Koniec świata.

Autor artykułu nie wiedział, co pisze, z nadzieją, że czytelnicy nie będą wiedzieli co czytają.

Fale grawitacyjne to falowe zniekształcenie czasoprzestrzeni wywołane przez dwa obiekty wirujące wokół siebie.
Istnienie zjawiska przewidział w teorii relatywistycznej Albert Einstein. W 2015 roku udało się doświadczalnie potwierdzić istnienie fal grawitacyjnych.

Najprawdopodobniej wulkan Stary Szczyt (Columbra Vieja) generuje FALE SEJSMICZNE, ewentualnie fale uderzeniowe.
Ma to jednak charakter lokalny, podczas gdy oddziaływania fal grawitacyjnych, maja charakter międzygalaktyczny.

.mała różnica robi różnicę.

3 polubienia

A do niewidzialnych dla ludzi Światów Równoległych, też się stosuje teoria względności Einsteina? Nikt poważny nie będzie poważnie traktował nauki i naukowców…

Nie wiem kto to nazwal falami grawitacyjnyni. Wulkan po prostu usilowal puszczac kolka z dymu.
Skonczylo sie gigantycznym pawiem.

2 polubienia

A jednak kobiety przed porodem, doświadczają cyklicznych skurczów przedporodowych, które mogą być porównywalne z tymi na La Palmie… Ludzkość obecna nie doświadczyła jeszcze porodu Drugiego Księżyca, to może doświadczyć, no bo czemu nie? A to będzie podzwonne dla nieharmonijnej cywilizacji ludzkiej…

Ani to najwiekszy, ani najgroznieszy wulkan na swiecie.
A ze mu sie troche przyspalo i ludzie stracili czujnosc?

No to byś Mu mądrze nie odpowiedział …

Ja tam wole byc katolikiem.

1 polubienie

Nie byłoby takiej potrzeby, bo rzeczywiste nauczanie JEZUSA było i jest ponad wszystko…

I winem