Tęcza nietęcza?

Tęcza siedmioramienna powinna siedzieć cicho, żeby nie zostać posądzona o dyskryminację. :wink:

1 polubienie

Raczej tecza-

1 polubienie

Tęczowa flaga stanowiła symbol masońskiego zakonu Order of the Rainbow Girls (7 barw). Flagę z sześcioma barwnymi pasami (bez koloru indygo) ustanowiły za swój symbol osoby LGBT.
JakimPRAWEM?
PYTAM!!!

2 polubienia

Faktycznie, lepiej niech siedzi cicho, bo inaczej tą tęczę posądzą ją o tęczofobię. :sweat_smile:

gra jest sens ,bo tyle o tym ostatnio w mediach,
a ja ciągle nie znam genezy tego ruchu /IDEOLOGII!?/ :innocent:
image

1 polubienie

LGBTQIAP+ to pełna nazwa organizacji LGBT. Litery oznaczają kolejne orientacje seksualne i nowoodkryte płcie. Plus na końcu oznacza, że cała sprawa jest rozwojowa.

1 polubienie

Tecza copyright chyba nie ma?
Jesli mowic o plagiacie to LGBT ukradlo wzor, nasz, rodzimy, polski
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/5GwABPyGHNl7QtSMqAbRp5ATMZjMBjX7MWWb4pjI2ws0cwXh9TrFEEyyodkGQzvzkR8s_7sEJrF2Uu0lWoFY1y10X6A

3 polubienia

To ile TYCH PŁCI już odkryto?
Zawsze myślałam,że człowiek to TYLKO DWIE …
Coś im wyrosło?
Coś im znikło?
image
:innocent:

4 polubienia

Płci będzie tyle, na ile autorom wyobraźni starczy. :wink:

1 polubienie

Jak na razie wg. wytycznych organizacji LGBT mamy 56 płci. Bardzo możliwe, że niedługo będą się domagać osobnych toalet dla każdej. :smile: :smile:

2 polubienia

A co na to KOSMICI?
PRZYLECĄ?
ZROBIĄ PORZĄDEK?
:wink:

3 polubienia

image

3 polubienia

Kosmici przylatywali regularnie w latach 60-70. Obecnie zwątpili w sens wszelkich misji na Ziemię. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Ta tęcza to nie ideologia. To ludzie :exploding_head::crazy_face:

Ja tam wolę sobie poobserwować tęczę w przyrodzie, bo jest jedyna w pełni naturalna, wolna od wszelkich skojarzeń, aluzji, uprzedzeń czy ideologii.

2 polubienia

Tęcza to tęcza, natomiast ludzie to ludzie.

Bo zdarza się nam mieć podobne ideologie? :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Wydaje mi się, że poza ideologiami, jeszcze kilka innych rzeczy zdarza nam się mieć podobnych. :wink:

1 polubienie

A mnie te ciągłe dyskusje “z symbolem w tle” kompletnie zepsuły efekt podziwiania natury.

3 polubienia