Tęcza siedmioramienna powinna siedzieć cicho, żeby nie zostać posądzona o dyskryminację.
Raczej tecza-
Tęczowa flaga stanowiła symbol masońskiego zakonu Order of the Rainbow Girls (7 barw). Flagę z sześcioma barwnymi pasami (bez koloru indygo) ustanowiły za swój symbol osoby LGBT.
JakimPRAWEM?
PYTAM!!!
Faktycznie, lepiej niech siedzi cicho, bo inaczej tą tęczę posądzą ją o tęczofobię.
gra jest sens ,bo tyle o tym ostatnio w mediach,
a ja ciągle nie znam genezy tego ruchu /IDEOLOGII!?/
LGBTQIAP+ to pełna nazwa organizacji LGBT. Litery oznaczają kolejne orientacje seksualne i nowoodkryte płcie. Plus na końcu oznacza, że cała sprawa jest rozwojowa.
Tecza copyright chyba nie ma?
Jesli mowic o plagiacie to LGBT ukradlo wzor, nasz, rodzimy, polski
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/5GwABPyGHNl7QtSMqAbRp5ATMZjMBjX7MWWb4pjI2ws0cwXh9TrFEEyyodkGQzvzkR8s_7sEJrF2Uu0lWoFY1y10X6A
To ile TYCH PŁCI już odkryto?
Zawsze myślałam,że człowiek to TYLKO DWIE …
Coś im wyrosło?
Coś im znikło?
Płci będzie tyle, na ile autorom wyobraźni starczy.
Jak na razie wg. wytycznych organizacji LGBT mamy 56 płci. Bardzo możliwe, że niedługo będą się domagać osobnych toalet dla każdej.
Kosmici przylatywali regularnie w latach 60-70. Obecnie zwątpili w sens wszelkich misji na Ziemię.
Ta tęcza to nie ideologia. To ludzie
Ja tam wolę sobie poobserwować tęczę w przyrodzie, bo jest jedyna w pełni naturalna, wolna od wszelkich skojarzeń, aluzji, uprzedzeń czy ideologii.
Tęcza to tęcza, natomiast ludzie to ludzie.
Bo zdarza się nam mieć podobne ideologie?
Wydaje mi się, że poza ideologiami, jeszcze kilka innych rzeczy zdarza nam się mieć podobnych.
A mnie te ciągłe dyskusje “z symbolem w tle” kompletnie zepsuły efekt podziwiania natury.