zidiocieli po obu stronach.
To właśnie są prowokacje przez które pogłębiają się podziały właśnie. Oni jacyś nie halo. I im zależy na spokoju. Pisałem że tam to tylko pajace i tyle chyba
jakie prowokacje? pokazanie glupoty obu stron to wlasnie parada rownsci.
a nie o takie rzeczy ludzie kiedys sie zabijali, ze teraz pyskuja w necie to i tak postep.
Jakiej obu stron? Oni pokazują swoją głupotę xd
Zwyrodnialcy jeszcze Cie nie raz zaskocza.Ich nienawisc poki co,nie ma sobie rownej…
Tak,super parada IDIOTOW.
Trzech pedalow wysmiewa wierzacych,
To naprawde rownosc.
A właściwie dlaczego ksiądz nie mógłby się pojawić na takiej paradzie i poprowadzić prawdziwej mszy?
W każdym środowisku są idioci. Jedni maszerują z ołtarzem, drudzy z racami w kominiarkach domagają się wysłania ludzi do gazu.
A ludzie homoseksualni nie mają prawa być wierzący?
Neofaszyści ziejący nienawiścią mają wyłączność na kościół?
Neofaszystom będzie się coś nie zgadzac krzycząc, że Polska tylko katolicka, bo wyszłoby na to, że w tej Polsce są również homoseksualni?
Collins spójrz na swoją nienawiść chłopie.
A ty nie raz nazywasz faszystami patriotów i teraz na katolików mówisz neofaszysci xd lol nie wierze… Ale od obrazanego patriot katolika już oczekiwać żeby był miły dla każdego. Xd
Chyba za bardzo nie zrozumiałeś co napisałam
No ludzie homoseksualny maja prwwo być wierzący, ale pisałem już ze normalni homo siedza w domu i jak chcą to chodzą do kościoła a na takim marszu pisałem że są pajace i tym pytaniem tym bardziej to potwierdzili xd
Tak siedzą w domu i udają hetero
Ciężko się jest tu dogadać xd
Jest coś, co większość przegapiła. To nie była msza rzymskokatolicka, ale nabożeństwo Polskiego Kościoła Ekumenicznego. To są dwie różne sprawy,proszę państwa.
no wlasnie chcialam zauwazyc, ze z nawet fluorescencjami cos nie teges - jasli nie znaja sie na wlasnym rycie mszalnym??? bo owieczki to wiadomo - inaczej niz we wlasnym kosciele to juz herezja (a u siebie to i czesto im nie przeszkadza, ze kryptogej wikary czy proboszcz msze odprawia)
co do “mszy” - KLIK
Katolikom spadł kamień z ich miłosiernych serduszek.
Niestety muszę zasmucić, bo takie msze już były odprawiane dawno temu bo w 2013 roku przez kościół rzymsko-katolicki min. w Poznaniu.
A niech sobie będzie ta msza. Przypomina mi się sytuacja sprzed paru miesięcy, jak to ksiądz poświęcił nowo otwieranego McDonalda. Bo i czemu nie? Poprosili go, to poświęcił; taka jego praca. Tak samo z mszą na paradzie.