Tej nie kocham, tej nie lubię tej nie pocałuję...

Ale ja sobie radzę bez niego i nie boję się :wink:
Bać powinna się jego kobieta i ewentualnie dziecko bo jeżeli on rzeczywiście ma takie poglądy to będzie kiepsko.
Już widze fotki karabinu w kołysce i naukę haajlowania. Albo kłotnie o to czy pójść na szczepienie czy nie.

No ale to są jego sprawy. Ja im powodzenia życzę.

To już nie na temat.

Sorry.
Niech go zgłasza ten którego obraża. Mnie nie obraża.

Niech zgłasza.

Wejscie na forum powinno byc dla wszystkich.
Bycie - tylko dla tych, ktorzy szanuja innych i stosuja sie do zasad.

A nie dla tej wąskiej grupy fajnych i normalnych ludzi z najwyższym IQ? Czy na pewno jesteś w tej grupie, która szanuje innych i stosuje się do zasad?
Przyganiał kocioł garnkowi.

Widzę, ze zartobliwy komentarz odnosnie ludzi spotykajacych sie w rzeczywistosci zostal przeniesiony na niby moja ocene forum;) ok;)

Oho, ledwo wzięłam swój telefon do ręki i już widzę kolejną :poop::cloud_with_lightning_and_rain:. Ja już swoje zdanie wyraziłam nie raz, a, że nie lubię się awanturować to powtarzać więcej nie będę. @Devil jesteś w błędzie myśląc, że powinnam się go bać. Myślisz, że byłabym tak głupia by wiązać się z człowiekiem niebezpiecznym? Swój rozum mam, więc nie życzę sobie takich tekstów. Dziękuję.

Na głupią nie wyglądasz. Znaczy Kacpi tylko się zgrywa? Git.

I przepraszam.

Tyle razy to powtarzam …

Ja sobie dzis uzupełnilam listę Ignorowanych i zamierzam w spokoju korzystać z forum.
Nie chce mi się tutaj z nikim nawalać, szkoda czasu i nerwów.

no i sa pierwsze objawy dostepnosci trawy …
ja bym proponowala moze mistrzu jakies piwko weiss?

@birbant problemem jest? wolnosc slowa czy cenzura?
to forumma dopiero trzeci miesiac
a jesli chodzi o demokracje . ja lubie mowic jak reszta demokratycznie mnie skucha?
kitek…