Temat wydzielony - spam przy okazji Atlantydy

Ja Ci opiszę.
Jestem najedzony, wyspany i posiadam wystarczające zasoby intelektualne aby cie zaanektować razem z tematem

A konkretniej ?

Będziesz mi stawiał lajki i budował obeliski żeby ci głupoty nie chodziły po głowie

1 polubienie

Jezu stary jesteś osobą, którą wyjątkowo słabo rozumiem na tym portalu … Mógłbyś jaśniej ?

Jak się spiszesz to coś ci skapnie z pańskiego stołu, wzbogacisz się, Twoja rodzina będzie rosła w siłę a Twoje dzieci będą wzbudzały strach i szacunek.
Oczywiście bez przesady dlatego od czasu do czasu będę musiał was wymordować

@honotu doceń przynajmniej szczerość młodszego kolegi i już nie znęcaj się tak nad nim. :grinning:

Jak dla Mnie to piszesz jakbyś był naćpany :wink:

2 polubienia

Ja się nie znęcam ja buduje cywilizację

1 polubienie

A rozumiesz się z @harmonik czy raczej inaczej chcesz budować tą cywilizację :rofl: ?

tAK BUDUJESZ CYWILIZACJE … prawie jak harmonijny :smiley: masz też identyczny awatar coś was łączy haha

1 polubienie

A buduj pan… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Pobudzenie psychoaktywne jest:D

2 polubienia

Mylisz się pani. Na naszym forum pojawił się tygrys intelektu. Ześmiałem się, jak zaorał harmonika w jednym z tematów zbiga. :grinning:

1 polubienie

Tylko wysławia się w bardzo specyficzny (czytaj niejasny) sposób :confused:

Dla mnie w bardzo jasny. Czytam wszystko, co pisze.

1 polubienie

jesteśmy za głupi by to zrozumieć? :smiley:

kolego @honotu to nieladnie kopac lezacego.

1 polubienie

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Mam tą cechę, że nigdy nie lubiłem polonistów i domyślania się “Co autor miał na myśli”… Zawsze tego typu podejście brałem za mało inteligentne … :confused:

A w rzeczywistości jest akurat odwrotnie.

Możliwe, że ma to pewne zalety … Wiadomo - słowa to tylko 7% komunikacji międzyludzkiej… Ale tak szczerze to wolałbym, aby uczono komunikatywnego wypowiadania się …