Ja Ci opiszę.
Jestem najedzony, wyspany i posiadam wystarczające zasoby intelektualne aby cie zaanektować razem z tematem
A konkretniej ?
Będziesz mi stawiał lajki i budował obeliski żeby ci głupoty nie chodziły po głowie
Jezu stary jesteś osobą, którą wyjątkowo słabo rozumiem na tym portalu … Mógłbyś jaśniej ?
Jak się spiszesz to coś ci skapnie z pańskiego stołu, wzbogacisz się, Twoja rodzina będzie rosła w siłę a Twoje dzieci będą wzbudzały strach i szacunek.
Oczywiście bez przesady dlatego od czasu do czasu będę musiał was wymordować
@honotu doceń przynajmniej szczerość młodszego kolegi i już nie znęcaj się tak nad nim.
Jak dla Mnie to piszesz jakbyś był naćpany
Ja się nie znęcam ja buduje cywilizację
A rozumiesz się z @harmonik czy raczej inaczej chcesz budować tą cywilizację ?
tAK BUDUJESZ CYWILIZACJE … prawie jak harmonijny masz też identyczny awatar coś was łączy haha
A buduj pan…
Pobudzenie psychoaktywne jest:D
Mylisz się pani. Na naszym forum pojawił się tygrys intelektu. Ześmiałem się, jak zaorał harmonika w jednym z tematów zbiga.
Tylko wysławia się w bardzo specyficzny (czytaj niejasny) sposób …
Dla mnie w bardzo jasny. Czytam wszystko, co pisze.
jesteśmy za głupi by to zrozumieć?
kolego @honotu to nieladnie kopac lezacego.
Mam tą cechę, że nigdy nie lubiłem polonistów i domyślania się “Co autor miał na myśli”… Zawsze tego typu podejście brałem za mało inteligentne …
A w rzeczywistości jest akurat odwrotnie.
Możliwe, że ma to pewne zalety … Wiadomo - słowa to tylko 7% komunikacji międzyludzkiej… Ale tak szczerze to wolałbym, aby uczono komunikatywnego wypowiadania się …