Niektórzy ludzie nie lubią filozofowania i domyślania się, co autor miał na myśli, wolą po prostu na tacy wszystko podane.
A znasz takie przysłowie? *Mądrej głowie dość po słowie… *
Szczerze to nie kojarzę tego powiedzenia …
Jasne, że tak.
Niektórzy ludzie nie lubią marnować swojego cennego czasu Zwłaszcza jak są wkur****, a to akurat ostatnio często Mi się zdarza
To trzeba było bardziej do polskiego się przykładać…
Dobra, pax między chrześcijany.
Żeby nie było Ci przykro i żebyś wiedział, że Cię lubię, machnę tu dziś jeszcze parę słów o Jerozolimie. Teraz jestem tu z doskoku. Przysiądę się później.
Odreaguj wkurw tutaj… to dobre miejsce do skanalizowania złości na ringu… poboksować można słowem w pytaniu kanalizując wszystko !
Hehe Dobre sobie … Ja tam wolę wziąć się za robotę …
Dodam, ze wszelkie spiski (czyt. dyskusje) przeciwko ustalonemu i danemu od boga ładowi społecznemu będą deptane w zarodku aby uchronić niewinnych, uczciwych, cięzko pracujących, dobrych , szlachetnych i oddanych sprawie obywateli przed niecnymi planami spiskowców, którzy chcą im odebrać wszystko co najcenniejsze w tym nasze wspólne wypracowane przez lata wartości (tu se prosze wstawić jakieś wartości)
Prószę równiez o nieodwracanie się od obrońców naszego wspólnego dobrobytu plecami, nie żucie gumy kiedy ogłasza swoją służebną rolę wobec społeczeństwa, o nie plucie, nie rozmawianie, stosowanie się do zaleceń mundurowych przedstawicieli służb pożytku publicznego i noszenie maseczek dla wspólnego dobra.
Gadasz trochę pusto … Żeby nie powiedzieć prymitywnie … Bo widzisz … Ludzie wierzą w nieskończoną ilość głupot i bronienie wielu debi**ych przekonań jest po prostu głupie i bez sensu …
Widać po twoim sposobie wypowiedzi, że jesteś fanatykiem jakimś A to naturalnie Mnie odpycha od takich osób …
Przykładowo w biblii nie ma wiary w czyściec, a KK stworzył wiarę w czyściec w celu bogacenia się … Podobnie to, że Księża nie mogą mieć żon i dzieci (przynajmniej oficjalnie) KK wymyślił sobie po to, żeby mamona z Kościoła nie uciekała
Można by wymieniać dalej, ale wolę wziąć się do roboty …
Masz rację aczkolwiek nie w każdym miejscu
Masz na myśli PiSiory czy kogo ? XD
Gadasz strasznie tajemniczo … Być może taki masz styl
Ja zawsze mam na myśli tylko i wyłącznie dobro społeczne
Tyle, że “dobro społeczne” można interpretować na milion pięćset sto dziewięćset sposobów
Nie rzuciim ziemi skąd nasz ród!
Tralalala plum. la la la la la bum
Sami widzicie o postronnie zgromadzeni jak wielka jest ma wrozumiałość wobec wichzycieli.
Ale czy Wy dacie sobą tak pomiatać wolni i dumni mieszkańcy miasta (tu wpisać miasto) o wielowiekowej tradycjach patriotycznych?
Stary - mógłbyś przestać robić z siebie błazna - przynajmniej w moich pytaniach ?
Przecież Ja Ciebie i twoich pytań nie czytam (bo nie mam czasu) to skąd mogę wiedzieć jakie są twoje poglądy …
A w moich tematach wymagam minimum przejrzystości wypowiedzi, a nie żadnych zgadywanek …