Temat wydzielony - spam przy okazji Atlantydy

Niektórzy ludzie nie lubią filozofowania i domyślania się, co autor miał na myśli, wolą po prostu na tacy wszystko podane. :smiley:

1 polubienie

A znasz takie przysłowie? *Mądrej głowie dość po słowie… *

Szczerze to nie kojarzę tego powiedzenia … :confused:

Jasne, że tak.

1 polubienie

Niektórzy ludzie nie lubią marnować swojego cennego czasu :wink: Zwłaszcza jak są wkur****, a to akurat ostatnio często Mi się zdarza :smiley:

1 polubienie

To trzeba było bardziej do polskiego się przykładać… :stuck_out_tongue:

Dobra, pax między chrześcijany.

Żeby nie było Ci przykro i żebyś wiedział, że Cię lubię, machnę tu dziś jeszcze parę słów o Jerozolimie. Teraz jestem tu z doskoku. Przysiądę się później.

1 polubienie

Odreaguj wkurw tutaj… to dobre miejsce do skanalizowania złości na ringu… poboksować można słowem w pytaniu :smiley: kanalizując wszystko !:smiley:

1 polubienie

Hehe :rofl: Dobre sobie … Ja tam wolę wziąć się za robotę …

Dodam, ze wszelkie spiski (czyt. dyskusje) przeciwko ustalonemu i danemu od boga ładowi społecznemu będą deptane w zarodku aby uchronić niewinnych, uczciwych, cięzko pracujących, dobrych , szlachetnych i oddanych sprawie obywateli przed niecnymi planami spiskowców, którzy chcą im odebrać wszystko co najcenniejsze w tym nasze wspólne wypracowane przez lata wartości (tu se prosze wstawić jakieś wartości)

Prószę równiez o nieodwracanie się od obrońców naszego wspólnego dobrobytu plecami, nie żucie gumy kiedy ogłasza swoją służebną rolę wobec społeczeństwa, o nie plucie, nie rozmawianie, stosowanie się do zaleceń mundurowych przedstawicieli służb pożytku publicznego i noszenie maseczek dla wspólnego dobra.

Gadasz trochę pusto … Żeby nie powiedzieć prymitywnie … Bo widzisz … Ludzie wierzą w nieskończoną ilość głupot i bronienie wielu debi**ych przekonań jest po prostu głupie i bez sensu …

Widać po twoim sposobie wypowiedzi, że jesteś fanatykiem jakimś :wink: A to naturalnie Mnie odpycha od takich osób …

Przykładowo w biblii nie ma wiary w czyściec, a KK stworzył wiarę w czyściec w celu bogacenia się … Podobnie to, że Księża nie mogą mieć żon i dzieci (przynajmniej oficjalnie) KK wymyślił sobie po to, żeby mamona z Kościoła nie uciekała :wink:

Można by wymieniać dalej, ale wolę wziąć się do roboty …

Masz rację aczkolwiek nie w każdym miejscu

1 polubienie

Masz na myśli PiSiory czy kogo ? XD

Gadasz strasznie tajemniczo … Być może taki masz styl :wink:

Ja zawsze mam na myśli tylko i wyłącznie dobro społeczne

2 polubienia

Tyle, że “dobro społeczne” można interpretować na milion pięćset sto dziewięćset sposobów

1 polubienie

Nie rzuciim ziemi skąd nasz ród!
Tralalala plum. la la la la la bum

Sami widzicie o postronnie zgromadzeni jak wielka jest ma wrozumiałość wobec wichzycieli.
Ale czy Wy dacie sobą tak pomiatać wolni i dumni mieszkańcy miasta (tu wpisać miasto) o wielowiekowej tradycjach patriotycznych?

Stary - mógłbyś przestać robić z siebie błazna - przynajmniej w moich pytaniach ?

Przecież Ja Ciebie i twoich pytań nie czytam (bo nie mam czasu) to skąd mogę wiedzieć jakie są twoje poglądy …

A w moich tematach wymagam minimum przejrzystości wypowiedzi, a nie żadnych zgadywanek … :confused: